Anti-aging kozmetikus / Üzenet

Face lifting gépi - Növényi őssejtes arckezelés

Anti-age Cell őssejtes gélmaszk, hűsítő maszk, a svájci alma őssejtjét, édesgyökér-kivonatot, nagy levelű csodamogyoró-párlatot, rozsfehérjét, zöldalgát és a szentjánoskenyérfa magjából nyert kazeint tartalmaz, igazán tápláló, üdítő maszk. Feszesíti és feltölti az arcot. Nélkülözhetetlen szépségápolási maszk a feszes arckontúrhoz. Csökkenti a ráncokat és optimálisan hidratált, telt bőrt ad.

A kezelést egy értékes krémmel zárjuk, a gazdag ápolóanyag intenzíven hidratálja a bőrt és segít helyreállítani a bőr nedvesség tartalmát. A hialuronsav, a ceramid és a shea vaj kiegyensúlyozott ápolókomplexumot alkotnak a bőr számára. Az extra gazdag készítményt feltölti a bőrt nedvességgel és lipidekkel, valamint a petyhüdt bőr érzésének csökkentésére tervezték. A DMC rendkívül jól támogatja a hatóanyagok optimális felszívódását.


+ A relax fátyolmaszk, intenzíven hidratál, feltölti a mimikai ráncokat, nyugtatja és viatlizálja a bőrt. A peptideknek, a hialuronsavnak és a spilanthol hatóanyagnak tartozunk ezért köszönettel. Forrás: Biodroga

📌bőrhámlasztás

📌 szérumok, uh gép

📌 pakolások

📌 masszázs

📌 befejező krémezés 

Face lifting Növényi őssejtes arckezelés 

🕐kb. 60-120 perc💵  25.000 Ft

Mikroáramos Arc Lifting géppel kiegészíthető a kezelés, hatására a bőr látványosan fiatalabb lehet. Csökkenek a ráncok, fokozódik a nyirokrendszer működés, a bőr feszesebb lehet.

+Sejtszintű növényi őssejt terápia

🧪 Arcfiatalító

🧪 Sejtszintű megújulást adó növényi őssejt kezelés

🧪Kényeztető arcmasszázs

🧪A különleges hatóanyagok megújítják a bőr

🧪Az őssejtes gélmaszk hűsítő hatású édesgyökér kivonat, rozsfehérje, zöldalga, kazein tartalma táplál és feltölt. 

Ultrahang segítségével mélyen beviszünk egy ampullát, pl. a HYDRA BOOST koncentrátumot ami intenzíven hidratál és feltölt, javítja a szövetek rugalmasságát, energiát ad a bőrnek. Hidratáltabb és ragyogóbb arcbőr Fekete-erdő-komplexszel, háromféle hialuronsavval, koffein kivonattal, malachit kivonattal és speciális cukor-komplexszel. A nagy és kis molekulatömegű hialuronsavak kombinációja optimálisan látja el a bőrt nedvességgel.

Az ampulla fölé jöhet egy szuper maszk, a növényi őssejteket, tartalmazó maszk, rendkívül hatékony a bőr idő előtti öregedése ellen, védi a bőr saját őssejtjeinek élettartamát és serkenti azok aktivitását.

Eltűnhetnek a szemek alatt található táskák és halványodhatnak a karikák. Az elektorstimulációs eljárást kombináljuk hatóanyagokkal is, mely során a mimikai izmok stimulálásával, a sejtműködés aktivizálódik. A bőr kollagén és elasztin termelését növeljük, a bőr oxigén ellátottságát szintén. A face lifting gép egy korszerű, nagyon eredményes mikroáramú ránckezelő technika. A készülék mikroárammal működik. Az izom-összehúzódások, bizsergő érzést okoznak, pici áramérzettel. A feszes arckontúr megtartásához érdemes arc izom tornát végezni, a segítségével a megereszkedett arcizmok újra formálódnak. Eltűnik a megereszkedés és a petyhüdtség, tónusossá válik a bőr. Kúraszerűen javasolt kezelés, 6-12 alkalom egy kúra, havonta 1-2-szer, fenntartó kezelés 4-6 hetente 1 alkalom. Cél a ráncok kialakulásának a késleltetése, ha már kialakultak, a finomításuk, halványításuk. A kezelésektől a bőr tömörebb és feszesebb lesz.

Anti-ageing arckezelés

Face lifting kezelések

10.000 Ft. Expressz kezelés
25.000 Ft. Növényi őssejtes
30.000 Ft. Anti-aging
35.000 Ft. Peptides