Anti-aging kozmetikus / Üzenet

Kozmetikus Pécel

2023.03.28

Kozmetikus Pécelen

Számomra fontos, hogy ellazulva, feltöltődve, elégedetten távozz tőlem, ezért egyszerre csak egy vendéget kezelek! Kisérőt, gyermeket sajnos nem tudunk fogadni. Töltődj fel és szépülj - Pécel - Kozmetika -TünDerma Kozmetikus

📞+36-30-88-68-559

Kozmetikus

Évek óta a pályán

Kozmetikus vagyok, a TünDerma kozmetika megálmodója.

A főiskolai tanulmányaim után 2011-ben végeztem kozmetikusként. Azóta a szépségipar nem csak a hivatásom, de a hobbim is. Folyamatosan képzem magam, a szakma gyorsan változik. A legújabb trendeket és hatóanyagokat követem, hiszen a tanulás élethosszig tart. Kozmetikus Pécel en.

Fiatalkorom óta kerestem azt a hivatást, ami igazán én lehetek, amire nem csak munkaként nézhetek. Feltöltődést jelent számomra a kozmetika. Szeretem mikor a vendégek arcán látom a megelégedést. A több mint tíz év alatt a vendégek zöme már barát zónába lépett, ismerjük egymás örömét és bánatát, amiben tudunk segítjük egymást, néha a gondok kibeszélése is sokat segít, így a bőrápolás mellett a lelkünket is ápoljuk. Vendégeim velem voltak mikor boldog voltam, mikor beteg lettem, az élet minden mozzanatánál, ez nagy örömmel tölt el. Kozmetika Pécelen. Időközönként mindenki szeretne egy picit megújulni, kényeztetni magát, vagy kipróbálni valami új kezelést. Igényes, tágas, modern hangulatú, tiszta kozmetika. Gépeket is, és magas minőségű anyagokat is használok. Professzionális Kozmetikus Budapest mellett Pécelen. Jelentkezz be most, segítek!

Ha van közösségi oldalad, jelentkezz ott, vagy hívj telefonon, nyitva tartás a bejelentkezések alapján van, Kozmetikus Pécel -TünDerma

Exkluzív környezetben várom vendégeim, a kozmetikai szalon otthonos kényelmében, kiemelten ügyelek a higiéniára. A kozmetikai szalonomban, személyre szabott kezelésekkel várom vendégeinket. Professzionális anyagokkal végezem az arckezeléseket, a kedvenc márkáimmal, mint a Belico, Biodroga, Thalion.

45 felett már saját tapasztalataim is kamatoztatni tudom a ránckezelések során. Mindig is fontos volt és ma is a a továbbképzés, kozmetikus végzettség és több jelentős tanfolyam, mert ebben a gyorsan fejlődő világban állandó megújulásra van szükség. Több mint 10 éve a szépségipar része az életemnek.

KOZMETIKA 17.KERÜLET MELLETT PÉCELEN

Az oldalon megtalálható képek, szövegek tartalmak felhasználása tilos! TünDerma Kozmetika Pécel városában