Anti-aging kozmetikus / Üzenet

A kavitációs zsírbontó kezelés alapja, hogy a helyi zsírbontás fókuszált ultrahangos géppel történik. Egy kényelmes karcsúsító kezelés, amely során a problémásabb testrészeken, a combokon, a hason, csípőn, karon zsírt bontunk. Kavitációs zsírbontás ára, eredményessége, kezelhető területek nagyságától és az alkalmak számától függ. A kavitáció zsírbontás egy karcsúsító eljárás. A zsírbontással a makacs zsírpárnáktól és a narancsbőrtől elköszönhetsz.

Zsírbontás

A kavitációs ultrahang feje 40.000 Hz-es, rezgésbe hozza a zsírsejteket, így a sejt membránja megbomlik, a sejtben lévő víz felhevül, a zsír pedig triglycerine-re és zsírsavra bomlik. A kavitáció ideális a fogyókúra kiegészítésére, keresd az alakformáló szalon kezeléseket. A zsírbontó kezelés elején a kezelendő felületre bekenjük ultrahang zselével, lassú körkörös mozdulatokkal haladunk a kezelőfejjel, fájdalommentes testkezelés. A zsírbontás követően jöhetnek a pakolások, szérumok, krémek.

Kavitációs zsírbontás

Gépi kezelés, a végén hatóanyagos kezeléssel zárva.

A kavitációs zsírbontó kezelés alapja, hogy a helyi zsírbontás fókuszált ultrahangos géppel történik. Egy kényelmes karcsúsító kezelés, amely során a problémásabb testrészeken, a combokon, a hason, csípőn, karon zsírt bontunk. Kavitációs zsírbontás ára, eredményessége, kezelhető területek nagyságától és az alkalmak számától függ. A kavitáció zsírbontás egy karcsúsító eljárás.

A kavitációs zsírbontás eredménye függ a vendég együttműködésén. A kavitációs kezeléskor a nyirokrendszer segítségével ürülnek ki a szervezetből a méreganyagok, így nagyon fontos kavitációs zsírbontás során a napi 3-4 liter folyadék elfogyasztása. A kezelések előtt kezdjük hozzászokatni testünk a megemelkedett vízfogyasztáshoz. Az eredmény nagyban függ a hozzáállásától például, hogy megissza-e a megfelelő mennyiségű folyadékot, helyesen táplálkozik-e, betartja-e a napi 20 - 30 perc intenzív mozgás előírást stb., függ attól, hogy milyen "régi" a zsírréteg, illetve a nyirokrendszer hatékonyságától stb. Minél rövidebb idő telik el a hízás és a kavitációs kezelés között, annál hamarabb, és könnyebben érhető el eredmény. A kozmetikai kezelés után kb. 2-4 hét múlva mutatkozik meg a végleges eredmény. Testkezelés a Péceli kozmetikában, Maglód közelében.

Kavitációs zsírbontás 

Kavitációs zsírbontás - alakformáló kezelés

A 40 Khz-es ultrahangos, kavitációs fejjel, onnan távolítjuk el a makacs zsírlerakódásokat ahonnan szükséges. A kavitációs zsírbontó kezeléssel gyorsan tudunk fogyni, de az egészséges étkezés és a sport is fontos a kúra alatt.

KAVITÁCIÓS TESTKEZELÉS

Kavitációs zsírbontás 

+Fogyasztás hatóanyagokkal

15.000 Ft.

Zsírbontás ? Testkezelés

Ultrahangos testkezelés 

Zsírbontás, naracsbőr kezelés egyben

Terület: 10X15 cm x 2 max 4 tenyérnyi terület

(1 terület 6-8 perc)

A kavitációs zsírbontás közkedvelt testkezelés, 3 alkalom után látszik a zsírbontó kezelés, utána érdemes kúrában tovább kezelni. Kavitációs zsírbontás kezeléskor mindig ugyanazt a testrész kell kezelni, hetene 1 x, így hatásos. A kavitációs zsírbontás azoknak ajánlott akik félnek a műtéti beavatkozástól, de szeretnének gyorsan, kényelmesen fogyni. A nem megfelelő táplálkozás, mozgásszegény életvitel miatt néha érdemes zsírbontó testkezelő kúrát igénybe venni. Kavitációs zsírbontás testkezeléskor az ultrahang hatására magas nyomású légbuborékok keletkeznek, melyek szétrobbannak és közben elvégzik a feladatuk. A méreganyagok bekerülnek a nyirokkeringésbe majd természetes módon távoznak az emberi szervezetből. A zsírbontás a bőr alatti zsírszövetet kezeli, a rossz életmód következtében a testünkben felgyülemlett anyagcsere végtermékek távozását felgyorsítja. Kavitaciós zsírbontás Pécelen

Kavitációs zsírbontás előtte utána kép fontos lehet, fotózd le magad a kezelés előtt és harmadik testkezelés után.

