Anti-aging kozmetikus - Kozmetika Pécel 

Ultrahangos arckezelő 

Ultrahangos hatóanyagos arckezelés

Az ultrahangos arckezeléskor különféle hatóanyagokat, vitaminokat, ránctalanító anyagokat, problémamegoldó anyagokat juttatunk be a bőr mélyebb rétegeiben. A hatóanyagok növelik a bőr ellenálló képességét és ránc kezelnek, feltöltenek, hidratálnak, kisimítanak. A fáradt, öregedő bőr a kezelés után fiatalabbnak és üdébbnek látszik. Az ultrahangos arckezelő kezelés mélyebbre viszi a hatóanyagokat, lifting hatás.

ULTRAHANGOS ARCKEZELŐ

A peptidek az egyik legeredményesebb hatóanyagok az arcbőr feszesítsében, ránckezelésében, megújításában. Megereszkedett, lógó arcbőr kezelése. Mimikai ráncok kezelése, lifting-hatás. Érzékeny bőr kezelése, petyhüdt ráncos bőr kezelése, ultrahangos arckezelő terápia.

Gépi arckezeléssel beviszünk egy bőrtípusnak megfelő szérumot, pl. a HYDRA BOOST koncentrátumot ami intenzíven hidratál és feltölt, javítja a szövetek rugalmasságát, energiát ad a bőrnek. Hidratáltabb és ragyogóbb arcbőr Fekete-erdő-komplexszel, háromféle hialuronsavval, koffein kivonattal, malachit kivonattal és speciális cukor-komplexszel. A nagy és kis molekulatömegű hialuronsavak kombinációja optimálisan látja el a bőrt nedvességgel.

A peptid fokozza az elasztin képzéshez szükséges fehérjék termelését, így a rugalmasságot vesztett bőrre erőteljes feszesítő hatása van.

ELEKTROKOZMETIKA

A face lifting géphez használt vivő anyag is telis tele van hatóanyagokkal:

A hyaluronsavval több mélységekben fejti ki vízmegkötő hatását. 

- A arc megemelkedik

- Megújult, hidratált bőrfelszín.

- Anti-ageing hatás, az apróbb ráncok mélysége csökken.

- Fokozza a bőr vízmegkötő képességét.

- Hidratál

Ultrahangos arckezelő 

Ultrahang hatásai

  • Hőhatás
  • Mikromasszázs
  • Hatóanyagbevitel 
  • Sejtanyagcsere

Ultrahangos arckezelő készülék szem környékére és orcára.

Szemránc kezelés

A szemkörnyékápoló összetevői a hyaluronsav, a peptid, simítja az apróbb ráncokat. A hyaluronsav elősegíti a vízmegtartást, a C vitamin antioxidáns és hozzájárul a kollagén képződéshez. Ultrahangos arckezelő kezelés:

- Elsimítja az apróbb ráncokat.

- Kiváló bőrtápláló és hidratáló hatású.

- Fokozza a kollagén termelést.