Anti-aging kozmetikus - Kozmetika Pécel 

Hydra Facial, Hidrodermabrázió

2023.03.05

Mindig sok kérdés merül fel a gépekről, ma a hidra facial, azaz hidrodermabrázió gépet boncolgatjuk a blogomban. Kitérünk a hidroabrázió és a hidrodermabrázió különbségeire. A hidra facial egy bőrfelszín megújító, gépi vákuumos peeling kezelés, arctisztító kezelés. A kezelőfejben egy a bőrtípusnak megfelelő szérum kering a bőr felszínével érintkezve, a szérum kifejti a hatását, ezt követően a vákuum elszívja. A hidrodermabrázió vagyis vizes bőrcsiszolás,  kiegészítve a szérumokkal, savakkal. A hidroabráziót sokszor használom az arctisztítások előtt, ez a gép pedig vízsugárral hámlaszt. 

Vizes bőrkoptatás - hidroabrázió - gyengéd ultrahangos bőrradírozás

A hidroabráziós csiszolás - eltávolítja az elhalt hámszövetet, szennyeződéseket, méreganyagokat. A hydroabrázióval javíthatjuk a szövetek anyagcseréjét, a sejtek megújulnak a kezelések után, hasznos a bőr előkészítésére, hogy a hatóanyagok jobban bejussanak a bőrbe.

A hámlasztást a vízsugarával, a kezelés után a hatóanyagok gyorsan felszívódnak, a hámréteg tisztul, megújul. Az elhalt hámsejtek koptatása és a bőr önmegújító folyamatainak beindítása. A kezelőfej ultrahangos vibrációkat bocsát ki, porlasztja a vizet, a rezgések egy szabad szemmel is megfigyelhető víz permetet hoznak létre, hámlaszt, kitisztítja a pórusokat.

Hydra Clean vákuumos tisztító kezelés

A hydra clean facial arctisztítás egy speciális vákuumos technikával és kézi nyomkodással tisztítjuk a bőrt. Az arctisztítás előtt lazítjuk a komedókat, így könnyebben tisztíthatók.


Az oldalon megtalálható képek, szövegek tartalmak felhasználása tilos! TünDerma Kozmetika Pécel városában