Anti-aging kozmetikus / Üzenet

KOZMETIKAI TESTKEZELÉSEK

FOGYASZTÓ KEZELÉSEK 

FESZESÍTŐ TESTKEZELÉSEK

A testkezelések elsősorban alakformálásra jók, fogyókúra kiegészítésére ideális, az eredmények akár centimterekben is mérhetőek a kúrák után. Fogyasztó kezelések a zsírpárnák csökkentése céljából, feszesítő testkezelések a bőr rugalmasságáért, méregtelenítő testkezelés a felgyülemlett méreganyagok ürítése céljából. Zsírtörő hatóanyagos masszázs. Alakformáló testkezelések! Fogyasztás, zsírbontás, feszesítés, narancsbőr kezelés, anyagcsere fokozás. Erőteljes cellulite csökkentő hatás. Méretcsökkenés és zsírbontás gyorsítása. Testtekercselés a feszes, karcsú alakért. Szabadulj meg a makacs zsírpárnatól, narancsbőrtől, striáktól, petyhüdt bőrtől. Testkezeléseinkkel megtalálhatod a megoldást problémáidra. Testkezelés a fogyókúra kiegészítésére. Fogyasztó testkezelések

 • Tartós zsírbontó hatású kezelések
 • Intenzív cellulit terápiás kezelések
 • Feszes, rugalmas bőr a kezelések után

FESZESÍTŐ TESTKEZELÉS

 MÉREGTELENÍTÉS

✔ Sima bőr 

✔ Karcsúbb alak

✔ Méregtelenítés

✔ Laza bőr feszesítés

A megereszkedett, petyhüdt bőr kezelése. A súlyváltozás miatt, a fogyókúrák után, a szülés után javasolt kúraszerű kezelés. Bőrfeszesítő hatású ápoló kezelés, mely alkalmas lehet a striák és a cellulit tüneteinek enyhítésére is. A kezelés lezárásaként feszesítő krém vagy cellulit krém.

Alakformáló szalon 17 kerület közelében Pécelen - Családias környezetben csak nőknek szóló kezelésekkel, magas minőségű termékekkel.

CELLULIT MASSZÁZS 

ALAKFORMÁLÁS 

✔ Alakformáló masszázs  

✔ 30 perc 

✔ Újraformált testkontúr

✔ Karcsúbb alak

Testradírozás és narancsbőr kisimítása egy lépésben. Has, csípő és fenék területén élénkítő és mélyen ható masszázs, karcsúsító hatóanyagokkal. Kezelés után zuhanyzás nem szükséges. A kezelés lezárásaként krém hasra és a lábakra.  Lezáró krém: pl.: a cellulit mindhárom típusa ellen: zsíros, rostos és ödémás narancsbőr. Csökkenti a zsírsejtek méretét, megelőzi a zsírlerakódást és a bőr feszességét is elősegíti. 

TESTTEKERCSELÉS

ALGÁS PAKOLÁSSAL

✔  Cellulit ellen 

✔  A bőr szépítésére

✔  A laza bőr feszesítésére

✔  Karcsúbb alakért

✔  A terhességi csíkokra

A test körvonalából alkalmanként akár 1-3 cm csökkenés is elérhető, úgy, hogy a speciális fásli és alga hatására a szövetek tömörülnek, mialatt a zsír és vízháztartás átalakul. 1 alkalom egész test, mell alatt és boka között szövet fáslival. Stimulálja az anyagcserét és aktiválja a zsírégetést. Az algák és a hatóanyagok magas koncentrációja a méreganyagok és a toxinok eltávolítását célozza meg.

Testkezelések gépekkel 

Fogyasztás hatóanyagokkal

Fogyasztás gépekkel és hatóanyagokkal együtt, rf kezelés, kavitációs zsírbontás, alakformáló szalon Pécel

Testkezelések a hatóanyagok és gépek erejével. A testkezelés lehet több fajta, pl. feszesítő és fogyasztó testkezelések. Testekezlés gépi verziója kiegészíthető a testkezeles több lépcsős hatóanyagos kezelésével. Narancsbőr azaz anti cellulit masszírozó és zsírtörő készülék hatásos a cellulit több tünetére, testkezelés budapest közelében Pécel városában.