Kavitációs zsírbontó
Kavitációs zsírbontó

⚜️ Zsírbontás, fogyasztás gépekkel és hatóanyagokkal

⚜️ Komplex méregtelenítő kezelés. 

⚜️ A kavitációs kezelést egy hatóanyagos kezeléssel zárjuk.


Miért tartós a fogyás a Kavitációs zsírbontás során? 

biztonságos, fájdalommentes zsírbontás

terhesség és zsírleszívás után használható

tartósan megszabadít a zsírtól

feszesíti a kötőszövetet

kezeli a cellulitot

nincs felépülési idő

megbízható, és könnyű a használata

nincs jojó hatás, mert a zsírsejtek roncsolásával csökken a zsírsejtek száma

szembetűnő az eredmény, formálja az alakot és csökkenti a cellulitot 2-4 héttel később

A kavitációs zsírbontó készülék akár a zsírleszíváshoz hasonló eredményt nyújthat, kiegészítve hatóanyagos kezeléssel. A kavitációs hullámok terjedésének hatására a sejtközötti folyadéktérben mikrobuborékok alakulnak ki, melyekben az egyre erősödő nyomás azok szétrobbanásához vezet. A Kavitációs zsírbontás során a felesleges méreganyagok távoznak, a nyirokrendszer segítségével ürül ki szervezetünkből. 

Kavitaciós zsírbontás Pécelen

A kavitációs zsírbontás befejező kezelése 

A Kavitációs zsírbontás testkezelés után a testet bekenjük a hatóanyagos termékkel, mely karcsúsít. Az szérumban lévő anyagok serkentik az anyagcserét és aktiválják a zsírégetést, a karcsúsodást. Befejező krémezés, a kezelt testrész és a probléma típusától függ, a testkezelő kiválasztja a lehetséges termékek közül.

Lehetséges zsírbontó befejező termékek:

 1. (comb, fenék)

Célzott gél-krém a cellulit mindhárom típusa ellen

Gél-krém a cellulit mindhárom típusára: zsíros, rostos és ödémás narancsbőr. A tengeri hatóanyag, koffeinnel eredményes hatást nyújt: csökkenti a zsírsejtek méretét, megelőzi a zsírlerakódást, feszesíti a bőr.   

2. (has) 

KARCSÚSÍTÓ KONCENTRÁTUM HAS és DERÉKTÁJRA 

Karcsúsítás - feszesítés- természetes hatóanyagokkal, koffeinnel és karnitinnel társítva hatékonyan a zsírlerakódás ellen és feszesíti a bőrt. Átformálja a has és a derék vonalát és simítja, feszesíti a bőrt. 

3. Cellulit kezelő szérum

Rostos cellulitra, zsíros, ödémás cellulitra

Rostos cellulit szérum:

A hatóanyagokban gazdag hidro-gél koncentrátum, mely a szövetek megerősítésével küzd a rostos cellulit tünetei ellen. FIBROSCULPT védi, megerősíti és elősegíti a kötőszövet megújulását, lazítva a kötött izomrostok közé beszorult zsírsejteket, ami a narancsbőr megjelenését okozza.

Has esetén oldalfekvésben történik a kavitációs zsírbontás gépi kezelés.

Kavitaciós zsírbontás Pécelen

A kavitációs zsírbontás eredménye függ a vendég együttműködésén. A kavitációs kezeléskor a nyirokrendszer segítségével ürülnek ki a szervezetből a méreganyagok, így nagyon fontos kavitációs zsírbontás során a napi 3-4 liter folyadék elfogyasztása. A kezelések előtt kezdjük hozzászokatni testünk a megemelkedett vízfogyasztáshoz. Az eredmény nagyban függ a hozzáállásától például, hogy megissza-e a megfelelő mennyiségű folyadékot, helyesen táplálkozik-e, betartja-e a napi 20 - 30 perc intenzív mozgás előírást stb., függ attól, hogy milyen "régi" a zsírréteg, illetve a nyirokrendszer hatékonyságától stb. Minél rövidebb idő telik el a hízás és a kavitációs kezelés között, annál hamarabb, és könnyebben érhető el eredmény. A kavitációs zsírbontás kozmetikai kezelés után kb. 2-4 hét múlva mutatkozik meg a végleges eredmény. Testkezelés a Péceli kozmetikában.

