Anti-aging kozmetikus / Üzenet

Arcápolás

2023.08.24

Arcápolás 

Arcápolási rutin. A tudatosan felépített arcápolás a megfelelő kozmetikai termékekkel csodát tesz a bőrrel. A kollagén idővel egyre gyorsabban bomlik és egyre kevesebb termelődik. Ezért fontos, hogy támogassuk az újra termelődésüket hatóanyagokkal. Arcápolás tanácsadás. Peptides arckezelés, eredményes bőrápolás. Célunk a fiatalos megjelenés megőrzése minél tovább, a hatékony bőrápolás ebben segít. A bőr szépségének és egyezségének titka a megfelelő bőrápolási rendszer és termékek, hozzá egy jó szakember. A kozmetikus személyre szabott otthoni arcápolás kezeléseket javasol és professzionális termékeket és gépet használ a kezeléshez. Így a bőr egészségesebb, az arckontúr finomodik, feszesedik, a ráncok és az idő előtti öregedés jelei javulnak. Arcápolás kozmetikus ajánlásával.

Kozmetikus

A kozmetikus megállapítja a bőrtípusod és ennek megfelelően ajánl otthonápolási rutinodba termékeket. a kozmetikai szalonban magas hatóanyag tartalmú arckrémek, maszkok, pakolások állnak a kozmetikus rendelkezésére, hogy eredményes arckezelést tudjunk elérni.

Bőrtípusok:

Korpás vagy olajos szeborrea

Seborrhoea 1.

Arra a kérdésre, hogy mitől alakult ki, külső-belső, és örökletes tényezők is közrejátszhatnak. A nem megfelelő kozmetikumok használata is befolyásolja, ebben a kozmetikusod tud sokat segíteni, hogy a bőröd számára tökéletes ápolókat használd. Kérd ki szakember tanácsát vásárlás előtt, a bőröd meghálálja.

Olajos szeborrea

Olajos szeborrea (Seborrhoea oleosa) a bőröd fényesen csillog, tapintásra zsíros, olajos, a pórusaid tele lehetnek fekete vagy fehér fejű komedókkal, azaz miteszerekkel. 

Ezek általában könnyen ürülnek.

A bőrfelszínt bevonó faggyúréteg gátolja a bőrlégzést, így az elszarusodási folyamat is erősebb, ezáltal könnyen elzáródhatnak a pólusok. Az arcápolás fontos.

Érdemes bőrtípusnak megfelelő letisztítót választani és reggel-este használni is őket. A bőrlégzés okán használjunk a bőrtípusnak megfelelő peelinget (radírt) is hetente párszor. Napi rutinba érdemes beépíteni faggyúműködést szabályzó termékeket is,  a hidratálás is fontos, használj hidratáló krémet is napi szinten.

A komedók profi, rendszeres eltávolítását szakemberrel végeztesd el. Arcápolás fontos, ha nem tudod rendesen kinyomni a miteszert, begyulladhat, elfertőződhet!

Korpás szeborrea (Seborrhoea sicca)

A bőröd szürke, fakó és fénytelen, a bőrfelszín korpázóan hámlik, érdes, zsíros tapintású, pórusaid inkább zártak, fekete-fehér fejű kemény komedók, miteszerek láthatóak.

A radírok elősegítik a bőrlégzést, arcápolás . Fontos a hidratálás és a bőrtípusnak megfelelő ápolás.

A miteszerek miatt érdemes havonta, vagy ahogy a szakember megítéli egy alapos arctisztítás.

Fényvédő használatát egyik bőrtípusnál se felejtsd el. A napsugárzás is növelheti a szarusodást, sajnos bepigmentálhatja a sérült bőrt. Arcápolás a Péceli kozmetikában, Ecer, Isaszeg, Gödöllő, a 17.kerület közelében. Arcápolás :

Az oldalon megtalálható képek, szövegek tartalmak felhasználása tilos! TünDerma Kozmetika Pécel városában