Anti-aging kozmetikus

Ketozán szál kezelés

Chitossil lifting kezelés 

Fiatalítja, feszesíti a bőrt. A szabadalmaztatott peptide aktivátorral reakcióba lépve a biológiailag felszívódó ketozán-szálak úgynevezett ketozánszál-hálózatot hoznak létre, amely behatol a bőr mélyebb rétegeibe is, hogy liftingelje, feszesítse azt. 

Kinek ajánlott a kezelés?

Azoknak akik egy:

 • tű és fájdalommentes kezelésre vágynak
 • tömörebb, feszesebb bőrt szeretnének
 • lifting hatást szeretnének elérni a

Milyen gyakorisággal ajánlott a kezelés?

 • 4 -6 alkalmas kúra: havonta egy alkalommal.

A Chitossil® szinte azonnal feszesíti a bőrt, megemeli a megereszkedett bőrt, és fiatalos megjelenést biztosít.

Hatóanyagok:

Ketozán: Segít megőrizni a bőr nedvességtartalmát, támogatja az ECM (extracelluláris mátrix) hálózatot, mindemellett elősegíti a bőr természetes védőfunkcióját.

Argireline: Meglepően hatékony öregedésgátló peptide. Képes kisimítani a finom vonalakat, ráncokat és hozzájárul a bőr fiatalosabb megjelenéséhez.

Nonapeptide-1: megakadályozhatja a melanin szintézist és a nem kívánt pigmentációt.


A Chitossil ® egy szabadalmaztatott aktivátorral működik, hogy felszívódjon a bőrbe, és mászánszálak sűrű hálózatát hozza létre, hogy a bőrhöz tapadnak, és felemelnek és kisimulnak, ahogy száradnak. A Chitossil ® szinte azonnal feszesíti a bőrt, megszünteti a megereszkedett bőrt, és fiatalos, megfiatalodott megjelenést biztosít. A Chitossil ® behatol a bőr szubdermális rétegeibe is, hogy megfeszítse és tonizálja a bőr alatti izmokat. A bőr természetes rugalmas tulajdonsága lehetővé teszi, hogy szorosan illeszkedjen az újonnan tónusos izmokhoz, ami további arc lifting hatást biztosít.

Ketozán: Segít megőrizni a bőr nedvességtartalmát, támogatja az ECM (extracelluláris mátrix) hálózatot, mindemellett elősegíti a bőr természetes védőfunkcióit.

Argireline: Botox hatású öregedésgátló peptide. Képes kisimítani a finom vonalakat, ráncokat és hozzájárul a bőr fiatalosabb megjelenéséhez.

Nonapeptide-1: megakadályozhatja a melanin szintézist és a nem kívánt pigmentációt. Világosítja a máj- és pigmentfoltokat.

- emel közben  

- csökkenti a ráncok megjelenését

A Chitossil ® a bőrbe is felszívódik, hogy alapvető hidratálást biztosítson és javítsa a bőr természetes nedvességegyensúlyát. Ennek eredményeként a bőr természetes módon helyreáll a kiszáradástól és az öregedési folyamatoktól a hosszan tartó sima, feszes és megfiatalodott hatás érdekében. Forrás:esthemax-com

A kutatások szerint a biokompatibilis kitozán antimikrobális, gyulladáscsökkentő, sejtregeneráló, öregedésgátló, nyugtató hatása mellett képes aktivizálni a bőr öngyógyulási folyamatait.

ANTI-AGING

A kitozán felgyorsítja a sejtek regenerálódását így lassítva az öregedési folyamatokat. A kitozán növeli a bőr rugalmasságát, feszesebb és tömörebb hatást biztosít.

CÉLZOTT HATÓANYAG SZÁLLÍTÓ

A kitozán egy dinamikus összetevő amely lehetővé teszi a hozzákapcsolt antioxidánsok bőrbe történő szállítását. 

KOLLAGÉN STIMULÁCIÓ

A hosszú távú hatás a kollagén stimulációnak köszönhető. A kitozán elősegíti a kollagéntermelődést a bőrben és hozzájárul az elasztikusabb bőrtextúrához. A stimuláló hatása fokozatos, ezért érdemes a kitozán kezelést ismételni.

ANTIMIKROBÁLIS HATÁS:

A kitozán antimikrobiális tulajdonságokkal rendelkezik, így védi a bőrt a gyulladást, aknét okozó káros mikroorganizmusoktól, hatékonyan távolítja el a felesleges faggyút megelőzve a további aknés bőrproblémákat, miközben puhává, simává és ragyogóvá teszi a bőrt.

A kitozán megköti a vizet és egy biofilm réteget von a bőrre, amely mint egy védőgát működik. 

Kontraindikációk:

 • Lézeres vagy kémiai hámlasztások után 3 hónapon belül nem végezhető az eljárás
 • Botox, HA injektált feltötés után 1 hónapig nem végezhető az eljárás
 • Rendszeres Retinol vagy akné kezelésére szedett gyógyszer vagy krém használata alatt/után 3 hónap
 • Keloid hajlam
 • Fertőző, lázas betegség esetén
 • Vírusos szemölcs, aktív herpesz esetén
 • Daganatos betegség esetén
 • Bármilyen hal, kagyló allergia esetén

Utóápolás:

 • A kezelés után egy hétig kerülni kell a forró fürdőt, szaunát, szoláriumot, napozást
 • Erős peelingek, hámlasztók és Retinol alkalmazását a kezelések között
 • Az erős izzadással járó sportot 1-2 napig
 • Fontos a megfelelő folyadék fogyasztása / napi 2.5 liter
 • Ajánlott a kollagén étrend kiegészítő és a kollagénes arcápolók használata.

Fényvédőt érdemes használni, ne moss arcot 6 órán át!