Anti-aging kozmetikus / Üzenet

Száj körüli ráncok feltöltése

2023.03.31

Felső ajak feletti ráncok eltüntetése kozmetikai kezeléssel. Több arckezelésünk is igen hatásos a száj körüli függőleges ráncok eltüntetésére, halványítására. Az egyik a retinol kezelésünk. A retinol azaz az A-vitamin serkenti a kollagén szintézist, késlelteti a kollagén természetes lebomlását.

A kollagén a legfontosabb a bőr feszességének megőrzésében. A retinol a mély ráncok esetén is hatékony, kúraszerűn alkalmazva. A száj körüli függőleges ráncok eltüntetése arckezelésekkel, kúraszerűen. Azt tudni kell, hogy a mély ráncokat eltüntetni teljes általában nem lehet, halványíthatni a száj körüli ráncokat viszont eredményesen tudjuk. A felső ajak feletti ráncok eltüntetése kollagén szál kezeléssel is nagyon eredményes. A kollagén szálak a ráncok mélyére beülnek és a fecskendőben lévő hatóanyagokkal együtt kitöltik a ráncokat, ezzel látványosan kezelik a felső ajak feletti ráncokat. A nevetőráncok eltüntetése kezelésekkel, a rendszeres arcmasszázs hatásos a nevetőráncok kisimítására, hatóanyagokkal, pakolásokkal. A függőleges irányú marionett ráncok kezelése kúraszerűen, felső ajak feletti ráncok eltüntetéseSzáj körüli ráncok feltöltése nehéz és kitartó kezeléssel. Ha még nem alakult ki ez a ránc, akkor érdemes megelőző kezelésekkel késleltetni a megjelenésüket. Fontos az UV védelem és a megfelelő vízfogyasztás, hyaluronsavas és ránckezelő termékek használata.

Száj körüli ráncok feltöltése

Mitől alakul ki idő előtt?

-A mozgástól, többet használjuk, beszédre, evésre, ivásra, dohányzásra.

-UV sugárzás

-Nem megfelelő arcápolás

Ha kialakult, vágjunk bele egy erős arckezelésbe és ápoljuk otthon is rendszeresen.

Ha nem megfelelően hidratált a bőr és a kor miatt csökken a kollagén termelődés a ráncok hamar megjelennek. A mimikai izmok használata is elősegíti a száj körüli ráncok előfordulását. A dohányzás még jobban hozzájárul a kialakulásukhoz, a füst és a csücsörítés miatt.

A hyaluronsavas termékek és a kollagén termelődést elősegítő hatóanyagok segítségünkre lehetnek. Erős ránctalanító kezelést válasszunk, szérum, nappali krém és liposzóma ötvözésével. Ne feledkezzünk meg a szemek körüli érzékeny bőrről sem, használjunk szemránckrémet.

Az öregedés folyamán az arc petyhüdtsége kihat a száj körüli ráncokra is, így egészében kell kezelni az arcot, feszesíteni kell az orca részét is.

-Speciális ránckezelő masszázs

-Peptidekel, növényi őssejtekkel, hyaluronsavas arcfeltöltés ultrahanggal

-Feszesítő, ránckezelő maszkok

Száj körüli ráncok feltöltése :

Kontúrterápia mikroárammal. A tónusát vesztett bőrre javalott kezelés. Az arc vonalainak megemelése a cél. A petyhüdt, megereszkedett bőr feszesítése.

A peptides szérum feltölti a ráncokat és bőrfeszesítő hatása van, botoxszerű hatóanyagai lazítják és kisimítják a mimikából adódó ráncokat, a hyaluronsavas szérum pedig hidratálja a bőrt.

A növényi őssejtes szérum csökkenti a ráncokat, javítja a bőr nedvességtartalmát, feszességét.

A liposzóma a bőr mélyebb rétegeibe szállítja az értékes hatóanyagokat, a benne lévő tripeptidek serkentik a kollagéntermelődést.

Vitaminos maszk érett bőrre, az E-, A-, C- és F-vitamin komplexum élénkíti a bőrt, az oligopeptidek serkentik a kollagén képződést és megelőzik a ráncok kialakulását. Felső ajak feletti ráncok eltüntetése kozmetikában, Pécelen a 17. kerület közelében. Száj körüli ráncok feltöltése


Az oldalon megtalálható képek, szövegek tartalmak felhasználása tilos! TünDerma Kozmetika Pécel városában