Anti-aging kozmetikus / Üzenet
minimálisan invazív eljárás
minimálisan invazív eljárás

Létezik invazív, non invazít és minimálisan invazív eljárás, mi az utolsó két kezelést végezhetjük. A non-invazív beavatkozások lehetővé teszik a vágás nélküli fiatalodást és feszesítést. A legmélyebben ható non-invazív eljárás a HIFU.  Minimálisan invazív eljárással, a mikrotűs kezelésekkel hatóanyagot juttatunk a bőrbe, a mikrotűk hatására mikroszkopikus sebek alakulnak a bőr felszínén ami arra készteti a szervezetet, hogy a gyógyító reakció beinduljon vagyis a szervezet elkezdi a kollagén- és elasztin termelést. Hatására a bőr frissebb, fiatalosabb és simább lesz.

Ránctalanítás

Ránctalanítás kozmetikai kezelésekkel

Kezelés

Ránctalanítás

Ránctalanítás ma már természetes kezelés, tűnj fiatalabbnak, érezd magad jól a bőrödben. Ha havonta igénybe veszed a kozmetikusod szolgáltatásait és otthon is jól ápolod a bőröd, nem kell aggódnod a ráncok miatt. A ráncok természetesek, de a legtöbben nem szeretjük őket. Több arckezelés is beindítja a kollagéntermelést, ránctalanító és bőrfeszesítő hatású.

Ránctalanítás ráncfeltültés

Ráncfeltöltés - Mi történik a bőröddel a menopauza után? Ránc ? Petyhüdt bőr ? Száraz arcbőr? Arc- és ráncfeltöltés prémium hatóanyagokkal - ránctalanítás, ráncfelöltés

A változókor sok nő életét átrendezi. Hőhullámok, álmatlanság, türelmetlenség. Ez a változás a bőrünkre is kihat. A bőr szárazabb és irritáltabb lehet, bőrpír és érzékenység is jellemezheti. Ráncok ellen. A bőr jobban kívánja a zsírosabb termékeket, jelentősen veszít a rugalmasságából, ránctalanító arckrém fontos a napi rutinban. A változások hormonális okokra is visszavezethetőek, így olyan speciális hatóanyagokra van szüksége a bőrünknek amik kimondottan erre a problémára nyújtanak segítséget, ránckezelés. A barátcserjét régóta alkalmazzák a változókor tüneteinek enyhítésére, ránctalanítás. Az egyik kedvenc arckrémem hatóanyaga is a barátcserje, továbbá peptidek amik nélkül nem tudom elképzelni a ránckezelést, amik ránc kezelés szempontjából igen fontosak. A ráncok eltüntetése mellett a hidratálás is fontos. A ránctalanító kezelések kúrában érdemes igénybe venni. 

Ráckezelések

Chitossil®kezelés

Kinek ajánlott a kezelés?

Azoknak akik egy:

  • tű és fájdalommentes kezelésre vágynak
  • tömörebb, feszesebb bőrt szeretnének
  • lifting hatást szeretnének elérni a

Milyen gyakorisággal ajánlott a kezelés?

  • 4 -6 alkalmas kúra: havonta egy alkalommal.

A Chitossil® szinte azonnal feszesíti a bőrt, megemeli a megereszkedett bőrt, és fiatalos megjelenést biztosít.

Sejtterápiás anti-aging kezelés exoszómákkal.

Világújdonság a bőrkezelések terén, sejt terápiás innováció- EXOSOME KEZELÉS. A Elixom exosome kezelés hatására fokozódik a bőr kollagén és elasztin termelődése és láthatóan javul a bőrminőség.

- csökkentik a bőrben a gyulladást

- serkenti a bőr védekező mechanizmusát,

- stimulálja a kollagén szintézist, hidratáló

- csökkenti a hiperpigmentációt

- csökkentik a rosaceás és aknés tüneteket

- összehúzza a pórusokat,  finomítja a hegeket

Kollagén szál

Egy non-invazív kozmetikai kezelés bőrben felszívódó kollagénszálakkal a finom ráncok simítására. Közvetlenül a ráncokba helyezzük, így feltöltjük a bőrt, ahol kell. A felszívodó kollagén szálak kollagént tartalmaznak, amik a ráncokba simulva beszívódnak a bőrbe.

☑ Tűmentes

☑ Fájdalommentes

☑ Kollagén szálak és peptidek

☑ Látványos arc-lifting

Ránctalanítás

Biodroga arckezelések

Kozmetikus kezelések 

A kozmetikus kezelések során a bőr igénye alapján orvoskozmetikai szérumokat juttatunk a bőrbe. Gépi kezelésekkel kiegészítve az arckezeléseket. Luxus kozmetikus kezelések, azaz luxus hatóanyagok, termékek. Kozmetikai kezelések. Igen látványos ránckezelés a széndioxidos arckezelő kezelés növényi összetevőkkel, a bőr oxigénnel való feltöltése. Kollagén szálas arckezeléssel és mezoterápiás peptides szérumos gépi arckezeléssel. Kollagén maszk, masszázs, szem kezelés.

Chitossil® Lifting kezelés

A Thread Lift tökéletes lépése egy bőrfiatalító, anti-aging kezelésnek.
A szabadalmaztatott peptide aktivátorral reakcióba lépve a biológiailag felszívódó ketozán-szálak úgynevezett ketozánszál-hálózatot hoznak létre, amely behatol a bőr mélyebb rétegeibe is, hogy liftingelje, feszesítse azt.