Kavitációs zsírbontás

+Krémezés -Fogyasztás hatóanyagokkal

15.000 Ft.

Ultrahangos zsírbontás, alakformálás, naracsbőr kezelés, terület 10X15cm x 4

A kavitációs zsírbontás elsődlegesen alakformáló kezelés. A kavitációs zsírbontás azonak ajánlott akik félnek a műtéti beavatkozástól, de szeretnének  kényelmesen fogyni. Karcsúsítás, feszesítés, remineralizálás természetes tengeri hatóanyagokkal! Karcsúsító testkezelés, hasi zsír eltüntetése testkezelés segítségével.


Ingeráramos testkezelés

Gépi testkezelés - +hatóanyagok

                       5000 Ft. tól

Izom stimuláló kezelés. Izmok tápanyag, vérellátásának fokozása, a sejtanyagcsere, nyirokáramlás élénkítése. Alakformálás, cellulit kezelés, fogyasztás, izomerősítés, helyi kondicionáló izomtorna. Fekve tornáznak az izmaink. Has vagy fenék és comb kezelésekkel. Ingeráramos fogyasztó, feszesítő testkezelés. Az alacsony frekvenciájú áram a zsírsejtekre hat, így csökkentve azok méretét a mélyebb zsírrétegekben is. A kezelésektől tonizálódnak az izmok, feszesedik a bőr. Ingeráramos alakformáló

RÁDIÓFREKVENCIÁS KEZELÉS

Gépi testkezelés +hatóanyagok

10.000 Ft

Fogyasztás és alakformálás, ​zsírbontás, alakformálás, bőrfeszesítés,  narancsbőr és stria kezelése,  kollagén indukció,  kezelhető területek: has, csípő, combok, fenék. Az gépi technológiával már egyetlen kezelés is látványos, de kúrában javaslom, 6-8 kezelés kúraszerűen. Utána 6-8 hetenként érdemes 1-1 fenntartó kezelést végezni. A kollagén termelés beindításához folyamatos, ismételt ingerekre van szüksége a kötőszöveti sejteknek. Rádiófrekvenciás zsírbontás feszesítés.

Alakformálás
Alakformálás

Testkezelés

A Te feladatod..

 • napi 2-3 liter víz ivása
 • kezelés előtt ne egyél /3 órát/
 • a kezelést követő 3 napig cukor, szénhidrát lecsökkentése
 • diéta
 • napi 30 perces testmozgás
 • kezelések között 7 nap szünet, a szervezednek kell idő a felszabadult salakanyagok kiürítésére
 • otthoni bőrápolás

Cellulit-típusok 

Zsíros, ödémás, rostos

 • Zsíros lágy cellulit: felületes bőrprobléma, zsírfelhalmozódás víz visszatartással egyetemben. Kialakulhat rossz étkezés miatt is, de a mozgáshiány is rontja az állapotát. A kifejezetten a zsíros cellulit kezelésére alkalmas szérum erre ideális megoldást kínál. Zsírégető hatású, meg is előzi a zsírlerakódást és kiüríti a zsírsejteket. A szérum csökkenti a zsírsejtek méretét és számát, halványítja a cellulit gödröket.

 • Az ödémás cellulitot a genetikai hajlam a zsírsejtek felhalmozódása, és a mozgáshiány is eredményezheti, puha tapintású, vízvisszatartás jellemzi. A szérum a víz visszatartó hatás, az ödémás cellulit tünetei ellen küzd, serkenti a méreganyagok és zsírsavak eltünését.
 • Rostos cellulit, a kötőszöveti rostok megvastagodnak, kemények lesznek. A mozgáshiás, a genetika, az ülő munka, az életkor és az cukrok túlzott fogyasztása rostos cellulithoz is vezethet. A koncentrátum lazítja az izomrostok közé szorult zsírsejteket, ami a narancsbőr megjelenését okozhatta. Testkezelések Pécelen
Express slimming testkezelés
Hexapoláris rádiófrekvencia
Kavitációs zsírbontás
Thalion testkezelések
Fogyasztó kezelések
Testkezelések
Testfeszesítés
Cellulit kezelések
Petyhüdt bőr kezelése
Narancsbőr kezelés