Anti-aging kozmetikus / Üzenet

Mellkas ránctalanítás

2023.08.20

Ránctalanítás

Ránctalanítás ma már természetes kezelés, tűnj fiatalabbnak, érezd magad jól a bőrödben. Ha havonta igénybe veszed a kozmetikusod szolgáltatásait és otthon is jól ápolod a bőröd, nem kell aggódnod a ráncok miatt. A ráncok a természetesek, de a legtöbben sem szeretjük őket. Több arckezelés is beindítja a kollagéntermelést, ránctalanító és bőrfeszesítő hatásúak.

Ránctalanítás

Ráncfeltöltés - Mi történik a bőröddel a menopauza után? Ránc ? Petyhüdt bőr ? Száraz arcbőr? Arc- és ráncfeltöltés prémium hatóanyagokkal - ránctalanítás, ráncfelöltés

A változókor sok nő életét átrendezi. Hőhullámok, álmatlanság, türelmetlenség. Ez a változás a bőrünkre is kihat. A bőr szárazabb és irritáltabb lehet, bőrpír és érzékenység is jellemezheti. Ráncok ellen. A bőr jobban kívánja a zsírosabb termékeket, jelentősen veszít a rugalmasságából, ránctalanító arckrém fontos a napi rutinban. A változások hormonális okokra is visszavezethetőek, így olyan speciális hatóanyagokra van szüksége a bőrünknek amik kimondottan erre a problémára nyújtanak segítséget, ránckezelés. A barátcserjét régóta alkalmazzák a változókor tüneteinek enyhítésére, ránctalanítás. Az egyik kedvenc arckrémem hatóanyaga is a barátcserje, továbbá peptidek amik nélkül nem tudom elképzelni a ránckezelést, amik ránc kezelés szempontjából igen fontosak. A ráncok eltüntetése mellett a hidratálás is fontos. A ránctalanító kezelések kúrában érdemes igénybe venni.

Prémium arckezelés

Varázsold el a bőröd, tedd feszessé a face lifting géppel! Töltsd fel a hatóanyagokkal, hyaluronsav, peptidek, növényi őssejt. Ránctalanítás és bőrfeszesítés, egy exkluzív kozmetikai szalon professzionális minőségével! A leghatékonyabb ránctalanító kezelés egyedi, a bőröd állapota határozza meg.

A növényi őssejtektől a ráncok mélysége esetemben szépen csökkent, a bőr hidratáltsága jobb volt, feszesebb, a bőr felülete finomabbá vált. A bőr sugárzóbb és fiatalosabbá vált tőle. A liposzómába és ceramidba kapszulázott hialuronsav hatóanyagok csökkenthetik a ráncok mélységét. Arcemelő kezelés, ha kúrában használod nagyon látványos az eredmény, de az első kezelés is már szembetűnő.

Arckontúr emelés

Lifting géppel, arcizom emelés, 6 kezelés után látványos a változás. Az arcvonások simulnak, feszesednek, a kontúrok megemelkednek.

Komplex ránctalanító kezelés a mimikai ráncok ellen

A kollagén szálazás segítségével feszes és fiatalos megjelenés érhető el, használd kúraszerűen. Nincs tű csak a hatóanyagok. Carboxy terápiás maszk.

Ránctalanítás 

Ránctalanítás -  csökkentsük a ráncok mélységét. Bőrfiatalítás és ránctalanítás, szemöldök emelés, szemkörnyék ránctalanítás, arckezelések, orcák emelése, toka kezelés, szájkörnyék ránctalanító kezelés. A gépeket is segítségül hívjuk a ránctalanítás során, az ultrahang hullámoknak köszönhetően a bőr mélyére tudjuk juttatni az értékes hatóanyagokat, ahol beindítják a kollagén termelődést. Arc- és ráncfeltöltés prémium hatóanyagokkal. Életkorunk előrehaladtával a bőrünk fokozatosan veszíthet a feszességéből, kialakulnak a ráncok. Időben elkezdett és rendszeresen használt ránckezeléssel a bőrünk még sokáig fiatalos maradhat. A sztárok arcára sokan irigykednek, pedig lehet a titkuk a jó hatóanyagok, a jó gépek és a rendszeres bőrápolásban rejlik. A titkaikba időként bepillantást nyerhetünk, a legjobb ránckezeléseket veszik igénybe azért, hogy megőrizzék a szépségüket, a fiatalságukat. Esztétikai kezelések, ránckezelések gépekkel, hatóanyagokkal.

Mellkas ránctalanítás 

Mellkas ránctalanítás, nyakunkon és a dekoltázsunkon hamar észrevehető az idő múlása. A mellkason a bőr nem mozog a napközbe, de alváskor megtörik a bőr, ha rosszul fekszünk.  Testkezelés és dekoltázskezelés is fontos a szép és egészséges bőrhöz!Ha a nyakad és a dekoltázsod bőre ráncos, érdes tapintású, alváskor mély ráncok alakultak ki. itt az idő a kozmetikai kezelésre. ⬇A dekoltázs bőrét is igénybe veszi az erős napsugárzás, hidratálni kell. Fontos a fényvédelem!A napozás utáni arckezelésedhez 

Mellközi ráncok ápolást is kérheted, DE a legtöbb arckezelés csomag része!Az arc nyak, dekoltázs bőrét gyengéden hámlasztom, mélyrétegben táplálom és hidratálom, ránckezelő anyagokkal töltöm. Nyak és dekoltázs fiatalítása kezeléssel. Mellkas ránctalanítás kezelés a Péceli kozmetikában, Ecser, Isaszeg, Gödöllő, a 17.kerület közelében. 

Mellkas ránctalanítása

Az alvás meggyűri a mellkas bőrét, ezét érdemes a napi bőrápolási rutinba a dekoltázs kezelést is beiktatni. Mellközi ráncok hyaluronsavval, peptidekkel és gépi hatóanyagbevitel. Havonta kozmetikus kezeléseket igénybe kell venni a mellkas, nyak környékén is.

Az oldalon megtalálható képek, szövegek tartalmak felhasználása tilos! TünDerma Kozmetika Pécel városában