Anti-aging kozmetikus / Üzenet

Arckezelések Pécel

Blog

Ha szeretsz olvasni kozmetikai kezelésekről, mint a, tini kezelés, mikrotűs kezelés, kollagénindukciós kezelés, gua sha masszázs, szempilla lifting, henna, wax, cukorgyanta, hagyományos szőrtelenítés, testtekercselés, arctisztítás, kontúrterápia, oxigénes arckezelés, gépekről, cryoterápia, bőrcsiszolás, hidrodermabrázió, dermabrázió, hifu, mezopen, ránctalanítás, mezoterápia, biostimuláció, izomstimuláció, termikus ionizáció, ipl, kavitációs zsírbontás, cellulit kezelések, rádiófrekvencia, elektroporáció, lágylézer arckezelés, hatóanyagokról, termékekről, mint a peptidek, növényi őssejtek, niaciamid, biotin, vitaminok. Akkor remélem szívesen olvasod ezt az oldalt, BLOGOT..

Jótanácsok és arcápolási, testkezelési tippek.  Leírások a kozmetikáról és kezelésekről, a bőrről és a hatóanyagokról. Kozmetikai eljárások, arckezelés, gépek bemutatása. A blogomban leírtak a saját véleményemet és a tapasztalataimat tükrözik, az iskolában, a tanfolyamokon hallottakat, így lehet ez nem egyezik más szakemberek véleményével, így olvasd az alábbi blogot. Kozmetikus Pécelen, a 17.kerület, Maglód, Ecser, Isaszeg, Gödöllő, Nagytarcsa, Kistarcsa, Gödöllő vonzáskörzetében. 

ARCKEZELÉSEK

Tápláló, feltöltő arckezelés, kozmetikai arckezelések. Egészséges, puha arc a kezelés után. Otthoni bőrápolási tanácsokkal a ragyogó arcért. A hatóanyagokkal szembe szállunk a genetikai, és az életmód okozta bőröregedéssel. Mérsékeli a öregedés jeleit. Arckezelés mély ráncok és mimikai ránc ellen. Alap arckezelés. A gépi kozmetikai arckezelés és a professzionális kozmetika hatóanyag serkenti a kollagén termelést. Biodroga kozmetika. Anti-aging kozmetikus - Kozmetika 17.kerület közelében. Arckezelések a Péceli kozmetikustól. Luxus és hagyományos kozmetikai kezelések, fiatalító kezelés. Orvos-kozmetikai arckezelés, mezoterápia. Bőrhámlasztás, savas arckezelések. Gyümölcssavas hámlasztás egy professzionális bőrhámlasztás. AHA savas hámlasztás télen, PHA sav nyáron, a pórusok átmérője csökken, pigmentfolt csökkentő, ránckezelő. Bőrhámlasztáskor finoman leoldjuk az elhalt hámsejteket, a kémiai bőrhámlasztás egy erősebb kozmetikai arckezelés, gyorsított bőrmegújítás. Arckezelések

Arcmasszázs

2024.06.06

A masszázs hatására a vér erek kitágulnak, az izmok oxigén és tápanyagellátása jobb lesz.
Masszázsnál vérbőség keletkezik, a szövetek felmelegszenek. Az öregedési folyamatok lassításában is szerepet játszik, mert a masszázs felgyorsítja a kötőszövet élettani folyamatait, így a kötőszövet sejtképződését.

Bőrtónus harmonizáló és pórusfinomító szérum. Kifejezetten alkalmas a tágpórusú, problémás, egyenetlen felszínű, hiperpigmentált bőrre.

Exosome kezelés. Világújdonság a bőrkezelések terén, sejt terápiás innováció- EXOSOME KEZELÉS. A Elixom exosome kezelés hatására fokozódik a bőr kollagén és elasztin termelődése és láthatóan javul a bőrminőség.

Ránctalanító kezelések a bőr fiatalításra, simítására. A kisebb szarkalábak eltűntetésére és a mélyebb szarkalábak enyhítésére. Orr ajak barázda finomítására. Homlok ráncokra.