Anti-aging kozmetikus - Kozmetika Pécel 

Legújabb kozmetikai kezelések

2023.03.29

Igyekszem mindig új és új kezelésekkel kedveskedni a vendégeimnek, most egy új szemránc kezelést hoztam a legújabb kozmetikai kezelések palettába.

Új ANTI-AGING KEZELÉS SZEMRE

Az új szemránckrém is bekerült a kezelések közé, általa erőteljesebb regenerálást érhetünk el a szemkörnyék fiatalításában. Várlak az új, intenzív szemkörnyék regeneráló kezelésre! Minimalizálja a vonalakat és ráncokat. Javítja a bőr rugalmasságát és tónusát. Láthatóan csökkenti a lelógó szemhéjat. Minimalizálja a sötét karikákat és a szárazság vonalait. 

Hatóanyagok:L-arginin aminosav:

L-arginin aminosav: kulcsfontosságú szerepet tölt be az epidermális barrier funkció kialakításában és fenntartásában.Javítja a stratum corneum vízmegkötő képességét és támogatja a vérgázok, tápanyagok és folyadékok eloszlását a bőrben.

Novo Peptide³ technológia:A Novo Peptide³ Technology a Clothide, Pentalactin és Tripeptide-5 erőteljes öregedésgátló komplexe. Elősegíti a bőr tónusát és rugalmasságát. A vonalak és ráncok feszesebbek.Ezenkívül a Novo Peptide³ technológia elősegíti az arcbőr ragyogását és egyenletességét. forrás: Biodroga

Legújabb kozmetikai kezelések a TünDerma kozmetikában Pécelen.

 

Az oldalon megtalálható képek, szövegek tartalmak felhasználása tilos! TünDerma Kozmetika Pécel városában