Anti-aging kozmetikus / Üzenet

Narancsbőr elleni kezelés

Narancsbőr kezelés, cellulit kezelés. Narancsbőr elleni kezelés tengeri hatóanyagokkal. A cellulit kezelés célja a cellulit, vagy narancsbőr eltüntetése, ami kortól és testalkattól függetlenül sok nő bőrproblémája, a bőr feszesítése. Megjelenése elsődlegesen a comb, kar és fenéktájékon jelentkezik. Egy narancsbőr elleni kezelés időtartama 60 perc.

A 3D Cellulit Testkezelés mindhárom cellulit típus tüneteinek kezelésére képes.

A tengeri hatóanyagok magas koncentrációjával.

A narancsbőr kezelés hatása:

  • Sima, feszesebb bőr
  • Karcsúbb alak
  • Újraformált testkontúr
  • Ásványi anyagok pótlása
  • Csökkenti a zsírsejtek méretét,
  • Megelőzi a zsírlerakódást és
  • Javítja a bőr feszességét.

ALAKFORMÁLÓ MASSZÁZS BALZSAM

A narancsbőr 3 típusát célozza meg a globális eredmény érdekében,

• A gödrök láthatóan csökkenhetnek.

L I P O L I T I K U S Z S Í R É G E T Ő H A T Á S

ALGOSLIM® - Exkluzív szabadalmazott aktív hatóanyag, mely 5 év kutatómunka eredménye. Barna algából kivont zsírbontó hatású összetevőkkel. 29%-kal csökkenti a zsírsejtek triglicerid szintjét.

KOFFEIN -  Gátolja a zsírraktárakat a zsírsejtekben.  Serkenti a zsírlerakódások eltávolítását a zsírégetés aktiválásával, és degradálja, csökkenti a zsírtöbbletet. lehetővé teszi a triglicediek felbontását , a zsírsejtekben tárolt zsírsavak, melyek eltávoznak a keringéssel.  Szövetek drenázsa, a felhalmozódott víz és méreganyagok elvezetése.

D R E N Á Z S H A T Á S

FUCUS VESICULOSUS - BARNA ALGA

Barna alga, gazdag jódban, ásványi anyagokban, vitaminokban. Tisztító és antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik. Serkenti a mikrokeringést, hatékonyan távolítja el a méreganyagokat.

F E S Z E S Í T Ő H A T Á S

ULVA LACTUCA - ZÖLD ALGA

Védi és erősíti a legfőbb elasztikus rostokat, bőrön keresztül gátolja az elasztáz fehérje bomlását.

Befejező krém feszesítés:

Alakformáló & feszesítő aktiváror tengeri szilíciummal

Tengeri szilícium és további magas hatékonyságú tengeri összetevőknek köszönhetően ez a hűs gél állagú aktivátor kettős hatást fejt ki: használható otthoni alakformáló testpakolásként és testfeszesítő szérumként is. Az éjszaka során felszabaduló hatóanyagok 24 órás alakformáló hatást fejtenek ki. A zsírlerakódás napról napra csökken,a sziluett átformált.

Új, kettős hatású hatóanyag összetétel: alakformálás & feszesítés

Ideális remineralizálásra és a hatás fokozására, az aktív hatóanyagok folyamatosan szabadulnak fel az éjszaka folyamán. Hatóanyagok: Tengeri szilícium, Laminaria Digitata barna alga, koffein, égertövis, escin, Ulva Lactuca zöld alga, cápakapor.
Karcsúsító testkezelés
Karcsúsító testkezelés

THALISVELT ANTI-CELLULIT 3D PROGRAM

KISIMULT - FESZESEBB BŐR - ÚJRAFORMÁLT TESTKONTÚR

THALISVELT CELLULIT 3D program mindhárom cellulit-típus tüneteit kezeli, példa nélküli testreszabott támogatást nyújt. A zsírégető, drenázs és feszesítő hatású aktív hatóanyagokat több rétegben juttatunk a bőrbe:

-testpeeling
-cellulit szérum
-cellulit pakolás
-drenázs hatású testmaszk
Látható eredmények már az első kezelés után!

Magas koncentrátumú hatóanyagokat tartalmaznak a termékek, csökkentik a zsírsejtek számát, megelőzi új zsírsejtek lerakódását, eltávolítják a méreganyagokat és stimulálja a kollagén szintézist.

Befejező krém cellulit ellen: 

Célzott gél-krém a cellulit mindhárom típusa ellen: zsíros, rostos és ödémás narancsbőr. A szabadalmaztatott tengeri hatóanyag, az Algoslim®, koffeinnel és glaucinnal társítva komplex és tartós hatást nyújt: csökkenti a zsírsejtek méretét, megelőzi a zsírlerakódást és javítja a bőr feszességét.

