Anti-aging kozmetikus / Üzenet

Szem kezelés

2023.03.01

Szem alatti karikák eltüntetése céljából van pár kozmetikus kezelésünk. A karikás, táskás szem nem csak az idősebb korral jön elő, gyakori probléma még fiatal korban is. Az otthonápolás is fontos, a tökéletes szemkörnyékápoló hidratálja, ápolja a szem körüli érzékeny bőrt, de a sötét karikák és a szem alatti táskák ellen is hatásos.


Arkana szem kezelés

Átfogó kezelés a szemkörnyék 6 fő bőrproblémájára. Szem alatti karikák eltüntetése céljából. Megcélozza a szemkörnyék hatékony fiatalítását, az öregedés első jeleivel szembeni küzdelmet és természetesen a problémák megelőzését. Bőrfiatalító és bőrszínjavító hatás akár már 1 kezelés után is.

KINEK AJÁNLJUK AZ EYE COMPLEX CARE KEZELÉST?

  • Szemkörüli ráncokra
  • A szemzug elmélyülése esetén
  • Szem alatti elszíneződésekre
  • Szem alatti karikák eltüntetése 
  • Szemkörnyéki puffadtságra
  • Vékony és rugalmatlan bőrre
  • Lógó szemhéjakra

Biodroga szem kezelés

Szem alatti ráncok feltöltése

Járj rendszeresen szakemberhez, a gépekkel és a hatóanyagokkal rendkívül szép eredményeket értünk már el, kozmetikus Pécelen, TünDerma kozmetika.

Szemráncok

A szem ránctalanítása, a mimikai, szem körüli ráncok eltüntetése 30-40 éves kor körül előtérbe kerülhet. Szem alatti karikák eltüntetése korábban is.

Egy jól megválasztott kezeléssel és kiegészítve otthon ápolással, vissza tudjuk szerezni bőrünk rugalmasságát, csökkenthetjük a szem körüli ráncok mélységét, számát.

Arcunkon a legvékonyabb bőr a szemkörnyékén van, ezért külön ápolást igényel.

Legtöbb panasz eddig a lógó szemhéjről, a táskás szemekről, szem alatti karikák eltüntetése, a barna karikás szemekről, vagy a szarkalábakról szólt. Egy kozmetikus hatóanyagokkal és elektorkozmetikai gépekkel tud segíteni a problémán.

Otthon pedig egy jó szemápolóval és némi technikával segíthetsz.

A ránctalanító krémek mellett fontos, hogy belsőleg is hidratáljunk, igyunk megfelelő folyadékot, lehetőleg tiszta vizet. Szem alatti ráncok feltöltése gépekkel és hatóanyagokkal. Szem alatti karikák eltüntetése otthonápoló szemkrémekkel fokozható.

Szemránc kezelés, Kozmetikus Maglód, Ecser, Isaszeg, Gödöllő, Nagytarcsa közelében Pécelen 

Szem alatti karikák eltüntetése hialuronsavval

A szemkörnyék kezelésekbe tehetünk hyaluronsavat is, ami nagyon jól feltölti a szem alatti részt. A hyaluronsav a bőrben is természetesen megtalálható hidratáló, tökéletes hatóanyag, ha vízmegtartásra törekszünk. Szem alatti karikák eltüntetése hatóanyagokkal gépekkel.


Szem alatti karikák eltüntetése szem kezeléssel.

szemránc kezelés

Biodroga Feszesítő szemápolója egyik kedvencem a szemkezelések során

💦 Kisimítja és feszesíti a szem környékét – megfelelő a bőröregedés minden szakaszában.

💦 A NOVO PEPTIDE³ technológia alapját az epigenetikai Pentalactin peptid, a Clothide és egy speciális tripeptid alkotja.

💦 A Pentalactin felgyorsítja a bőrsejtek megújulását, és egységesebb felszínt eredményez.

💦 A Clothide – egy fontos "fiatalság-hormont" utánozva – rugalmasabbá, simábbá és fiatalosabbá varázsolja a bőrt.

💦 A szintetikus, ránctalanító hatású tripeptid jelentősen fokozza a kollagéntermelést, és védi a már meglévő kollagént a lebomlástól.

💦 A periorbitális-komplex minimalizálja a lelógó szemhéjak megjelenését.

💦 A ligetszépe olaj, növényi squalane és shea vaj táplálja a hámló száraz felületeket, erősíti a bőr barrier funkcióit és növeli rugalmasságát.

💦 Csökkenti a szem körüli karikákat, ráncokat, szemhéjemelő hatású.


Szem alatti karikák eltüntetése

Carboxy terápia kezelések kúraszerűen, a  szem alatti karikák eltűnnek, a ráncok simulnak, a bőr ismét fiatalosabb külsejű. A kezelést az általam legjobb szemkörnyékápolóval zárom, sötét karikák ellen is ideális. A szem alatti karikák eltüntetése céljából a legjobb kezelésem.

Az oldalon megtalálható képek, szövegek tartalmak felhasználása tilos! TünDerma Kozmetika Pécel városában