Anti-aging kozmetikus / Üzenet

Mimikai ráncok kezelése

2023.06.22

Az idő előrehaladtával a bőr veszít feszességéből, kialakulnak a mimikai ráncok és a statikus ráncok is. A mimikai izmok intenzív használata miatt az arcon mimikai ráncok jönnek létre. Én nem használtam még botoxot, de olyan hatóanyagokat igen, amik botox hatásúak. Két kedvenc termékcsaládom kezelései között is találtam ilyet, előszeretettel használom is őket. 

Botoxszerű hatással a mimikai ráncok ellen, sejtaktiváló, kollagén és elasztin rostok rugalmasságát javító peptid terápia a ráncok ellen. Hangzatos ígéretek, amik igazak is, nálam biztosan, saját bőrömön tesztelem folyamatosan. Professzionális kozmetikai arckezelésben javaslom, de pár termék otthon is használható.

Mimikai izmok

Face lifting kezelés, azaz izomstimuláció 
Mi ez a kezelés? Az arc izomtónusának növelése, arcizomtorna

Mi felelős az öregedésért, az arc bőrében kialakuló víz- és a zsírhiányon, az arc és a test izomtónusa lanyhul. 

Kinek ajánlott ilyen kezelés:

  • vízhiány estén
  • fakó, élettelen bőr esetén,
  • bőrfelszíni ráncoknál,
  • rugalmatlan bőr esetén
  • mimikai ráncoknál

Hatékony ránckezelő és kényeztető arckezelés, tartalmaz szemkörnyék ápolást a meglévő ráncok halványítására és a ráncok kialakulásának megelőzése céljából. A gyakoriak szem körüli a száj körüli és a szemöldökök közötti mimikai ráncok, botoxszerű hatóanyagai ellazítják a mimikai ráncokat. Hatóanyag keverékei nedvességpótló és bőrpuhító anyagokat tartalmaznak, továbbá vitaminokat. Az arckezelés után azonnal látható, hogy az arc feltöltődik, kisimul, hosszantartó eredmények viszont kúraszerű használat után várhatóak.Az oldalon megtalálható képek, szövegek tartalmak felhasználása tilos! TünDerma Kozmetika Pécel városában