Anti-aging kozmetikus / Üzenet

Hidratáló beauty kezelés

2023.03.01

A hámszövetek megújulása érdekében az elhalt hámsejteket érdemes hámlasztani. Személy szerint a hidrodermabráziót kedvelem, gyengéden hámlaszt, nyáron is használható. Hydra beauty kezelés, ami hidratál és tisztít egy lépésben. Az elszarusodott bőrt eltávolítják a szennyeződésekkel egyetemben, a pórusokat is kitisztítja. Bőrtisztítás, pórustisztítás, az elhalt hámsejtek kezelése, komedók eltávolítása, bőrlégzés, vérkeringés fokozása, hidratálás, bőrtextúra javítása. Hámlasztó kezelés és hatóanyagbevitel.

Arctisztítás, mitesszer eltávolítás kozmetikus által, kézi és gépi arctisztítás. A kozmetikai arctisztítás alapja a komedók eltávolítása, a gyulladások megszüntetése, a pórusok és a bőrfelszín kitisztítása. A bőr faggyútermelését mérsékeljük, a bőr zsíros fényét csillapítsuk, a bőrben a vízhiányt megszüntessük. A kozmetikai arctisztítás követően a bőr tisztábbá, puhává válik. Hydratáló beauty arckezelés, táplálás, hyaluronsavval, peptidekkel. Pórustisztító arckezelés, kozmetikus arctisztítás.

hydra beauty
hydra beauty

A hámlasztást a vízsugarával, a kezelés után a hatóanyagok gyorsan felszívódnak, a hámréteg tisztul, megújul.
Az elhalt hámsejtek koptatása és a bőr önmegújító folyamatainak beindítása. A kezelőfej ultrahangos vibrációkat bocsát ki, porlasztja a vizet, a rezgések egy szabad szemmel is megfigyelhető víz permetet hoznak létre, hámlaszt, kitisztítja a pórusokat. Ezt a kezelést még nyáron is alkalmazhatjuk, mivel nem teszi fényérzékennyé a bőrt. Kezelések mellé kérhető.

Az elszarusodott bőrt eltávolítják a szennyeződésekkel egyetemben, a pórusokat is kitisztítja.

Ideális:

- Akné kezelés mellé
- Anti aging mellé
- Szem, ajak körüli ráncok kezelése előtt
- Pigmentfoltok halványítására

Ellenjavallatok:

bőrelváltozások, bőrdaganatok, fülbetegség, sebes bőr, terhesség, pacemaker, láz, gyulladásos állapot, csontritkulás


Használható:

-érzékeny bőr hámlasztására

-heges bőrnél

-öregedő bőrnél

-szebboreás bőröknél

-aknés bőröknél

-pigmentfoltos bőr

-felszíni, mély ráncok esetén

-stria kezelés előtt

BŐRSZERKEZET JAVÍTÓ, MÉLYHIDRATÁLÓ ARCKEZELÉS

Kinek ajánlott:

  • bőrirritációk
  • vízhiány
  • fakó, élettelen bőr,
  • bőrfelszíni ráncok,
  • rugalmatlan bőr

A fakó felszíni és mélyrétegi vízhiányos bőr arckezelése. Időben érdemes elkezdeni a mélyhidratáló bőrápolást, később a bőr tovább fiatalosabb marad. Többrétegű hidratáló kezelés simítja és feltölti a bőr. A nedvességmegkötő faktorok feszes bőrt biztosítanak. 

Az oldalon megtalálható képek, szövegek tartalmak felhasználása tilos! TünDerma Kozmetika Pécel városában