Anti-aging kozmetikus / Üzenet

A bőr és a változó kor

2023.08.18

Perfect Age Formula - a változó kor kozmetikája - BIODROGA

Biodroga perfect age formula a változó kor kezelése. A hormonok változásával a bőr szerkezete is változik. Az eredmény: a bőr elveszti rugalmasságát, tartását, és megadja magát a gravitációs erőnek. Az orca, áll, nyak területe megereszkedik, a fiatalos V-forma egyre szögletesebb A-formára vált.

Biodroga ránckezelések

Mi történik a bőröddel a menopauza után? A változókor sok nő életét átrendezi. Hőhullámok, álmatlanság, türelmetlenség. Ez a változás a bőrünkre is kihat. A bőr szárazabb és irritáltabb lehet, bőrpír és érzékenység is jellemezheti. A bőr jobban kívánja a zsírosabb termékeket, jelentősen veszít a rugalmasságából. A változások hormonális okokra is visszavezethetőek, így olyan speciális hatóanyagokra van szüksége a bőrünknek amik kimondottan erre a problémára nyújtanak segítséget. A barátcserjét régóta alkalmazzák a változókor tüneteinek enyhítésére. Az egyik kedvenc arckrémem hatóanyaga is a barátcserje, továbbá peptidek amik nélkül nem tudom elképzelni a ránckezelést. 

Perfect Age 24 órás krém.

Visszaállítja az arc megereszkedett kontúrjait, feszessé és ellenállóvá varázsolja a bőrt.

A barátcserje kivonata ellensúlyozza a bőröregedés ezen jeleit. Szarkalábak láthatóan csökkennek kúraszerű kezeléssel.

A biopeptidek serkentik a kollagén és az elasztin szintézisét.

Az avokádó olaj, a makadámiai dió olaj és a shea vaj táplálják és ellenállóvá teszik a bőrt a változó kor érzékeny időszakában.

Csökkenti a feszülés, irritáció érzetét, a dehidratáltságot.

Perfect Age szérum.

Erőteljes kontúr-visszaállító szérum érett bőrre

A barátcserje kivonata ellensúlyozza a bőröregedés ezen jeleit. Már egy hónapos rendszeres használat után ismét nő a bőr rugalmassága és tömörsége. Az olyan ráncok, mint pl. a szarkalábak láthatóan csökkennek.

A biopeptidek serkentik a kollagén és az elasztin szintézisét. forrás: Biodroga


Az oldalon megtalálható képek, szövegek tartalmak felhasználása tilos! TünDerma Kozmetika Pécel városában