Anti-aging kozmetikus / Üzenet

Kozmetikai szolgáltatások  Pécelen

A főiskolai tanulmányaim után 2011-ben végeztem kozmetikusként. Azóta a szépségipar nem csak a hivatásom, de a hobbim is. Folyamatosan képzem magam, a szakma gyorsan változik. A legújabb trendeket és hatóanyagokat követem, hiszen a tanulás élethosszig tart. 46 évesen már saját magamon is rendszeresen tesztelem a ránckezelő arckezeléseket, így a számomra legeredményesebb kezelésekkel várlak. Kozmetika Pécel városának vonzáskörzetében. Nyitva tartás bejelentkezés alapján!

Évek óta a pályán

Kozmetikus vagyok, a TünDerma kozmetika megálmodója.

Számomra fontos, hogy, elégedett legyél, ezért egyszerre csak egy vendéget kezelek!
Kérdés eseten, írj a facebookon, mikor időm engedi rögtön visszaírok! Elsődlegesen messengeren jelentkezz, mert a vendégeket nem zavarom a telefonálással. Az első kezelésre érdemes az expressz kezelést kérni, hogy a bőrtípusodnak megfelelő kezelésekkel és bőrpróbákkal tudjuk folytatni. 

Töltődj fel és szépülj - Pécel - Kozmetikus -TünDerma Kozmetikai kezeléseivel.

Fiatalkorom óta kerestem azt a hivatást, ami igazán én lehetek, amire nem csak munkaként nézhetek. Feltöltődést jelent számomra a kozmetika. Szeretem mikor a vendégek arcán látom a megelégedést. A több mint tíz év alatt a vendégek zöme már barát zónába lépett, ismerjük egymás örömét és bánatát, amiben tudunk segítjük egymást, néha a gondok kibeszélése is sokat segít, így a bőrápolás mellett a lelkünket is ápoljuk. Vendégeim velem voltak mikor boldog voltam, mikor beteg lettem, az élet minden mozzanatánál, ez nagy örömmel tölt el. Kozmetikus Pécelen.

Időközönként mindenki szeretne egy picit megújulni, kényeztetni magát, vagy kipróbálni valami új kezelést. Igényes, tágas, modern hangulatú, tiszta kozmetika. Gépeket is, és magas minőségű anyagokat is használok. Professzionális Kozmetikai szolgáltatás  Budapest mellett Pécel vonzáskörzetében. 

Ha van közösségi oldalad, írj  ott, vagy hívj telefonon, nyitva tartás a bejelentkezések alapján van, Kozmetika Pécel vonzáskörzeteben.

Exkluzív környezet a kozmetika otthonos kényelme, kiemelten ügyelek a higiéniára. A Személyre szabott kezelésekkel várom vendégeinket. Professzionális anyagokkal végezem az arckezeléseket, a kedvenc márkáimmal, mint a Belico, Biodroga. 46 felett már saját tapasztalataim is kamatoztatni tudom a ránckezelések során. Mindig is fontos volt és ma is a a továbbképzés, kozmetikus végzettség és több jelentős tanfolyam, mert ebben a gyorsan fejlődő világban állandó megújulásra van szükség. Több mint 10 éve a szépségipar része az életemnek. 

Pécel kozmetika

Pécelen kozmetikai szolgáltatás.

Kozmetika

Kedves Vendégem,

CSAK MAGÁNSZEMÉLYEKET SZOLGÁLOK KI.

Kisadózó vagyok, így a 2022. évi XIII. törvény 2022.09.01-től hatályos előírásai miatt nem származhat bevételem kifizetőtől. A fentiek miatt kérem, hogy a szolgáltatásom igénybevétele előtt szíveskedjen közölni, ha Ön nem magánszemélyként vagy őstermelőként szeretné azt igénybe venni. Ennek elmulasztása esetén Önt magánszemélyként kezelem, így a szolgáltatás díjának kifizetése is magánszemélyként terheli Önt - azaz nem áll módomban olyan számlát kiállítani, amelyen adószám szerepel. Kérem szíves megértését! Kozmetika Pécelen - TünDerma

