Anti-aging kozmetikus / Üzenet

Kozmetikai kezelések

A kozmetikai kezelések egyik legtöbbet kért arckezelése a kontúrfeszesítő és szöveterősítő kezelés - az arckontúrok feszesítésére. A kozmetikai kezelések kedvencét is tartalmazza, a relaxáló, lazító arc, nyak, fej, váll, dekoltázs masszázst, kontúrfeszesítő szérumot és a bőrtípusnak megfelelő arcpakolásokat. Kiegészítve az arckezelés elektrokozmetikai gépekkel. Arckezelés, a gépi kozmetikai arckezelés és a professzionális kozmetika hatóanyag serkenti a kollagén termelést. Biodroga kozmetika, Belico Anti-aging kozmetikus - Kozmetika 17.kerület közelében.

Contouring arckezelés

🧪 Biodroga kezelés

🧪 Bőr újra strukturáló kozmetikai arckezelés

🧪 Megemeli az arckontúrokat

🧪 Kisimítja a ráncokat

Arckezelés

🧪  Kontúrfeszesítő

🧪  Szöveterősítő

🧪  Ránckezelő

🧪  Kontúrjavító luxuskezelés 

A professzionális kozmetikai kezelések megerősíti a kötőszöveti rostokat, növeli a szövetek hidratációját és a sejtek élettartamát. A ferulasav antioxidánsként semlegesíti a szabadgyököket és a fémionokat, ellensúlyozza az oxidatív stresszt, ami az idő előtti bőröregedés első számú oka. Arckezelés - A dupla cukor-komplex védő és hidratáló filmet képez a bőr felszínén, ezzel lágyítja a vonalakat és a ráncokat. A bőr feszesebb és tömörebb lesz, a ráncok mélysége csökken, a kontúrok újra definiáltak, fiatalosak.

Válasz a rugalmasság csökkentésére és a megereszkedett arckontúrokra. Támogatja a bőr tömörségét és feszesíti az arc kontúrját. Egyik kedvenc márkám peptides széruma igazi hatóanyag bomba. 

Az antioxidáns, gátolja a kollagén lebomlását, védi a bőrt a napsugárzás okozta károsodástól. Csökkenti a bőr öregedésének tüneteit, növeli a bőr rugalmasságát, csökkenti a finom vonalakat és ráncokat. A speciális peptid kombinációja serkenti az elasztin és kollagén szintézist. A magas koncentrációjú Peptide Szérum feszesítésre, a megereszkedett arckontúrokra. Az peptidek újrastrukturálják a hámréteget, feszesíti az arc kontúrját.

Kontúrfeszesítő és szöveterősítő kezelés 

💴 35.000Ft. - 🕐 90-120 perc

 • újrastrukturálja az epidermiszt
 • támogatja a sejthálózatot
 • feszesíti az arckontúrt

5% Peptide szérum

Feszesítő, feltöltő szemkezeléssel, simítja és feszesíti a szem környékét. Küzd a bőröregedés ellen, háromféle peptiddel, hialurosavval, ligetszépe olajjal és periorbitális-komplexszel táplálja az érett szemkörnyéket, a spilanthol botoxszerű hatása enyhíti az izomzattal összefüggő bőrfeszülést és csökkenti a ráncokat. A méz táplálja a bőrt, rugalmassá és puhává varázsolja, a méz bőrregeneráló tulajdonságokkal is rendelkezik. Megemeli a szemhéjat, és csökkenti a fekete karikákat.

A BIODROGA Medical Institute MASK PERFORMANCE Hidratáló Anti Age maszk a megoldás a láthatóan fiatalabb bőrért. Az 5-szörös peptid komplexnek és az oligo hialuronsavnak köszönhetően a bőr intenzíven hidratált, és láthatóan feszesebbnek, feszesebbnek és simábbnak tűnik. Az arcszín egyenletesebbnek, ragyogóbbnak, láthatóan kifinomultabbnak és évekkel fiatalabbnak tűnik.

 • A készítmény táplálja és hidratálja a bőrt
 • átstrukturálja a bőr szerkezetet adó rosthálózatát
 • elősegíti a kollagén és elasztin szintézist
 • javítja a bőr sűrűségét

A befejező krémek közül a bőrtípusodnak megfelelőt választok ki. Egyik lehetséges befejező krém a kozmetikában  egyedülálló hatóanyagokkal rendelkezik, az arcápoló fő hatóanyagai: lifting komplex, hialuronsav, olaj komplex, e-vitamin. A mohából, bodzából és páfrányfenyőből álló komplex erősíti a bőr ellenálló képességét és energiát ad neki. Értékes 24 karátos aranyrészecskékkel és a biotechnológiai erővel rendelkező öregedésgátló hatóanyagokkal simítja és feszesíti a bőrt, javítja annak rugalmasságát. Tartalmaz szerzetes gyümölcs kivonatot és egy tetrapeptidből és egy növényi eredetű hexa- és polipeptidből álló komplexet.Forrás: Biodroga

 • Kényeztetés és luxus, párosulva egy rendkívüli öregedésgátló hatással
 • egy speciális ápoló krém a legigényesebb bőrre
 • simítja és feszesíti a bőrt
 • javítja a bőr rugalmasságát


Kozmetikai kezelések

A regeneráló kozmetikai kezelések tartalmazzák a bőrradírozást, a lazító arc, nyak, fej, váll, dekoltázs kezelését, masszázsát és a bőrtípusnak megfelelő arcpakolásokat, szérumokat, krémeket, szemránckrémet. Próbáld ki ránckezelő kozmetikai kezelésünk a péceli kozmetikaban. TünDerma Kozmetika Pécelen. A kozmetikai kezeléseimet itt találod, általában az arckezeléseim kúraszerűen épülnek fel. Arckezelések