Anti-aging kozmetikus / Üzenet

Különleges kozmetikai kezelések

2023.03.16

Kozmetikai kezelések

Tápláló, feltöltő arckezelés, kozmetikai arckezelések. Egészséges, puha arcbőr a kezelés után. Otthoni bőrápolási tanácsokkal a ragyogó arcbőrért. A hatóanyagokkal szembe szállunk a genetikai, és az életmód okozta bőröregedéssel. Mérsékeli a bőr öregedésének jeleit. Arckezelés mély ráncok és mimikai ránc ellen. Alap arckezelés

Anti aging

Egyik kedvenc márkám 20%-os Niacinamide Széruma antikomedogén azelainsav összetevője segíti az egyenletes arcszín elérését, finomítja a pórusokat. Niacinamid=B3-vitamin felgyorsítja a sejtosztódást, segít a felborult barrier funkciójának helyreállításában, serkenti a bőr természetes kollagén- termelését, ránckezelésre ideális, a bőr rugalmasságát növeli. Hatékony a pigmentációs gondokra és a tisztátalan bőrre, csökkenti a faggyútermelődést. Bizonyos százalék felett a niacinamide minimum 2 hónapon át, persze naponta használva láthatóan halványíthatja a pigmentfoltokat. Tág pórusok ellen is bevetheted. Az Azelain sav, melanintermelés gátló, halványító, antibakteriális hatású is.


  • az egyenletes arcszínért
  • finomítja a pórusokat 
  • a bőr szerkezetét támogatja
  • támogatja a faggyútermelés normalizálását
  • az optimális nedvességszint elérésében is segít
  • erősíti a bőr természetes védő funkcióit

Azelainsav

Az azelainsav antibakteriális hatású, csökkenti a komedók képződését és a túlzott faggyútermelést mérsékeli. Így a pórusok finomodnak és a bőr simább lesz. A niacinamiddal együtt a sav a melanintermelés gátlását is támogatja. Ezáltal kevesebb melanin termelődik, jó hatással van a hiperpigmentációra.

Niacinamid

A niacinamid, más néven B3-vitamin, elősegíti az egyenletes arcszínt. Finomítja a pórusokat és simítja a bőr szerkezetét, a faggyútermelést normalizálja. A vitamin támogatja a bőrgát stabilizálását, és így védi a bőrt a kiszáradástól. A kollagén szintézis stimulálásával láthatóan csökkenti a ráncokat és növeli a bőr rugalmasságát. Ezen kívül a niacinamid kifejezetten pigmentációs zavarok esetén is alkalmazható. A melanin felszabadulás gátlásával a niacinamid bőrvilágosító hatású és ellensúlyozhatja a hiperpigmentációt.

Különleges kozmetikai kezelések


Az oldalon megtalálható képek, szövegek tartalmak felhasználása tilos! TünDerma Kozmetika Pécel városában