HÁZIREND - Kozmetika Pécelen - TünDerma

 • A kezelés előtt kézfertőtlenítőt érdemes használni.
 • Az utcai cipő helyett papucsot használj az kezeloágyon , ezt biztosítjuk számodra.
 • Egyszerre csak egy vendéget kezelek, így senkivl ne legyen kisérő.
 • Állatot nem szabad a kezelés közben  behozni, az egészségügyi előírások  nem teszik ezt lehetővé.
 • Gyermek szintén nem lehet kezeléskor melletted, mert balesetveszélyes egy kozmetika a számukra.
 • Előzetes bejelentkezés van telefonon, messenger-en, üzenetben,  csak időpontra.
 • Kérjük, a kezelésekre mindig időben vegyél részt. Szakemberünk a vendégeket egymás után fogadja, így  fontos, hogy a megbeszélt időpontokat mindenki komolyan vegye. Kérjük, vedd figyelembe, hogy a lefoglalt időpont a kezelés kezdési időpontja, hamarabb se legyen.
 • Munkafolyamataink zavarása miatt, nem áll módunkban minden esetben a telefont felvenni, ezért ha nem érsz el, akkor küldj egy messenger üzenetet, sms-t, elérhetőséggel és hogy mit szeretnél. Minden esetben visszahívunk mindenkit, de lehet, hogy erre csak másnap kerül sor, ha nagyon későn fejezzük be aznap a munkát. 
 • Betegen senki ne kérjen  kezelést, másik időpontot keresünk számodra. 
 • En is csak teljesen egészségesen kezelek.
 • Fertőtlenítő szappannal mosok kezet és csak a kozmetikai tevékenységre  használt ruhában kezelek.
 • Folyamatosan viselek ffp3-as maszkot. A teljes kezelés alatt maszkban leszek.
 • Minden vendég után minden használt eszközt fertőtlenítek. Egyszerhasználatos eszközökkel dolgozom, így ezeket utána kidobjuk. Egyszerhasználatos kezelő ruha, fejpánt, takaró, törlő eszközök.
 • Ha lázas lettél, köhögsz, nem érzed jól magad, akkor érkezésed előtt hívj és a kezelést áttesszük!
 • Ha lehet smink ne legyen rajtad.
 • A kezelések esetén először "megtekintem" a bőrödet, egy rövid bőrdiagnosztikát végzünk. Átbeszéljük, hogy milyen kezelést szeretnél, mi a célod a kezelésekkel.
 • Ezután beszélünk a kiválasztott kezelésről, az esetlegesen felhasznált anyagokról, elektrokozmetikai gépekről.
 • A kezelés előtt, Beleegyező nyilatkozatot töltünk ki.
 • Ha valamivel nem vagy elégedett, fázol, meleged van, stb.  azonnal jelezd a kezelés alatt.

A járványügyi helyzet miatt, én igyekszem óvni az egészséged! 

Köszönjük a megértésedet!

Házirendet az üzemeltető bármikor egyoldalúan és azonnal módosíthatja. 

Mindenki, aki a kezelésre  bejelentkezik és igénybe vesz bármilyen szolgáltatást, tudomásul veszi, elfogadja és betartja a fenti házirendet. Kozmetikai szolgáltatások Pécelen - TünDerma kozmetikus

ARCKEZELÉSEK PÉCELEN

Arckezelések fajtái:

Tisztító kezelések
Relaxáló masszázs
Bőrmegújító kezelések
Hámlasztó kezelések
Prémium anti-aging kezelések
Szén-dioxid terápia

Carboxy terápia

Mezoterápiás kezelések

Ráncfeltöltő kezelések
Lifting kezelések
Kollagénindukciós Mezopen kezelés
Face lifting gépi arckezelés

GÉPI KEZELÉSEK

Face Lifting
Rádiófrekvencia
Kavitáció
Ingeráramos testkezelő
Hydrodermabrázió
Arctisztító
Vió
Mezoterápia
Ultrahang
Mezoterápia 
Tűs arckezelés, dermapen
Kavitációs zsírbontás

SZÉPSÉGSZALON

Beleegyező nyilatkozatok

A kezelést megelőzően kérjük olvasd át a szolgáltatásokhoz kapcsolódó beleegyező nyilatkozatokat.

A modern kozmetikai kezelésekhez használt hatóanyagoknak és gépeknek vannak ellenjavallatai, ezért fontos, hogy megfelelő tájékoztatást kapjon a vendég és a szakember is. 

Minden egyes kezelés ellenjavallatát figyelmesen olvasd át, ha van olyan, ami miatt nem javallott a kezelés, olyat érdemes választanod helyette, amit biztonságosan igénybe tudsz venni. Kozmetika Pécelen - TünDerma kozmetikus