Anti-aging kozmetikus / Üzenet

Mezoterápia

2023.07.10

Anti-aging kozmetikus

Mezoterápia

Mezoterápiás arckezelés

A mezoterápia arckezelés során orvosi tisztaságú hatóanyagokat, pl. hyaluronsavat, vitaminokat, problémamegoldó hatóanyagokat juttatunk az arc, a nyak, a dekoltázs esetleg a kéz, bőrébe. A mezoterápiás kezelés egy eredményes bőrfiatalító, problémamegoldó, bőrregeneráló arckezelés. A mezoterápia arckezeléssel bőröregedés gátló, akne kezelő, heg kezelő, feszesítő, pirosodó bőr kezelő, pigmentfolt-halványító hatóanyagokat, vitaminokat vihetünk be a bőr felszíne alá.

Tűs vagy tű nélküli mezoterápia. Télen a nano tűs mezoterápia az egyik kedvenc kezelésem, nagyon látványos és hosszantartó mezoterápiás arckezelés. Tű nélküli mezoterápia szérumos arckezelés nyáron is használható arckezelés. Az orvosi mezoterápia szérumok orvosi tisztaságú hatóanyagokat tartalmaznak. A bőr mélyebb rétegeibe képes bejuttatni az orvosi tisztaságú hatóanyagokat. Mimikai ráncok, az orr-ajak barázda és szemöldök közti ránc és elmélyült ráncok kezelésére. A tű nélküli mezoterápiás szérumos kezeléskor a bőrt nem sértjük meg tűvel, egy kozmetikai géppel mélyen juttatunk be anti-aging hatóanyagokat, serkentjük a bőr kollagén-és elasztin termelését. Így a ráncok halványodnak, a bőr feszesebb lesz. Kúraszerűen javaslom a kezelést. 60-120 perc

A tű nélküli mezoterápiás szérumos kezeléssel a bőr legmélyebb rétgeiben is felszívódnak a bőrépítő hatóanyagaink:

  • peptidek,
  • hialuronsav,
  • vitaminok
  • anti-aging hatóanyagok.

Bőrünk irha rétegében található fibroblasztok kollagént és egyéb proteineket termelnek. Ahogy öregszünk a kollagént, elasztint és más proteineket termelő fibroblast sejtek aktivitása fokozatosan csökken. Ebből kifolyólag a bőr egyre jobban elveszíti feszességét, rugalmasságát, a ráncok megjelennek, később mélyülnek, a bőr megereszkedik.

✔ A mezoterápiás szérummal hatóanyagokat mélyebbre szállítunk.

Kezelés után kerülni kell más hőhatásokat, és a bőrradírozást. A kezelés utáni napon nem javallott szolárium használata, a napozás. Kerülendő a smink. Anti-aging kezeléseket időben elkezdve a folyamatot lelassíthatjuk. Anti-aging kezelés pécelen.

Az oldalon megtalálható képek, szövegek tartalmak felhasználása tilos! TünDerma Kozmetika Pécel városában