Anti-aging kozmetikus / Üzenet

Tavaszi bőrápolás

2023.03.01

Tavaszi bőrápolás

Tavaszi bőrápolás - A hideg téli hónapok után bőrünket kényeztetni kell hidratáló és feltöltő ápolással. Tavasszal fontos a bőrápolás szempontjában a téli vitaminhiány pótlása. A hideg, fagyos, szeles időjárás megviselhette a bőrünket, a kozmetikus bőrradírozással, szérumokkal, tápláló arcpakolásokkal, ránckezelő és hidratáló krémekkel újjá varázsolja az arcot. Tavaszi bőrápolás arckezeléssel. A téli hónapok utáni kozmetikai arctisztításon túl a nyárra való felkészítés is előtérbe kerül. Tavasszal a felszíni és mélyrétegi vízhiányos bőrrel gyakrabban találkozom. A legjobb rànctalanító az ami számodra a legeredményesebb arckezelés.

Tavaszi bőrápolás kozmetika

Ég, viszket, húzódik arcbőröd? Hidratáljuk. Tavasszal egy hámréteget eltávolító, méregtelenítő, bőrtápláló, hidratáló bőrápolási arckezelést javaslok.

mezoterápia
mezoterápia

A hideg évszakokban ajánlott fokozottan ápolni a bőrt, előtérbe kerülnek a komolyabb kezelések, mint a savas hámlasztás és a mikrotűs kezelések. Tavasszal a kozmetikai arctisztítások a mélyhidratáláso, az anti aging kezelések, PHA savas arckezelések és a testkezelések kerülnek előtérbe. Az otthoni ápolás is fontos, mindennap használjunk otthonápolási termékeket! Hiába látogatod kozmetikusodat rendszeresen, ha otthon egyáltalán nem használsz bőrápoló terméket, vagy bőrtípusodnak nem megfelelő termékeket használsz, nem érheted el azt az eredményt, amire vágysz!

  • Érdemes a bőrápolást egy alapos tisztítással kezdeni! Távolítsd el a napi szennyeződést és sminket a bőrödről!
  • A liposzóma és egy szérum felturbózza a napi bőrápolásod.
  • Szemránckrém használata javasolt már 25 éves kor felett, ne hagyd ki.
  • A bőrtípusodnak megfelelő arckrém felvitele reggel és este!
  • Tavasszal kezdjünk el fényvédő krémet használni minden reggel
  • Testápolásra használhatsz hidratáló, feszesítő, alakformáló termékeket!

Vitaminos kezelések

Kérjünk a kozmetikusunktól tisztító kezelést, hogy megszabaduljunk az mitesszerektől. Egybeköthetjük egy vitaminfeltöltő kezeléssel, ami megújítja bőrünket.

Anti Aging arckezelések

Ha már tiszta a bőrünk, jöhetnek a komolyabb ránctalanító kezelések.

Testkezelések

Tavasszal érdemes egy testkezelő kúrát igénybe venni, ha a nyári bikinibe jól szeretnénk mutatni időben el kell kezdeni.

Az oldalon megtalálható képek, szövegek tartalmak felhasználása tilos! TünDerma Kozmetika Pécel városában