Anti-aging kozmetikus / Üzenet

Stria eltüntetése

2023.06.01

A stria eltüntetése nehéz feladat, de halványítani tudjuk. A rádiófrekvenciás testkezelések közben több vendégen is észrevettük, hogy szépen halványodtak a striák. A bőrprobléma estén az az legjobb, ha minél hamarabb megkezdjük a kezelését mikor kialakul a stria, ezáltal jobb eredmények várhatóak. A stria a bőr kötőszövetének a megszakadása. Ha a kollagén és elasztin rostok megsérülnek a bőrben, folyamatos kezeléssel tudunk rajtuk segíteni, de teljesen eltüntetni szinte lehetetlen feladat. A rádiófrekvenciás testkezeléssel érdemes indítani a kezeléseket és hatóanyagos ultrahangos testkezeléssel stria kezelő ampullákkal folytatni. A kollagén rostok erősödése körülbelül egy- másfél hónapot  vesz igénybe, így az eredmények később jelentkeznek.

A rádiófrekvenciás testkezelés során a bőrfelületet érő magas hő hatására a kollagénrostok összehúzódnak és megrövidülnek, így idővel serkenti a kollagénképződést. Azonnali bőrfeszesítő hatású. Az RF technológiával már egyetlen kezelés is látványos, de kúrában javaslom, 6-8 kezelés kúraszerűen. Utána 6-8 hetenként érdemes 1-1 fenntartó kezelést végezni. A kollagén termelés beindításához folyamatos, ismételt ingerekre van szüksége a kötőszöveti sejteknek. A bőr megereszkedése a test több részén is zavaró lehet. A hát bőre, a felkar integető része, a has, a comb, a popsi, a térdek környéke. Testkezelő rádiófrekvenciás kezelőfejjel ezek is sikeresen kezelhetőek. A rádiófrekvenciás testkezelést minimum 1,5 cm zsír felett javaslom. Stria halványítása testkezeléssel kúraszerűen.

Mezoterápiás szérumos kezelés

Striák eltüntetése, halványítása mezoterápiával. A mezo szérumos kezelés a bőrszövetek ernyedtségének, petyhüdségének látható jeleit enyhítik, a striák azaz a terhességi csíkok elleni kezelésekben hatásos. Különböző bőrrétegekben fejti ki a hatásait, bőrszövet feszesítő hatású, a DMAE bőrszövet feszesítő hatású. Hegek eltüntetése, a DMAE a laza kollagén-rostok feszítésével segít összehúzni a striákat. Javítja a bőr minőségét, a hyaluronsav nagyon jó hidratáló és szerkezetjavító, a B5 vitamin a zsírsavak és a koleszterin szintézisében segít. A B5 vitamin segíti a bőr megújulását, erősödését. A striák csökkennek, pigmentációjuk  halványul. Stria halványítása testkezeléssel.

Az oldalon megtalálható képek, szövegek tartalmak felhasználása tilos! TünDerma Kozmetika Pécel városában