Anti-aging kozmetikus / Üzenet

Kavitációs ultrahang

2023.07.13

Centiméterekben mérhető eredmény a kúraszerű kezelések után - zsírbontás, fezsesítés, fogyasztás. A kavitációs zsírbontás azaz az ultrahangos zsírbontás hatékony testkezelés, célja a zsírsejtek csökkentése. A 40 kHz frekvencián működő gép hatékony kozmetikai testkezelő, kavitációs zsírsejt roncsolás. Narancsbőr eltüntetés zsírbontás gépekkel, utána hatóanyagokkal zsírbontás Thalion, Belnatur testkezelésekkel. A 12 éves szakmai tapasztalataim alapján, személyre szabom a zsírbontó kezeléseket. Nem egyforma a cellulit, van zsíros, rostos, ödémás. A Thalion testkezelések összetett testkezelések, több problémára is megoldást nyújtanak. A Thalion zsírbontó, alakformáló kezelések legújabb koncepciója, hogy a kozmetikus a test működésének ismerete alapján beazonosítja a cellulit-típust.

KAVITÁCIÓSTESTKEZELÉS

Kavitációs zsírbontás

Zsírbontás? Testkezelés

Ultrahangos testkezelés

Zsírbontás, naracsbőr kezelés egyben

Terület: 10X15 cm x 2 max 4 tenyérnyi terület

(1 terület 6-8 perc)

3 alkalom után látszik a kezelés, utána érdemes kúrában tovább kezelni. Mindig ugyanazt a testrész kell kezelni, hetene 1 x, így hatásos. A kavitációs zsírbontás azonak ajánlott akik félnek a műtéti beavatkozástól, de szeretnének gyorsan, kényelmesen fogyni. A nem megfelelő táplálkozás, mozgásszegény életvitel miatt néha érdemes testkezelő kúrát igénybe venni. Az ultrahang hatására magas nyomású légbuborékok keletkeznek, melyek szétrobbannak és közben elvégzik a feladatuk. A méreganyagok bekerülnek a nyirokkeringésbe majd természetes módon távoznak az emberi szervezetből. A kezelés a bőr alatti zsírszövetet kezeli, a rossz életmód következtében a testünkben felgyülemlett anyagcsere végtermékek távozását felgyorsítja. Kavitaciós zsírbontás Pécelen

KAVITÁCIÓS ULTRAHANG

Zsírbontás, kavitálás gépi testkezelés. Heti egyszer hat alkalommal. A 40 Khz-es ultrahang gép kavitációs hullámai célzottan bontják a zsírt.

Kavitációs ultrahangos zsírbontó testkezelésünkkel gyorsan megszabadulhatsz a felesleges zsírpárnáidtól. Neked csak diétáznod kell, sok vizet inni és a kezelés után 30 percet mozogni.


Kavitációs zsírbontás kezelés ára : Árlista

Az oldalon megtalálható képek, szövegek tartalmak felhasználása tilos! TünDerma Kozmetika Pécel városában