Anti-aging kozmetikus / Üzenet

Mezoterápia

Mezoterápia, a gépi kozmetikai arckezelés és a professzionális kozmetika hatóanyag serkenti a kollagén termelést. Van tűs és tű nélküli mezoterápia és mezoterápiás hatóanyagok arckezelés. A tűs mezoterápia kezelést a dermapen arckezeléseknél keresd. Mezoterápiás hatóanyagok, speciális hatóanyagok, orvosi tisztaságú hatóanyagok. Mezoterápiás kezeléseket végezhetünk a mezoterápiás hatóanyagokkal a testen. A hatóanyag tartalomtól függ, ránckezelő, pigmentfolt kezelő, feszesítő, bőrfiatalító stb. kezelések. Mezoterápia, azaz a mikro tűs dermapen gépi kezelés. 

Fenek feszesítés

Megoldást keresel a fenék feszességének javítására? 

A Mezoterápiás szérumos kezelés erőss formulája feszesítő hatóanyagokat, antioxidánsokat és regeneráló anyagokat tartalmaz, hogy látványosan megemelje és feszesítse a bőrt. Ez a termék a fenék feszességét és a bőr puhaságát meglehetősen javítja. 

Élvezd a feszesebb és fiatalosabb idomokat! Magas hatóanyag koncentrációjával a farizom típusától vagy formától függetlenül, feszesít, tonizál és javítja a farizom bőrének strukturáját. A kezelés végezhető tű nélküli mezoterápiás , UH gépi vagy mezopen kezeléssel a fenékre. Az összetevők hozzájárulnak a fenék feszességéhez és megemeléséhez. Az eredmények egyénenként változhatnak, kúraszerűen érdemes kérni a kezelést. 

A kezelések során a maximális eredmény elérése érdekében testmozgás javasolt. Megfelelő edzésprogrammal és egészséges táplálkozással a leghatékonyabb.

Erősíti a szövetet és helyreállítja a farizom feszességét.

Izomösszehúzódást kínál a lifting hatás érdekében.

Ellenállást biztosít a farizom kötőszöveteivel szemben.

Felgyorsítja az izomszintézist.

Hidratálja a gluteális területet és javítja a bőr megjelenését.

Piruvik sav: Természetes módon előállított, feszesítő összetevő, amelyet a szervezet felszív, hogy akár 300%-kal megnövelje a glükóz szállítását az izom felé, segítve a test tonizálását.

Szerves szilícium-dioxid: Szerkezetátalakítási tulajdonságaival az Organic Silica erős feszesítő és striák elleni összetevő.

DMAE: Ez a rendszer segít csökkenteni az öregedés bőrre gyakorolt ​​hatását, elősegíti a bőr tónusát és a szövetek erősítését, hogy csökkentse a megereszkedést.

C-vitamin: A tonizáló kezelések fő összetevője, jelentős hidratáló hatása és a striák leküzdésére való képessége kiemeli ezt az összetevőt a bőrápolásban.

Hialuronsav: Megelőzheti az öregedést természetes folyamataktivátorával, amely visszatartja a vizet. Magas hidratálást, regenerációt és sejttáplálást biztosító kezelés. Jelentősen segít a vízhiányos bőrön.

Réz: Felgyorsítja a keratin szintézisét és részt vesz az izomanyagcserében.

Magnézium: Megőrzi a bőr tónusát.

Cink: Gyorsítja a gyógyulást; részt vesz a kollagén és elasztin képződésében. Aktív összetevői: aszkorbinsav (C-vitamin)szerves szilícium-dioxidnátrium-piruvát

DMAEhialuronsavmagnéziumcinkréz Hatás:Serkenti a sejtlégzést, az izomrostok összehúzódásátaJavítja a bőr textúráját. Növeli a kollagén és elasztin szintézisét. HidratálóMegőrzi a bőr tónusát

A rádiófrekvenciás testkezelés során a bőrfelületet érő magas hő hatására a kollagénrostok összehúzódnak és megrövidülnek, így idővel serkenti a kollagénképződést. Azonnali bőrfeszesítő hatású. Az RF technológiával már egyetlen kezelés is látványos, de kúrában javaslom, 6-8 kezelés kúraszerűen. Utána 6-8 hetenként érdemes 1-1 fenntartó kezelést végezni. A kollagén termelés beindításához folyamatos, ismételt ingerekre van szüksége a kötőszöveti sejteknek. A bőr megereszkedése a test több részén is zavaró lehet. A hát bőre, a felkar integető része, a has, a comb, a popsi, a térdek környéke. Testkezelő rádiófrekvenciás kezelőfejjel ezek is sikeresen kezelhetőek.

Izomstimuláló kezelés, az izmok passzív tornáztatása. Petyhüdt test kozmetikai kezelése, izomtónus növelése. Szétnyílt hasizom erősítése, fogyasztás, anyagcsere gyorsítás. Lógó kar eltüntetése gépekkel. Testkezeléseket is igen gyakran használunk a szalonban, izmok karbantartására például izomstimuláló kezelést. Mindig kombináljuk a diétát a mozgást és a testkezelést, így gyors és szép eredményt tudunk elérni. Petyhüdt bőr kezelése, izomtónus növelése fekve, gépi testkezelés. Az ingeráramos testkezelés kúra szerűen érdemes használni, segítségével a mélyebben lévő izmok is tornáztathatóak. Elektromos izomstimulálás, egy 30-60 perces kezelés egy komplett edzésnek felel meg.