Kavitációs zsírbontás eredmények

 • egy kavitációs zsírbontás kúrát követően centiméterekben mérhető eredmények 

​A kavitációs zsírbontás előtt:​

Kozmetika Pécel városában

Tünderma Kozmetika

Kavitációs zsírbontás 

 • beleegyező nyilatkozat, személyes adatlap kitöltése, aláírása

 • kozmetikus egyéni tájékoztatása a kezelésről, a kockázatokról

 • ellenjavallatok kizárása a kavitációs zsírbontás során

 • kavitációs zsírbontás kezeléshez a kívánt testrész kiválasztása

A Kavitációs zsírbontás kozmetikai kezelés kúrája során akár 1-2 centiméter is leolvadhat a problémás testrészről.

 • Kezelés előtt 3-5 órával ne étkezz!!!!!
 • Kezelések között minimum 7 nap pihenési idő szükséges.
 • A kezelés előtt-után 2-3 liter folyadék bevitele kötelező!
 • A túlzott cukor és szénhidrát bevitele kerülendő, minimum 3 napig
 • Napi félórás séta, kocogás még hatékonyabbá teszi a kezelést
 • Legalább 3 alkalom szükséges lehet induláshoz, utána egy kúra. 
 • A kúra utána érdemes 2-3 hónap pihenőt hagyni, hogy a máj pihenjen.
 • A nyirokelvezető testkezelés hasznos a kezelés befejezéseként
 • Mindig mozogj napi fél órát, főleg kezelés után.

Kinek, mikor tilos használni a kavitációs zsírbontás kezelést?

Ellenjavallatok kavitációs zsírbontás alkalmazásánál:

📄👀 Menstruáció, súlyos betegség esetén, gyomorfekély, hasi fájdalmak, nyombélfekély, három hónapnál nem régebben végzett hasi műtétek, fertőző betegség, sérült bőrfelületen, lázas állapot esetén, daganatos betegségnél, szív, és érrendszeri betegségnél, epekő esetén, veseprobléma, illetve vesekő esetén, kezeletlen magas vérnyomásnál, viszértágulat felett, zsíranyagcsere zavarnál, immun-, és kötőszöveti megbetegedés esetén, hasi sérv esetén, fém implantátumok a kezelendő testrészeken, vagy nőgyógyászati eszköz(spirál) esetén, aorta aneorizma betegségnél, májbetegségek esetén, lezajlott májgyulladásnél, akinek szívritmus szabályzója, beültetett szív defibrillátora, egyéb beültetett elektromágneses eszköze van; kötőszövet rendellenesség, hasi sérv, fekély, vagy más bőrbetegségek esetén; fogyasztó gyógyszerek fogyasztását abba kell hagyni és ezután egy-két hónap elteltével végezhető a kezelés, hallókészülék viselésekor, epilepsziás vendégnél, súlyos szívritmus zavar esetén, trombozis esetén, dobhártya rendellenesség esetén, rákos megbetegedés esetén, ér eredetű betegségesnél, keringési rendellenesség esetén, cukorbetegség esetén, vérzékenységben szenvedőknél, hasnyálmirigy gyulladás után, pajzsmirigy túlműködés esetén, 5 éven belüli daganatos betegség esetén, ismeretlen eredetű bőrbetegség, illetve aktív herpesz esetén, pigmenthiányos betegségnél, hajszálértágulat felett, terhesség, szoptatáskor, magas vérnyomásnál, véralvadásgátló használata esetén, csonttuberkulózis esetén, központi idegrendszer krónikus sérülése esetén, autóimmun betegségek esetén📄👀

A Kavitációs zsírbontás előtt és után 24 órával szolárium használata nem javasolt! Menstruáció ideje alatt a kozmetikai kezelés felfüggesztése szükséges! Minden egyéb betegségről tájékoztatni kell a testkezelőt!