Anti-aging kozmetikus / Üzenet

EXOSOME PRÉMIUM

Exoszómás bőrfiatalító peptid komplex

Az Exosome terápia során az exoszómákat közvetlenül a bőrbe juttatjuk, ezek serkenti a kollagén- és elasztintermelést, javítják a bőr textúráját. Az Exosome Therapy növeli a bőr rugalmasságát, csökkenti a ráncokat. Az exosome terápia egyenletesebbé teszi a bőr tónusát.

Exoszóma arckezelés

Az exosome kezelés azaz az Exosome sejtterápiás kezelés dermapennel vagy tű nélküli mezo géppel. Az exosome kezelés innovációt jelent az öregedésgátló megközelítésben, az exoszómák, a kissejten kívüli hólyagok, hatásmechanizmusának főszereplőjeként. 

A növényi sejtekből és a Lactobacillusból kivont exoszómák mikroszkopikus járművek, amelyek a hatóanyagokat közvetlenül a bőrsejtekbe szállítják, és egy sor regeneráló és revitalizáló folyamatot indítanak el. Ez a kezelés aprólékosan kidolgozott, hogy holisztikus és hatékony módon fiatalítsa meg a bőrt, jelentős előnyöket nyújtva a bőröregedés látható jeleinek leküzdésében.

Az exoszóma kezelés, a fejlett exoszóma technológia biztosítja a hatóanyagok pontos és hatékony szállítását közvetlenül a bőrsejtekbe. Ez az innovatív megközelítés optimalizálja a fiatalító előnyök asszimilálását, elősegítve a sejtszintről történő átalakulást.

Az exosome kezeles a sejtjavítás és megújítás serkentésével túllép a felszínen, a bőr mélyebb rétegeibe dolgozva. Ez jelentős javulást eredményez a textúra, a feszesség és a rugalmasság terén, fiatalosabb és revitalizáltabb megjelenést biztosít.

Az exosome terápia alkalmazása sokoldalú:. A sokoldalú formulája lehetővé teszi, hogy a test különböző területein alkalmazható legyen. Ez azt jelenti, hogy az öregedésgátló előnyök nemcsak az arcon, hanem más régiókban is tapasztalhatók, teljes megoldást kínálva a bőr vitalitásának törekvésére.

Anti-ageing, regeneráló kezelés

Exoszóma arckezelés

Legújabb fejlesztés a mezoterápiás hatóanyagok területén az exoszómák. Kis extracelluláris vezikulumok, melyek fontos szerepet játszanak az intercelluláris kommunikációban. Fehérjéket, lipideket, RNA és sok más molekuláris komponenst szállítanak más sejtekhez, így befolyásolva azok viselkedését és funkcióját. Ezáltal segítenek aktivizálni az "alvó" sejteket és újra munkára bírni őket.

A SKINDERMA innovatív hatóanyagaiban értékes a bőr egészségét helyreállító anyagokat és üzeneteket szállít exoszóma kapszulákba csomagolva, így a bőr mélyebb rétegeibe juttatva azokat. Az exoszómák fala kettős foszfolipid réteg akárcsak sejtjeinké, ezért is kiváló az aktív hatóanyagok felszívódási aránya.

A sérült sejtek helyreállítják magukat ha az egészséges sejtek exoszómákat juttatnak a sérült sejtekhez, így az exoszómák bejuttatása újra aktiválja az inaktív bőrsejteket.

Exoszóma arckezelés fő összetevői:

 • Lactobacillus Extracellular Visicle
 • Galactomyces Extracellular Visicle
 • Nicotiana Benthamiana Hexapeptide-40 Sh-Oligopeptide-1

Exoszóma arckezelés hatása:

 • a hatóanyag közvetlenül a bőr sejtjeire hat
 • regeneráló
 • revitalizáló
 • bőrfiatalító
 • egészségmegőrző és helyreállító

Exoszóma arckezelés javallat:

 • érett bőr
 • anti-ageing
 • sérült bőr
 • dehidratált bőr
 • mély ráncok

Exoszóma arckezelés lehetséges gépi kezelései:

ultrahang, (tű nélkül)

tű nélküli mezoterápia, 

mezopen (tűs mezoterápia)