Anti-aging kozmetikus / Üzenet

Anti-aging kezelések

2023.08.10

Öregedésgátló kezelések

Anti-aging kezelések - gépekkel. Naponta több kérdés is az elektrokozmetikai gépekről szól, így igyekszem a kérdéseitek egy blogban leírni. Nem használok minden gépet a kozmetikában, csak amit én hasznosnak találtam és a vendégek is szeretik. A gépparkot is folyamatosan fejlesztem, mert egy több új gép érkezik a kozmetikai szakmánkba.

  • anti-aging kezelésekhez: ultrahang, sima rádiófrekvencia, elektroporáció, mezoterápia, dermapen, HIFU, thermális rádiófrekvencia, Cryo-kezelés.
  • szőrtelenítésre: diódalézer, Ipl
A vio által létrehozott ózon fertőtlenítő hatású, így tökéletes a kozmetikai tisztító kezelések után. A VIO készülék üvegcsövében nemesgázok vannak. Az eszközről szikrák kerülnek a bőrfelszínre, ezt minimálisan érezni fogod. Tini vendégeknél szoktam használni elsődlegesen.


Anti-aging kezelések - Uh, ultrahang, látványos hatóanyag bevitel, a szérumok, hatóanyagok mélyen bejutnak a bőr mélyebb rétegeibe. A bőrben található erek vérátáramlása fokozódik, így javul a sejtek tápanyag és oxigén ellátása. A legtöbb arckezelésem alap gépe.

Anti-aging kezelések - Face lifting gép, mikroáramos - Arc Lifting hatására a bőr látványosan fiatalabb lehet. Csökkenek a ráncok, fokozódik a nyirokrendszer működés, a bőr feszesebb lehet. Eltűnhetnek a szemek alatt található táskák és halványodhatnak a karikák. Több arckezelő csomagomban megtalálod ezt a gépet.

Anti-aging kezelések - LED fényterápia - A fény hatás miatt felgyorsult anyagcsere hatására a sejtek hatékonyabban felszívják a tápanyagokat. Hatóanyagbevitelnél és tini bőrnél szoktam alkalmazni.

Anti-aging kezelések- Rádiófrekvencia - A kollagén felelős a bőr rugalmasságáért. A kor előrehaladtával csökken a mennyisége, ezért a bőrünk lassan elveszti eredeti rugalmasságát, feszességét, kialakulnak a ráncok, bőrünk megereszkedik, petyhüdt lesz. A rádiófrekvencia felmelegíti a sejteket, így hozzájárul a kollagén termeléshez, a bőr feszesebb, rugalmasabb lehet. Ránctalanító és feszesítő hatású. A petyhüdt bőrt javítja, feszesebbé és rugalmasabbá teszi. Hatásmechanizmusa azon alapul, hogy aktiválja a kollagén termelődését. Vendégeim egyik kedvenc gépe.

Anti-aging kezelések - Frakcionált rádiófrekvencia - A fókuszált rádiófrekvencia hőenergiája a tipek alatt behatol a bőr mélyebb rétegeibe, ott a kollagénrostokra hat. A bőr felszínén pontszerűen létrejött hőkárosodást okoz, de nem sérti szöveti részeket, a hősérülések miatt először azonnali szövetfeszesítést eredményez. Később a 2-4 hónap alatt felépül az új fibroblaszt állomány.

Lézeres Szőrtelenítés - A bőrbe jutva elnyelődik a szőrtüszőben, ott hővé alakul, így roncsolja a szőrtüsző szerkezetét, a környező szövetek és a bőr nem károsodik.

Hydroderabrázió -Bőrcsiszolás - HIDROABRÁZIÓ - A hidroabráziós csiszolás - eltávolítja az elhalt hámszövetet, szennyeződéseket, méreganyagokat. A hámlasztást a vízsugarával, a kezelés után a hatóanyagok gyorsan felszívódnak, a hámréteg tisztul, megújul. Az elhalt hámsejtek koptatása és a bőr önmegújító folyamatainak beindítása. A kezelőfej ultrahangos vibrációkat bocsát ki, porlasztja a vizet, a rezgések egy szabad szemmel is megfigyelhető víz permetet hoznak létre, hámlaszt, kitisztítja a pórusokat. Az arctisztítás kezelések során nagyon szeretik a vendégeim.

Lágy Lézer - Biostimulációs, sejtregeneráló hatással bír. Hatására javul a bőrsejtek légzése és energiatermelése. A lágy lézer kezelés kedvelt kiegészítő kezelés.

IPL TARTÓS szőrtelenítés - A készülék segítségével biztonságosan és hatékonyan távolíthatók el a szőrszálak.

Oxigénterápia - A tiszta oxigén segítségével hatóanyagokat juttatunk a bőr felszínére. Regenerál, fokozza a sejtek anyagcseréjét, javítja a vérkeringést, hosszútávon elősegíti a kollagénképződést. Oxigénterápia kedvelt kozmetikus kezelés.

ELEKTROPORÁCIÓ - Hatékony kozmetikai eljárás az elektroporáció, azaz a tű nélküli mezoterápia. Az elektroporáció mélyen beviszi a hatóanyagokat.

Hifu pen arclifting - Egy orvos-esztétikai eljárás, ami műtét nélkül emeli meg a megereszkedett bőrt. A hifu pen erős anti-aging kezelés, de csak jó minőségű géppel és nagy szakértelemmel párosítva.

Dermapen mikrotűs kezelés - Ráncokra, a bőr javítására, hegekre, tág pórusú bőr kezelésére. Mikrosérüléseket okoz így fejti ki hatását. A dermapen kedvelt téli kezelés nálunk is.

Anti-aging kezelések - Mikrodermabrázió - Bőrcsiszolás

IPL - IPL technológia, képes a pigmentfoltok eltűntetésére, bőrfiatalításra, tartós szőrtelenítésre.

Krioterápia ( Hidegarcvasaló ) - A hidegterápiás fej frissíti a bőrt, erősíti a bőr szerkezetét. A melegterápiás fej aktiválja a sejteket, serkenti a vér- és nyirokkeringést, lazítja az izmokat.

EMS - EMS masszázs a több kollagénért. EMS masszázs mód, hogy bőr mikroáramok hatására, hozzájárul a fokozott kollagéntermeléshez. Ennek eredményeként a bőr rugalmasabbá és simábbá válik. Gyengéden összehúzódnak és elernyednek az arc izmai, javítva, megemelve és feszesebbé téve a bőr tónusát. A stimuláció hatására egyben a helyi vérkeringés is fokozottabbá válik, még több oxigén jut el a bőrsejtekhez, felgyorsul a toxinok elszállítása a sejtekből, az arcbőr felfrissül és megfiatalodik. 

EPN - Az EPN a hagyományos mikrotűs kezelést (dermapen,MezoPen) és az elektroporációs technikát együtt alkalmazza, együtt hatékonyabb.

Az oldalon megtalálható képek, szövegek tartalmak felhasználása tilos! TünDerma Kozmetika Pécel városában