Anti-aging kozmetikus / Üzenet

CARBOXY THERAPY MASZK

Kollagén kezelés - Carboxy therapy maszk kezelés. Széndioxidos arckezelő kezelés növényi összetevőkkel, a bőr oxigénnel való feltöltéseAhogy idősödünk a bőr oxigénfelvétele csökken, a sejteknek szükségük van rá, ha nem megfelelően végzik a dolguk gyorsíthatja az öregedés jeleit. Rugalmatlanabb bőr, fakó bőrfelszín, megereszkedett szemhéj, a carboxy terápia ezen segíthet. Feltölti a ráncokat. Látványosan fiatalítja a bőrt. Stimulálja a kollagén és elasztin szintézist. A bőr rugalmasságát fokozza. Stimulálja a vérkeringést, világosítja a bőrt. Elősegíti a bőr azonnali regenerálódását. Csökkenti a szem alatti sötét karikákat. Csökkenti a hegeket, a pattanások után maradt pigmentációt. Intenzíven hidratál.

Arckezelő maszk:

✅ letisztítjuk a bőrt, tonik

✅ a szemet letakarom benedvesített vattakoronggal, majd felvisszem az arc és a nyak területére a CO2 carboxy gélt

✅ lefedjük egy speciális maszkkal

✅ szérum 

✅ befejező krémezés

Carboxy maszk ára

15.000 Ft. - 40-60 perc

Arcfiatalító és gyulladáscsökkentő kezelés a szén-dioxid erejét kihasználva..

A carboxy terápia során a citromsavas arc és nyak maszk reakcióba lép a hatóanyag tartalmú géllel ezután a CO2 molekulák kifejtik a hatásukat, növelik a sejtek anyagcseréjét és növelik a bőr oxigénellátását.

Pár hatóanyag a Carboxy terápia kezelésből..

💦 CO2: Növeli a bőr anyagcsere funkcióit, természetes oxigéntermelését.

💦 Eukaliptuszolaj: Vérkeringést serkentő, bőrregeneráló, fertőtlenítő hatású.

💦 Csillagánizs kivonat: Botox hatású, a mimikai ráncok ellen.

💦 Citromsav: Eltávolítja az elhalt hámsejteket, csökkenti a sötét foltokat.

Carboxy maszk

A carboxy maszk hatásos a hegek, ráncok és aknék, striák kezelésére.

A carboxy maszk során a testünkben létrejövő folyamatot használjuk ki a kozmetikában, a bőrünkön át felszívódó szén-dioxid gáz hatását. A vérben, a hemoglobin szállítja az oxigént. Mikor a test azt érzékeli, hogy szén-dioxid halmozódás van jelen a szövetben, akkor oda több oxigént ad le a vérből. Az oxigén miatt fokozódik a keringés, így a tápanyagfelvétel és a felesleges salakanyagok elszállítása is.

Lehetséges szérumok egyike: 

K O N T E N T R Á T U MK - C o p p e r P e p t i d e

A Réz Peptidek, bőrfiatalító és regeneráló hatású Peptidek. Serkenti a kollagén és az elasztin szintézist, felgyorsítja a bőrsejtek megújulását, segít megőrizni a bőr víztartalmát, feszességét, csökkenteni a mimikai ráncok mélységét. 

Copper Tripeptide-1 : Serkenti a kollagén és az elasztin szintézist, kimagasló sebgyógyító és gyulladáscsökkentő tulajdonsága van. Sodium Hyaluronate: a bőrben is megtalálható természetes hidratáló elem (natural moisturizing factor, NMF). A lipidekkel együtt az NMF-ek segítenek megőrizni a bőr víztartalmát, feszességét. 

Hexapeptide-8: Argireline, csökkenteni a mimikai ráncok mélységét. Retinol Palmitate: Felgyorsítja a bőrsejtek megújulását, stimulálja a kollagéntermelést, Tisztán tartja a pórusokat, érzékeny bőrre is alkalmazható. 

Hidrolizált szója protein: Csökkenti az irritációt, regeneráló hatású, visszaállítja a bőr rugalmasságát és megakadályozza kiszáradását. Aszkorbin sav: Az etilált C-vitamin világosítja a bőrt, csökkenti a hiperpigmentációt, kiegyenlíti a bőr tónusát. Ceramide3: Növényi eredetű, a bőr természetes védőrétegének (skin barrier) nagy részét alkotó lipid féle. Regenerálja a fáradt bőrt, megnöveli a bőr vízmegtartó képességét.

Széndioxidos arckezelő kezelés

CARBOXY TERÁPIA MASZK

Széndioxidos arckezelő kezelés növényi összetevőkkel, a bőr oxigénnel való feltöltése.

Szem körüli sötét karikák, akné utáni hegek, ráncok, egyenetlen bőrfelszín? A bőröd elveszítette a rugalmasságát, tömörségét?

Stimulálja a kollagén és elasztin szintézist, igen látványos arckezelés. Feltölti a mélyebb ráncokat, feszesíti a bőrt, hidratáló. Csökkenti a szem alatti sötétebb karikákat. Csökkenti a hegeket, a pattanások után maradt pigmenfoltokat.

✔️ javul a bőr minősége,

✔️ a bőr pigmentációja javul,

✔️ normalizálódik a faggyútermelés,

✔️ a kismélységű ráncok csökkenek, a mélyebbek halványodnak,

✔️ megszűnnek a gyulladások,

✔️ növekedik a sejtek anyagcseréje,

✔️ a szemhéj duzzanatra és a sötét karikákra is hatásos,

✔️ egyenletesebb bőrszín,

Egyéb carboxy kezelések