Anti-aging kozmetikus / Üzenet

Kozmetikai ultrahang kezelés menete

2023.03.29

Ultrahangos arckezelés - Az ultrahang segítségével az értékes hatóanyagok a bőr mélyebb rétegeiben is lejut, így azok ott hatnak, ahol a legnagyobb szükség van rájuk. A sejtanyagcsere javul, a felszíni ráncok feltöltődnek, a bőr rugalmasabb, hidratáltabb és feszesebb lesz! Az ultrahangos arckezelés hatására élénkül a vérellátás, enyhén melegszik a bőr, a nyirokrendszer működése gyorsul. A kozmetikai ultrahang kezelés menete a bőr állapotától függ, milyen hatóanyagokat használunk.

Ultrahangos anti aging kezelés

Az ultrahangos arckezeléskor különféle hatóanyagokat, vitaminokat, ránctalanító anyagokat, problémamegoldó anyagokat juttatunk be a bőr mélyebb rétegeiben. A hatóanyagok növelik a bőr ellenálló képességét és ránc kezelnek, feltöltenek, hidratálnak, kisimítanak. A fáradt, öregedő bőr a kezelés után fiatalabbnak és üdébbnek látszik. Megereszkedett, lógó arcbőr kezelése. Mimikai ráncok kezelése, lifting-hatás. Érzékeny bőr kezelése. Ultrahangos arckezelő.

Kozmetikai ultrahang kezelés menete:

-Letisztítás

-Radírozás

-Tonik

-Hatóanyagok uh géppel történő bejuttatása

-Maszkok és krémek 

TünDerma kozmetikus Pécel

Ultrahang kezelés

Az ultrahang az emberi fül számára nem érzékelhető rezgés, az ultrahang segít elérni a bőr mélyebb rétegét is, ahová így képesek hatóanyagokat bejuttatni.

Az oldalon megtalálható képek, szövegek tartalmak felhasználása tilos! TünDerma Kozmetika Pécel városában