Anti-aging kozmetikus / Üzenet

Savak

2023.03.01

Savak

A savak számos hatásai miatt a kozmetikai kezelés több lépése során is használhatjuk. A savak a koncentrációjuk azaz a pH-értékük alapján hámoldó és hámképző savakra bonthatóak. A savak látványosan tudják megújítani a bőrt, számtalan elváltozásra megoldást nyújthatnak: ráncok, pigmentfolt, dehidratált bőr, hegek, akne. A 17. kerület közelében lévő kozmetikus ajánlásával. 

A BIODROGA Medical Institute orvos-kozmetikai termékcsalád tagjai tartalmaznak savakat. A savak közé soroljuk a hialuronsavat vagy a C-vitamin-t, azaz az aszkorbinsavat is. 

1. tápláló savak: hialuronsav, ferulasav, C-vitamin

2. bőrfelszín kisimító savak: glikolsav, azelainsav, C-vitamin

3. hámlasztó savak: glikolsav, tejsav, szalicilsav 

Van olyan sav, ami több csoportban is sorolható, mert hatása függ a termékben lévő százalékos arányától és a pH-jától is. PL: glikolsav. Az 5%-os AHA-savas szérum bőrfelszín kisimító hatású, míg a 20%-os glikolsav a professzionális hámlasztó. 

Bőrünk felszíne alapvetően savas kémhatású (4,2-5,8 közötti pH-val). Ha ez a kémhatás eltolódik, a bőr irritált lehet, kialakulhat a hiperérzékenység, a rosacea, az akne, a hámlás, a viszketés, stb.

Ha visszaállítjuk a tökéletes ph-t, bőrünk újra egézséges és ellenáll a környezeti ártalmaknak, a kellemetlen tünetek eltűnnek. 

Hogyan segítsünk a bőrünknek? Kérjük ki kozmetikusunk tanácsát, és használjuk otthon azokat a termékeket, amiket ő jónak lát a bőrödnek. Keresd fel például a TünDerma kozmetikában a XVII. kerület közelében lévő kozmetikust. Forrás: Biodroga Hungary

Az oldalon megtalálható képek, szövegek tartalmak felhasználása tilos! TünDerma Kozmetika Pécel városában