Anti-aging kozmetikus / Üzenet

Arkana kezelés

2023.08.29

Arkana kezelés - A neurokozmetikumok a szépségipar innovatív, hatékony készítményei, amelyek a neurotranszmittereket, valamint a bőrt és az agyat összekötő természetes rendszert használják fel a kozmetikai kezeléseik során. 

Arctisztítás

A bőr enyhe hámlasztása, a pórusok mélytisztítása, a bőr puhítása. Az arckezelés antioxidáns hatású kezelés, célja az arc tisztítása, a bőrsejtek fiatalítása, a bőr hidratálása.

Maszk aktív hatóanyagok: nátrum-hidrogén-karbonát azaz szódabikarbóna, kaolin, bentonit agyag, 12 aminosav-komplex, glikol- és citromsav, shea vaj, zöld tea és acerola kivonat

- minden bőrtípusra

- tisztátalan bőrre

- pórusszűkítő hatású

- hidroabráziós géppel kiegészítve

- háromszoros hidrogén hámlasztó hatás: tisztító, oxigenizáló, bőrszínjavító

A Maszk két komponensű hatóanyagai közötti kémiai reakció eredménye miatt a bőrben Bohr-effektus jön létre, ennek következtében a bőrben megnő a H+ hidrogénionok mennyisége, ezek megkötik a szabadgyököket. A kezelés hasonló hatást ad, mint a hidrogénes hámlasztás, mely során a bőr felületén a külső hámsejtek elhalnak, az elhalt hámréteg eltávolításra kerül és a faggyúmirigyek nyílásai felszabadulnak. A kezelés után a bőr megtisztul, oxigénnel telítetté és ragyogóvá válik. A maszk után jöhetnek a szérumok, a bőrhöz igazodó pakolások, krémek, amik látványos végeredményt hoznak, ez azonnal látható lesz a kezelés után. Gyengéd kémiai hámlasztás, táplálás.

Hidrogénterápiás kezelés 

HÁMLASZTÓ HATÁSÚ HIDROGÉN KEZELÉS MENETE

1. Arclemosóval vagy arctisztító tejjel lemosás.

2. Tonizáljuk a bőrt a arctonikkal. Védjük a szemet arctonikkal átitatott vattakorongokkal.

3. A maszkot egy ecsettel felvisszük a bőrre. Ezután jön rá gézmaszk,és 15 percig pihenés. A kezelés során bizsergés, enyhe csipkedő és meleg érzés jelentkezhet. 

5. Hidroabráziós peelingezés, arctisztítás.

6. pakolások, krémezés.Az oldalon megtalálható képek, szövegek tartalmak felhasználása tilos! TünDerma Kozmetika Pécel városában