Anti-aging kozmetikus / Üzenet

Dekoltázs kezelések

2024.07.15

Nem szabad csak az arcodra gondolni, ha bőrápolásra gondolsz, nyakunkon és a dekoltázsunkon hamar észrevehető az idő múlása. Testkezelés és dekoltázskezelés is fontos a szép és egészséges bőrhöz!Ha a nyakad és a dekoltázsod bőre ráncos, érdes tapintású, alváskor mély ráncok alakultak ki. itt az idő a kozmetikai kezelésre. ⬇A dekoltázs bőrét is igénybe veszi az erős napsugárzás, hidratálni kell. Fontos a fényvédelem!A napozás utáni arckezelésedhez DEKOLTÁZS ápolást is kérhetsz, DE a legtöbb arckezelés csomag része!Az arc nyak, dekoltázs bőrét gyengéden hámlasztom, mélyrétegben táplálom és hidratálom, ránckezelő anyagokkal töltöm.  Dekoltázs kezelés a Péceli kozmetikában, Ecser, Isaszeg, Gödöllő, a 17.kerület közelében. 

Mellkas ránctalanítás

Az alvás meggyűri a mellkas bőrét, ezét érdemes a napi bőrápolási rutinba a dekoltázs kezelést is beiktatni. Havonta pedig kozmetikus kezeléseket is igénybe venni a mellkas, nyak környékén is.

A nyak-dekoltázs bőre sokkal érzékenyebb, mint az arc bőre, a hámréteg vékonyabb, sérülékenyebb így más kezelést is igényel. A napnak kitett bőr visszanyerje hidratált állapotát. Bőresősítő, feltöltő alap kezelés. Télen érdemes a bőrfelület-megújító kezelések egyikének igénybevételére. Luxus kozmetikumok vagyis luxus hatóanyagokkal végzett arckezelés. Luxus kozmetikumok a dekoltázs területére is.

Az oldalon megtalálható képek, szövegek tartalmak felhasználása tilos! TünDerma Kozmetika Pécel városában