Anti-aging kozmetikus - Kozmetika Pécel 

Biodroga kozmetika

Több, mint 60 éves tapasztalat a luxus bőrápolásban. Biodroga kozmetikus, arckezelése, ránckezelés, problémás bőr kezelése. Öszetett bőrápolási rendszer, amely megoldásokat kínál a bőrproblémákra olyan hatóanyagok kombinációjával, mint a növényi hialuronsav, a különböző vitaminok, peptidek, növényi olajok és kivonatok. Tudományosan és orvosilag alátámasztott termékekkel, intelligens összetevőkkel, amik stimulálják a bőrt. Biotechnológia és növényi összetevőket tartalmazó termékek az érzékenyebb bőrre is gondolva. 

Biodroga

Egy márka, ami arra született, hogy te is beleszeress

Bioscience Institute

Tudomány és szépség

A BIODROGA Bioscience Institute professzionális bőrápolási rendszere a legkifinomultabb hatóanyag párosításokat, a luxus bőrápolással kombinálja. A minőség és az élményt nyújtó használat minden alkalommal garantált. A folyamatosan megújuló és rugalmasan variálható termékpalettával.

BIODROGA Medical Institute.

A BIODROGA több szakterületet átölelő kutatásának eredményeképpen megalkotta a forradalmi BIODROGA Medical Institute termékcsaládot, mely a bőrápolást kombinálja a gyógyászattal. Alkalmazása éppen úgy ajánlott medical spa-kban, bőrgyógyászati klinikákon, kozmetikákban, mint ahogy például invazív szépészeti beavatkozások előtt és után.

Kúraszerű használatával olyan elváltozásokat kezelhetünk sikeresen, mint pl. a pigmentfoltok, az akne vagy a rosacea.

🧪 PEG MENTESEK

🧪 Ásványi olaj, parabén és mikroműanyagtól MENTESEK

🧪 Szilikon MENTESEK

Orvosi bőrápolás

Ez a hatóanyag rendszer, egy orvosilag és tudományosan megalapozott kutatás eredményeként jött létre. A Biodroga Medical Institut exkluzív orvos-kozmetikai termékvonala speciálisan úgy lett kifejlesztve, hogy nem tartalmaz allergén anyagokat. 

Allergénektől mentes

Minden Biodroga Medical Institut termék mentes az ásványi olajoktól, emulgeátoroktól, parabénektől, színezőanyagoktól, szintetikus illatanyagoktól és polietilén-glikoltól (PEG). A készítmények illatmentesek vagy csak természetes eredetű illatanyagot tartalmaznak.

Derma membrán komplex

A kozmetikai tudomány által létrehozott bőrkompatibilis rendszer egyenesen a bőr mélyebb rétegeibe juttatja a legújabb fejlesztésű összetevőket, hogy minél látványosabb eredményeket érhessünk el.

Peptidek

A Biodroga Medical Institut olyan különleges peptidekkel dolgozik, mint pl. a tripeptidek, (kollagén szintézis stimulálása), hexapeptidek (kozmetikai botox), epigenetikai peptidek.  Forrás: Biodroga

Kozmetikus Pécelen

Biodroga arckezelések
Biodroga kezelések
Biodroga termékek
Orvos kozmetikai kezelések

Biodroga arckezelések

Couperosa arckezelés

Biodroga azelain szérumos kezelés kifejezetten a kipirosodásra hajlamos, érzékeny bőrre, gátolja a gyulladásos folyamatokat, csökkenti a couperose megjelenését, erősíti az érfalakat és a hajszálereket halványítja a látható bőrpírt, elősegíti a bőr sűrűségét 

Milyen problémákra nyújtanak megoldást a Biodroga Medical Institut orvos-kozmetikai készítményei?


✔ az öregedés jelei

✔ pigment problémák

✔ aknés, pattanásos, problémás bőr

✔ extra érzékeny bőr

✔ tág pórus, zsíros bőr

✔ hegek, sérülések halványítása

✔ dehidratált bőr

✔ UV-károsodott bőr

✔ invazív kúrák kiegészítéseként, pl.: AHA-savas hámlasztás, dermarolleres kezelés, mikrodermabrázió

A problémamegoldás mesterei

A BIODROGA Medical Institute SKIN BOOSTER szérumokat problémamegoldónak tervezték. Peptidek, vitaminok, antioxidánsok és csúcstechnológiás hatóanyagok egyedi savakkal kombinálva alkotják a rendkívül hatékony készítmények alapját, így a maximális hatékonyság kulcsát jelentik.

Minden termékünkbe egy speciálisan kiválasztott sav van beépítve, ami maximalizálja a készítmény teljesítményét aktív boosterként.

Különbséget kell tennünk a túlnyomórészt tápláló savak, mint pl.: hialuronsav, aminosavak stb., és a hámlasztó savak, például az AHA-sav és szalicilsav között. Ezért a sav típusának, koncentrációjának és pH-értékének megválasztásával a kívánt hatásmód legfinomabb beállítására vagyunk képesek.

A savakat hatásuknak megfelelően csoportosíthatjuk:

  • Tápláló
  • Bőrkisimító
  • Hámlasztó

A bőr állapotától, az évszaktól, a kívánt eredménytől függ, hogy melyik szérumot és hogyan alkalmazzuk. Forrás: Biodroga

Kozmetika a XVII kerület 

közelében Pécelen.

Biodroga kozmetika

Ránckezelések

Hidratáló arckezelések

Petyhüdt bőr kezelése

Mimikai ráncok kezelése

Kollagén rostok javító arckezelése

Sejtaktiváló arckezelés

Peptid terápia

Hatóanyagos arckezelés

Feltöltő arckezelés

Peptides ránckezelés

Lifting hatású arckezelés

Növényi Őssejt arckezelés

Peptides ránckezelések

Bőrmegújítás

Arc-nyak-dekoltázs masszáz

Arckezelő program

Munkám során kizárólag kiváló minőségű kozmetikai termékeket használok, melyek a legmagasabb szintű elvárásoknak is megfelelnek. A hivatásom a hobbim is, a bőr szépítése, és 2011 óta mindent megteszek azért, hogy ezt a hivatást tökéletesítsem. A legjobb eredményeket a rendszeres professzionális kezelésekkel, hatékony kozmetikumokkal és az ideális otthoni ápolás kombinálásával érhetjük el. Biodroga kozmetika - TünDerma kozmetikus

Nincs teljesen egyforma bőr, így személyre szabott kezelésekkel várlak a kozmetikai szalonban. Öregedésgátló arckezelések, professzionális hatóanyagokkal. A bőrt folyamatosan ápolni kell, egy kezelés kevés a problémák megoldására, hosszútávon érdemes kozmetikai kezeléseket igénybe venni. Kozmetikus Pécelen - TünDerma Kozmetika