Pár hatóanyag a kezelésből:

Algoslim - szabadalmazott tengeri hatóanyag, csökkenti a zsírsejteket, barna algából.

Koffein -  Szövetek drenázsa, a felhalmozódott víz és méreganyagok elvezetése. Lehetővé teszi a trigliceridek felbontását. Serkenti a zsírlerakódások eltávolítását a zsírégetés aktiválásával, és csökkenti a zsírtöbbletet. Megakadályozza a zsírfelhalmozódását a zsírsejtekben.

Glaucin:  egy feszesebb kötőszövet létrejöttéhez járul hozzá.

Calliblepharis jubata vörös algából. Valódi kollagénszintézis serkentő, megújítja a kötőszöveteket. Elősegíti a rugalmasabb rostokat, küzd a rostos cellulit ellen.

Fucus Vesiculosus Barna alga - intenzív drenázs hatás

ALGOFIBRES® - Szabadalmaztatott tengeri aktív hatóanyag, mely 72 % - al növeli a kollagén szintézist.

ULVA LACTUCA zöld alga Védi és erősíti a legfőbb elasztikus rostokat, bőrön keresztül gátolja az elasztáz fehérje bomlását.

Narancsbőr tünetei ellen minden cellulit típusra (zsíros, ödémás, rostos).

SILHOUETTE ALAKFORMÁLÓ TESTMASZK

Drenázs koncentrátum a nyirokkeringés stimulálásához,

•Elősegíti a lipolízissel felszabaduló zsírsavak és toxinok eltávolítását

D R E N Á Z S H ATÁ S

FUCUS VESICULOSUS - Barna alga, gazdag jódban, ásványi anyagokban, vitaminokban. Tisztító és antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik. Serkenti a mikrokeringést, hatékonyan távolítja el a méreganyagokat.

SZÚRÓS CSODABOGYÓ Ruscogenin tartalmával, aktiválja a mikrokeringést és drenázs hatású.      

IVY - BOROSTYÁN Szapinokban gazdag, a borostyán drenázs hatású, értonizáló. Drenázs és lipolitikus hatása egy fő hatóanyagból származik, amely meglehetősen koncentrált a borostyánban: a hederinben, de a koffeinsav és a tannin együttes hatásának is köszönhető. 

VÖRÖS BOR Elősegíti a mikrokeringést és harcol a vízvisszatartás ellen, így elősegíti a zsírsavak és toxinok eltávolítását.

VADGESZTENYE (Escin)

Cellulit elleni hatóanyag. Gesztenye gyümöcs magjából nyert. Szaponinokban gazdag, segíti a drenázs hatást a mikrokeringés javításával, védi a kapillárisokat, áteresztőképességüket csökkenti, antioxidáns hatású.

Feszesítő testkezelés
Feszesítő testkezelés

Narancsbőr kezelése

Cellulit kezelés, a cellulit, vagy narancsbőr kezelése összetett testkezelés. Pár hét alatt látványos narancsbőr kezelés, fogyasztás, feszesedés. A narancsbőr kezelések esetén akár már egy testkezelés is látható, de a narancsbőr állapotától függően minimum 6-8 kezelés szükséges.

A narancsbőr kialakulásának okai kereshetjük az étkezésben, a mozgás hiányában, a túlsúlyban, a korunkban, de még a vékony fiatal lányokon is kialakulhat. Így sajnos bárkit érinthet, hatásos eredményt adó kezelése a bőr kötőszöveti részét érintő kezeléssel kaphatunk. A bőr mélyebb rétegében kell kezelnünk. A narancsbőr elleni kezelések egyik legjobb kezelése a rádiófrekvenciás kezelés és a Body Wrapping kezelés. Javaslom az RF és testtekercselés kezelést felváltva. Cellulitos bőr kezelése narancsbőr eltüntetése kozmetikai kezelésekkel, javasolt a narancsbőr elleni krém a kezelés idejealatt.

Naracsbőr

Mi a cellulit? A cellulit fázisai

1 fázis - fekvő helyzetben sima, feszes a bőrünk, ha finoman megnyomjuk a bőrt, pici egyenetlenségek láthatók.

2 fázis - fekvő helyzetben is jól látható a bőr egyenetlensége. Állva piciny gödröcskék észlelhetők.

3 fázis - fekvő és álló helyzetben is látható a narancsbőr

4 fázis - a csomók szemmel láthatók, karfiolszerű elváltozások észlelhetők, megnyomásuk fájdalmas is lehet. A kötőszövet nyomhatja az ideg rostokat, érzékeny, fájdalmas.

Narancsbőr kezelések