Anti-aging kozmetikus - Kozmetika Pécel 

Szemöldök laminálás 

szempilla lifting

Inlei

Az InLei® egy olasz márka, mely egy komplex, tudományosan is alátámasztott, tápláló, erősítő, hosszabbító, és göndörítő kezelést kínál a szempillák, és szemöldökök számára. Forrás: Inlei 

Inlei szempilla lifting - Szempilla lifting - A Lash Filler egy komplex, egyedülláló kozmetikai kezelés a szempillák szépségéért, és egészségéért, tartós íveléssel. A milánói kilinikai tesztek kimutatták, hogy 3 kezelés után átlagosan 24%-kal vastagodnak meg a természetes szempillák. A vastagabb és dúsabb természetes szempillákon túl garantált a tartós ív is, a vendég igényei szerint lehet természetesebb, vagy látványosabb ívet is elérni! inlei szempilla lifting

A kezelés hossza 60-90 perc, tartóssága 6-12 hét, így érdemes kb. 2 havonta ismételni a kezelést az eredmény fenntartása érdekében.

A Brow Bomber innováció a szemöldök laminálás szolgáltatásban, rendezett, formázott, egészséges fényű, táplált szemöldököt eredményez. A kezelés során tartósan formázzuk a szemöldök szálakat, a formázást szemöldökszedéssel tökéletesítjük, festéssel az arc tónusaihoz igazítjuk a szemöldök színét, és végül egy mélyre ható tápláló vajas pakolást kenünk fel. A kezelés eredménye dús, egészséges, az arc adottságaihoz igazított divatos szemöldök.
A kezelés hossza 40-60 perc, tartóssága 4-8 hét, érdemes kb. 4-8 hetente ismételni a kezelést az eredmény fenntartása érdekében.

Szempilla lifting & szemöldök-laminálás

Allergia vizsgálat szükséges a kezelés előtt, mert az anyagok tudnak veszélyesek is lenni, ha valaki allergiás. Beleegyező nyilatkozat szükséges! Sajnos egy olyan vendégnél is kialakulhat allergia akinek évek óta kezeljük a termékkel. A szőrszál kihullhat a bőr sebesedhet, egy ártatlannak tűnő szemöldök festésnél is, így fő az óvatosság.

Ha szereted a szép szemöldököt, válaszd az InLei Szemöldök Laminálást tartós festéssel és formázással. Szemöldöklaminálás, szemöldök styling, azaz szemöldökfestés és inLei Brow Bomber szemöldöklaminálás, csipeszes vagy gyantás szemöldökszedéssel. Inlei szemöldök laminálás ára: 15.000 Ft.

Szemöldök lifting

Természetesen ívelt szempilla a hosszú és közepesen hosszú szempillákból. Nagyon látványos, ívelt szempilla azoknak, akik nem akarnak műszempillát, esetleg allergiásak a műszempilla ragasztóra. Hosszú akár 6-8 hétig tartó szempilla lifting. Szempilla emelés göndörítés.

SZEMPILLA LIFTING

A szempilla lifting mikor a szempillákat tőből megemeljük, így ívesebb hatást ad. Az egyenes pillák íveltebbnek látszanak. Anyagösszetétele nem káros a szemre, a szempillákra.

❣ A szempilla lifting kezelésre smink nélkül érkezz, ha kontaktlencséd van, kérlek a kezelés előtt vedd ki.


24órával korábban allergia teszt.


Fontos:

✔ 4-6 hétig tartós.

✔ Kezelés után 24 h nem érheti víz a pillákat, smink és szempillaspirál használata nem ajánlott!

✔ A verejtékezéssel járó mozgás, szauna, párás tevékenység kerülendők 24 óráig.

✔ Szem körüli kezeléseket ne csináltass a kezelés után 24 óráig!

Miért válaszd?

✔ ha idegenkedsz a műszempilla viselésétől, de íves szempillákat szeretnél

✔ ha nagyon egyenes szempillád van, de csak ha hosszú

✔ ha szereted a természetes pillákat

Kezelés menete:

1. Szempillák megtisztítása, zsírtalanítás.
2. Alsó pillákat leragasszuk.
3. Sablon felhelyezése.
4. Pillák sablonra fésülése.
5. Göndörítő felkenése.

6. Fixáló felkenése.
+Szempillák festése kérésre

Mikor nem javasolt?

pozitív allergiateszt  (kötelező)

botox vagy ráncfeltöltést követően

ha a szemhéj, szemöldök gyulladt

napégés esetén

érintett területen bőrbetegség, sérülés van

kemoterápiás kezelés alatt

bármilyen szembetegség esetén

közvetlen szemöldöktetoválás után

Ha nem pozitív az allergia teszt, akkor is később előfordulhat allergiás reakció. A szőrszállak kihullhatnak, a bőr sebesedhet az anyagoktól, így csak saját fellelőségre ajánlatos a kezelés.

Szemöldök lifting

SZEMÖLDÖK LAMINÁLÁS

Szemöldök lifting

Szemöldök lifting - A szemöldök szálakat egyenesre fésüljük, majd fixáló zselé segítségével a várt irányba állítjuk őket. Az eredmény 6-8 héten át tartós lehet, ezután ismételhető.

MENNYI IDŐT VESZ IGÉNYBE A SZEMÖLDÖK LAMINÁLÁS?

A kezelés körülbelül 30 percet vesz igénybe.A szemöldök laminálás, szemöldök lifting, utáni egy-két napban kerülni kell, hogy a szemöldök területét víz, extrém hő, gőz, vagy olajos, savas kozmetikumok érjék.

MIT NEM SZABAD SZEMÖLDÖK LAMINÁLÁS UTÁN?

Az első 48 órában kerülendő az erős sminklemosók, radírok, hámlasztók, illetve olaj bázisú készítményeket a szemöldök területén. Nem szabad dörzsölni.

Ha bármilyen irritáció lép fel, hideg vizes borogatást kell helyezni a területre, és értesíteni a háziorvost.

Szemöldök lifting

Szemöldök-laminálás más néven szemöldök lifting, a szemöldök megformázása. A szemöldök laminálás gyorsan népszerű lett a vendégek között.

Henna Szemöldök Styling - Szemöldökfestés

A szemöldök hangsúlyosabb lesz, a hiányos szemöldök hibákat is korrigálhatjuk általa.

Tartóssága akár a 6 hetet is elérheti, bőrön pedig akár 2 hétig is fennmaradhat.

Szemöldök styling