Anti-aging kozmetikus - Kozmetika Pécel 

Kozmetika Pécelen

A főiskolai tanulmányaim után 2011-ben végeztem kozmetikusként. Azóta a szépségipar nem csak a hivatásom, de a hobbim is. Folyamatosan képzem magam, a szakma gyorsan változik. A legújabb trendeket és hatóanyagokat követem, hiszen a tanulás élethosszig tart. 45 évesen már saját magamon is rendszeresen tesztelem a ránckezelő arckezeléseket, így a számomra legeredményesebb kezelésekkel várlak. Kozmetika Pécel városában, az északi oldalon a SzondI utcában. Nyitva tartás bejelentkezés alapján!

 📞+36-30-88-68-559

Évek óta a pályán

Kozmetikus vagyok, a TünDerma kozmetika megálmodója.

Számomra fontos, hogy ellazulva, feltöltődve, elégedetten távozz tőlem, ezért egyszerre csak egy vendéget kezelek! Kisérőt, gyermeket sajnos nem tudunk fogadni. 

Kérj időpontot facebookon, mikor időm engedi rögtön visszaírok! Elsődlegesen messengeren jelentkezz be, mert a vendégeket nem zavarom a telefonálással. Az első kezelésre érdemes az expressz kezelést kérni, hogy a bőrtípusodnak megfelelő kezelésekkel és bőrpróbákkal tudjuk folytatni. 

Töltődj fel és szépülj - Pécel - Kozmetika -TünDerma Kozmetika

Fiatalkorom óta kerestem azt a hivatást, ami igazán én lehetek, amire nem csak munkaként nézhetek. Feltöltődést jelent számomra a kozmetika. Szeretem mikor a vendégek arcán látom a megelégedést. A több mint tíz év alatt a vendégek zöme már barát zónába lépett, ismerjük egymás örömét és bánatát, amiben tudunk segítjük egymást, néha a gondok kibeszélése is sokat segít, így a bőrápolás mellett a lelkünket is ápoljuk. Vendégeim velem voltak mikor boldog voltam, mikor beteg lettem, az élet minden mozzanatánál, ez nagy örömmel tölt el. Kozmetika Pécelen.

Időközönként mindenki szeretne egy picit megújulni, kényeztetni magát, vagy kipróbálni valami új kezelést. Igényes, tágas, modern hangulatú, tiszta kozmetika. Gépeket is, és magas minőségű anyagokat is használok. Professzionális Kozmetika Budapest mellett Pécelen. Jelentkezz be most, segítek!

Ha van közösségi oldalad, jelentkezz ott, vagy hívj telefonon, nyitva tartás a bejelentkezések alapján van, Kozmetika Pécelen.

Exkluzív környezetben várom vendégeim Pécel északi oldalán, a kozmetikai szalon otthonos kényelmében, kiemelten ügyelek a higiéniára. A Péceli kozmetikai szalonomban, személyre szabott kezelésekkel várom vendégeinket. Professzionális anyagokkal végezem az arckezeléseket, a kedvenc márkáimmal, mint a Belico, Biodroga. 45 felett már saját tapasztalataim is kamatoztatni tudom a ránckezelések során. Mindig is fontos volt és ma is a a továbbképzés, kozmetikus végzettség és több jelentős tanfolyam, mert ebben a gyorsan fejlődő világban állandó megújulásra van szükség. Több mint 10 éve a szépségipar része az életemnek. 

Pécel kozmetika

Pécel északi oldalán, az M0 tól a felüljárón át a második utca.

Kozmetika

Kedves Vendégem,

CSAK MAGÁNSZEMÉLYEKET SZOLGÁLOK KI.

Kisadózó vagyok, így a 2022. évi XIII. törvény 2022.09.01-től hatályos előírásai miatt nem származhat bevételem kifizetőtől. A fentiek miatt kérem, hogy a szolgáltatásom igénybevétele előtt szíveskedjen közölni, ha Ön nem magánszemélyként vagy őstermelőként szeretné azt igénybe venni. Ennek elmulasztása esetén Önt magánszemélyként kezelem, így a szolgáltatás díjának kifizetése is magánszemélyként terheli Önt - azaz nem áll módomban olyan számlát kiállítani, amelyen adószám szerepel. Kérem szíves megértését! Kozmetika Pécelen - TünDerma