Exosome kezelés

Minden egyes bőrsejt is rendelkezik saját exoszómával az testünkben. Az új exoszómák segíthetnek felébreszteni a inaktív bőrsejteket. Ezáltal a bőr minősége javul, fiatalossabb lehet.

Az anti-aging kezelésekben is vezető szerepet kapott a legújabb sejt- és gén terápiás innováció. A kezelés után fokozódik a bőr elasztin és kollagén termelődése, a pigmenttermelődés látványosan csökken. A kezelést követően, az eredmény már néhány nap múlva szemmel látható.

Kúraszerűen alkalmazva: 3-4 kezelés: 2 hetente, következő kezelést 1-2 hónap múlva. 6 havonta egy emlékeztető kezelés!

Belico mezoterápia és prémium arckezelések. A termékeik irritáló hatóanyagoktól mentesek, a bio kozmetikumokon túl a tartós és látványos bőrképjavulás érdekében kihasználják a bőrgyógyászatilag is alátámasztott, kizárólag bőrbarát high-tech hatóanyagok biztosította lehetőségeket. Belico mezoterápiás arckezelés. Magas koncentrációjú, bőrépítő, bőrbarát összetevők, intelligens hatóanyagok, a bőr védekezőképességét "kicselező" hatóanyagszállító rendszerekkel.

Anti aging kezelés, mezoszérum az érett, rugalmasságát vesztett, napkárosodott, heges bőrre. Az anti-aging kezelés előtt a kozmetikusnak figyelembe kell vennie a vendég egyéni bőr állapotát, bőrtípusát, bőrproblémáit, ráncok mélységét, a bőr feszességet. Anti aging kezelésnek nevezzük a bőrfiatalító eljárások jó néhány fajtáját. Lehet gépi anti-aging kezelés, UH, mezoterápia, rádiófrekvencia, face lifting, elektroporáció, hifu, dermapen. A hatóanyagokat is egyre szabottan érdemes kiválasztania a kozmetikusnak, egy vendégnek akár két kezelése sem egyforma, mert kezelésről kezelésre is változik a bőr. Fiatalítsuk anti-aging kezelésekkel az arc, a nyak és a dekoltázs bőrrét egyszerre. Anti aging mezoterápia, javítja a sejtközi állomány szerkezetét, a bőr tömörségét és feszességét, valamint növeli rugalmasságát. Anti aging couperosa szérum vagy mezoszérum a couperosás, érzékeny, pirosodásra hajlamos bőrre. Akné és hegkezelő mezoszérum, láthatóan csökkenti a hegeket és halványítja a bőrhibákat. Azonnali, botoxszerű ráncsimító mezoszérum, mezoszérum botoxszerű hatással finomítja a mimikai ráncokat. Anti-oxidáns komplexe és a malachit védik a bőrt a külső káros hatásoktól és az időelőtti bőröregedéstől. Mezoterápia

Anti aging kezelések

Anti-aging kezelés - A legjobb anti aging kezelés mindenki számára más lehet. Az életkor, a bőr állapota határozza meg. Bőrfeltöltő anti-aging arckezelés jó kezdet lehet a ránctalanító kezelés elkezdéséhez. A peptidek hatékonyságát növeljük más modern hatóanyagokkal, bőrtápláló ránckezelő hatóanyagokkal, vitaminokkal, növényi olajokkal. A kezelés segít hogy aktiválja a bőr természetes önregeneráló folyamatait. Az arckezelés látványosan csökkenti a ráncokat, javítja a bőr feszességét és növeli hidratációját. Az arckezelés kúra végén a bőr simább, feszesebb, fiatalosabb megjelenést adhat. Néhány anti aging arckezelést még hamupipőke is igénybe venne.

Ránckezelés

Anti-aging kezelés - Ha érzékeny a bőr, de anti-aginget is szeretne. Az anti aging anyagoktól a ráncok mélysége esetemben szépen csökkent, a bőr hidratáltsága jobb volt, feszesebb, a bőr felülete finomabbá vált. A bőr sugárzóbb és fiatalosabbá vált tőle.

Anti aging kezelés

Anti aging kezelés

Anti-aging kezelés - A ránctalanító arckezelés ideális a napfénykárosodott bőrre, az öregedő bőr fiatalításra, a kisebb nagyobb szarkalábak eltűntetésére, a mély ráncok halványítására. A ránctalanító arckezelések során fontos a szemöldök emelés, a szemkörnyék ránctalanítás is. Több kozmetikai eljárás is alkalmas a feszes, fiatalos bőrért, a petyhüdt bőr megemeléséért, a ráncok csökkentéséért. A face lifting gép is jó kiegészítője a ránctalanító arckezelésnek, ez a kezelés az arc mikroizomzatának tornáztatása.

Tartós ránctalanítás

A tartós ránctalanítás számomra az mikor rendszeresen járunk szakemberhez és otthon is megfelelően ápoljuk a bőrünk. Az anti aging kezelés kúraszerűen még látványosabb.

Arc ránctalanítás

A szérumoknak és az ultrahang hullámoknak köszönhetően a bőr mélyebb rétegeiben beindítja a kollagén termelődést. Lehet kérni, hogy az arc ránctalanítás kezelésen felül még a dekoltázs és nyak területét is kezeljük. A legtöbb kezelésben benne van egy dekoltázs kezelés is, de fokozhatjuk erősebb szérumokkal is külön kezelésekkel.