Anti-aging kozmetikus / Üzenet

Alakformálás

2023.08.10

Bőrfeszesítő és alakformáló hatású kezelések. Ultrahangos alakformálás, kavitációs zsírbontás, rádiófrekvenciás testkezelés. Az alakod formálása, az izom építése gépekkel és hatóanyagokkal. Az alakformálás  a kozmetika szolgáltatásai között megtalálható. Fogyasztó alakformálás, feszesítő alakformálás magas minőségű kozmetikai hatóanyagokkal. A ráfiófrekvenciás alakformáló gép egyszerre feszesít és fogyaszt. Az ingeráramos alakformáló gép tónusos bőrt ad. A fogyás, alakformálás, zsírvesztés sokban függ, hogy mit eszel, mennyit sportolsz. Mikor lapos hasat szeretnél, akkor a hasi zsírt bontani kell zsírbontó alakformáló géppel, mint a kavitációs zsírbontás vagy a rádiófrekvenciás zsírbontás. Ultrahangos alakformálás, kavitációs zsírbontás, rádiófrekvenciás testkezelés Budapest közelében Pécel városában.

Alakformálás

A rádiófrekvencia jótékony hatása a bőr feszesítése, úgy, hogy fokozza a bőr saját kollagéntermelését. A gép a zsírszövetet több mint 45° C-ra felmelegíti, a zsírsejtek bomlása a magas hőmérséklettől megy végbe, a bőr mélyebb rétegeit (pl. 1,5 mm) 60–65 ˚C-ra is növeli. A hőenergia hatására a zsírsavak és a triglicerid egy része távozik a sejtmembránon keresztül és kiürül a szervezetből. RF, az elektromágneses hullám hatásának mélysége a két pólus közötti távolság felével egyenlő. 

Női alakformáló kezelések


Hasról, combról vagy csípőről akarsz fogyni? Kart feszesítenél? Segítünk

Fogyókúra, napi 30 perc edzés, alakformáló testkezelések, álom alak a kúra után.

Fogyás alakformálás, rádiófrekvenciás géppel

A kezeléskor 40-42°C-ra melegítjük fel a bőrt, így beindítva a zsírbontást és a zsírsejtek roncsolását. A rádiófrekvenciás zsírbontással alkalmanként akár néhány cm-t is fogyhatunk, persze ha gondosan betartjuk a ránk vonatkozó részt is. Diéta, mozgás és megfelelő folyadék fogyasztása. Ellenjavallatok részt alaposan tanulmányozzátok át, csak egészséges testet kezelünk. Karcsúsító-alakformáló, zsírbontó kezelés, belsőleg melegíti fel a zsírszövetet, feszesíti a kollagén rostokat. Csökkenti a helyi zsírpárnák méretét, növeli az izmok vérellátottságát. Hexapoláris rádiófrekvencia, egy újabb és fejlettebb rádiófrekvenciás technológia. Két tripoláris összekapcsolódást jelent, LED fénytechnológiával.

Fogyasztás alakformálás

​⚜️ Zsírbontás

⚜️ Bőrfeszesítés

⚜️ Narancsbőr

⚜️ STRIA kezelése

⚜️ Kollagén indukció

A bőrfelületet érő magas hő hatására a kollagénrostok összehúzódnak és megrövidülnek, így idővel serkenti a kollagénképződést. Azonnali bőrfeszesítő hatású. Az RF technológiával már egyetlen kezelés is látványos, de kúrában javaslom, 6-8 kezelés kúraszerűen. Utána 6-8 hetenként érdemes 1-1 fenntartó kezelést végezni. A kollagén termelés beindításához folyamatos, ismételt ingerekre van szüksége a kötőszöveti sejteknek. A bőr megereszkedése a test több részén is zavaró lehet. A hát bőre, a felkar integető része, a has, a comb, a popsi, a térdek környéke. Testkezelő rádiófrekvenciás gép kezelőfejjel ezek is sikeresen kezelhetőek.

Az oldalon megtalálható képek, szövegek tartalmak felhasználása tilos! TünDerma Kozmetika Pécel városában