HÁZIREND - Kozmetika Pécelen - TünDerma

 • A szalonban belépéskor az asztalon elhelyezett kézfertőtlenítőt kérjük mindenképpen használd.
 • Belépés előtt kérjük, hogy utcai cipőre védőzsákot húzz, vagy papucsot, ezt biztosítjuk számodra.
 • Egyszerre csak egy vendéget fogadunk, így senki ne hozzon magával kisérőt, sajnos nem tudjuk fogadni, a járványügyi helyzet és a helység mérete miatt.
 • Állatot nem szabad a szalonba behozni, az egészségügyi előírások  nem teszik ezt lehetővé.
 • Gyermeket szintén nem lehet magaddal hozni, mert balesetveszélyes egy kozmetika a számukra.
 • Előzetes bejelentkezés van telefonon, messenger-en, üzenetben, ne érkezz ide, csak időpontra.
 • Kérjük, a kezelésekre mindig időben érkezz. Szakemberünk a vendégeket egymás után fogadja, így  fontos, hogy a megbeszélt időpontokat mindenki komolyan vegye. Kérjük, vedd figyelembe, hogy a lefoglalt időpont a kezelés kezdési időpontja, hamarabb se érkezz, mert még itt van az előző vendég, akit zavarhatsz. Több mint 15 perc késés esetén kérj új időpontot.
 • Munkafolyamataink zavarása miatt, nem áll módunkban minden esetben a telefont felvenni, ezért ha nem érsz el, akkor küldj egy messenger üzenetet, sms-t, elérhetőséggel és hogy mit szeretnél. Minden esetben visszahívunk mindenkit, de lehet, hogy erre csak másnap kerül sor, ha nagyon későn fejezzük be aznap a munkát. 
 • Betegen senki ne jöjjön kezelésre, másik időpontot keresünk számodra.
 • Kozmetikában van lehetőség az utcai cipőt vendégpapucsra is váltani. Fontos a szalon higiéniája, ezért kérek mindenkit, hogy mindenképp hagyja az utcai cipőt a cipő tárolón. 
 • Teljesen egészségesen fogadlak.
 • Fertőtlenítő szappannal mosok kezet és csak a kozmetikában használt ruhában fogadlak.
 • Folyamatosan viselek ffp3-as maszkot. A teljes kezelés alatt maszkban leszek.
 • Mielőtt jössz, egy szellőzést végzek, hogy biztosan friss és tiszta levegő várjon a kozmetikában.
 • Minden vendég után minden használt eszközt fertőtlenítek.
 • Ha lázas lettél, köhögsz, nem érzed jól magad, akkor érkezésed előtt hívj és a kezelést áttesszük!
 • Érkezésed után kérlek, hogy fertőtlenítő folyadékkal moss kezet! Ehhez természetesen minden szükséges eszközt biztosítok.
 • Az előtérben lehetőséged lesz a kinti cipődet benti papucsra cserélni és kabátot, táskát elhelyezni.
 • Ha lehet smink ne legyen rajtad.
 • A kezelések esetén először "megtekintem" a bőrödet, egy rövid bőrdiagnosztikát végzünk. Átbeszéljük, hogy milyen kezelést szeretnél, mi a célod a kezelésekkel.
 • Ezután beszélünk a kiválasztott kezelésről, az esetlegesen felhasznált anyagokról, elektrokozmetikai gépekről.
 • A kezelés előtt, Beleegyező nyilatkozatot töltünk ki.
 • Ha valamivel nem vagy elégedett, fázol, meleged van, stb.  azonnal jelezd a kezelés alatt.

A járványügyi helyzet miatt, én igyekszem óvni az egészséged! Kozmetika Pécel városában

Köszönjük a megértésedet!

Házirendet az üzemeltető bármikor egyoldalúan és azonnal módosíthatja. 

Mindenki, aki a szalonomba bejelentkezik és igénybe vesz bármilyen szolgáltatást, tudomásul veszi, elfogadja és betartja a fenti házirendet. Kozmetika Pécelen - TünDerma kozmetikus

ARCKEZELÉSEK PÉCELEN

Arckezelések fajtái:

Tisztító kezelések
Relaxáló masszázs
Bőrmegújító kezelések
Hámlasztó kezelések
Prémium anti-aging kezelések
Szén-dioxid terápia

Carboxy terápia

Mezoterápiás kezelések

Ráncfeltöltő kezelések
Lifting kezelések
Kollagénindukciós Mezopen kezelés
Face lifting gépi arckezelés

GÉPI KEZELÉSEK

Face Lifting
Rádiófrekvencia
Kavitáció
Ingeráramos testkezelő
Hydrodermabrázió
Arctisztító
Vió
Mezoterápia
Ultrahang
Mezoterápia 
Tűs arckezelés, dermapen
Kavitációs zsírbontás

SZÉPSÉGSZALON

Beleegyező nyilatkozatok

A kezelést megelőzően kérjük olvasd át a szolgáltatásokhoz kapcsolódó beleegyező nyilatkozatokat.

A modern kozmetikai kezelésekhez használt hatóanyagoknak és gépeknek vannak ellenjavallatai, ezért fontos, hogy megfelelő tájékoztatást kapjon a vendég és a szakember is. 

Minden egyes kezelés ellenjavallatát figyelmesen olvasd át, ha van olyan, ami miatt nem javallott a kezelés, olyat érdemes választanod helyette, amit biztonságosan igénybe tudsz venni. Kozmetika Pécelen - TünDerma kozmetikus