Anti-aging kozmetikus - Kozmetika Pécel 

Oxigén  arckezelés

Oxigénes kozmetikai arckezelés - feszesítés. Az oxigénes arckezelés eredményesen csökkenti a bőröregedés tüneteit, a kezeli kúra lelassítja a ráncok képződését. Arckezelés egyik lehetséges széruma, az érzékeny, száraz, érdes bőrök feszesítő komplexe, mélyrétegű peptides anti-aging készítmény.

Arckezelés egyik lehetséges széruma, az érzékeny, száraz, érdes bőrök feszesítő komplexe. Mélyrétegű peptides anti-aging készítmény, a bőr papilláris rétegében javítja az érett bőrök anyagcsere-folyamatait. Serkenti a kollagén és elasztin termelődését, így javítja a bőrképet. A micellás szerkezete miatt segíti más hatóanyagok felszívódását a bőr mélyebb rétegeibe. Bőrazonos ceramidja pótolja a barrier lipideket és így erősíti a bőr védekező képességét. A transzepidermális nedvességvesztés csökkentésével bizonyítottan védi a bőrt a kiszáradástól, csökkenti a bőr érdességét. Bőrsimító és bőrerősítő. Hatóanyagok: Ceramid NP, szkvalán, nedvességvesztést gátló komplex, liposzómába kapszulázott hialuronsav, peptid

Oxigénes expressz arckezelés 

40-60 perc 10.000 Ft.

Ha kevés időd van, de akár az ebédidőben elszaladsz egy expressz arckezelésre. Az oxigén bőrsejtjeink fontos elem, aktiválja a bőr természetes működését, újra strukturálja a bőr szerkezetét és segítség a sejtek regenerálásában. A dohányzás és a környezeti hatások bőrünket szárazzá, fénytelenné teheti. A hideg, a fűtés is szárítja a bőrt.  Ha a bőr szürke, érdessé válik, hámlik, irritált, itt az idő, hogy segítsünk rajta, segítsük a sejtlégzést, segítsük az oxigén szállítást. --> itt az idő egy arckezelés kúrára

Oxigénes arckezelés Pécelen.

Az oxigénes arckezelés kúra szerűen használva látványosan csökkenti a bőröregedés tüneteit, lelassíthatja a ráncok korai megjelenését.

A bőrt alaposan hámlasztjuk, bőrtípusnak megfelelő radírral. Ezt követően a bőrtípusnak megfelelő szérumok és maszkok következnek.

Az Oxygen arckezelés tartalmaz egy méregtelenítő pakolást, amiben Astaxanthin is van, ez egy erős antioxidáns anyag. Perzsa selyemfakivonatból nyert hatóanyaga méregtelenít, a fáradt bőr állapotát javítja, arckezelés oxigén terápia. Az arckezelés nyomelemet is tartalmaz, mint a cink, vas, mangán kálium és nátrium ami a bőr fiziológiai állapotát segítik, mint a sejtlégzés, oxigén szállítás, aminosavak cseréje. Megköti a szabad gyököket, gyulladáscsökkentő. Az arckezelés olajos összetevői megelőzi a bőr kiszáradását, csökkenti a bőr érdességét. A seavaj hidratál és javítja az epidermisz barrier funkcióját.

Fáradt, fakó szürke a bőröd? Kevés időd van, így gyors megoldást keresel? Oxigénes arckezelés

Oxigénes arckezelés

✔ Radír

✔ Tonik

✔ Szérumok, pakolás

✔ Ultrahangos gépi arckezelés

✔ Simító rövid masszázs

✔ Krémezés

A bőr és a szennyezett levegő

✔ csökkenhet a sejtek aktivitása

✔ lassulhat a hám-irha megújulása

✔ csökkenhet a kollagén és elasztin rostok mennyisége

✔ a bőr veszíthet a rugalmasságából

✔ az arc sápadt, ráncos lehet

✔ a bőr durva tapintású, szürke 

Arckezelés

Elhalt hámréteg eltávolítása


Segíti a sejtek regenerálódását, hidratál

Újra strukturálja a bőr szerkezetét


Petyhüdt bőr kezelése

Bőrtónus javítása


Aktiválja a bőr természetes működését