Anti-aging kozmetikus / Üzenet

Rádiófrekvenciás arckezelés

Rádiófrekvenciás RF arcfeszesítő kezelés

A rádiófrekvenciás arckezelés gépi kezelés, egy rádióhullám frekvenciát használ, ennek segítségével fiatalítjuk a bőrt, célja az arcbőr kollagén termelésének beindítása. A rádiófrekvencia arckezelés használatakor a célzott hő hatására beindul a kollagén termelés így az arc feszesebbé válik. Idővel a kollagén mennyisége csökken, így sajnos a bőrünk rugalmassága is csökken, ebben nyújt segítséget a rádiófrekvenciás arckezelés. Ideális a megereszkedett bőrre, amikor a bőr veszít feszességéből, tömörségéből. Problémás területekre, mint pl. az orr-ajak barázda elmélyülése, az orca megereszkedése esetén. Az orvosi rádiófrekvencia alkalmazása régre vezethető vissza, innen indult a kozmetikában való használata. Manapság már egy mindennapi kezelés a kozmetikai szalonokban. A rádiófrekvenciás kezelés nagyon kedvelt az orvos esztétikában és a kozmetikában is. A bipoláris és a multipoláris kezelőfejek már modern kezeléseket biztosítanak, egész évben használhatjuk.

Rádiófrekvenciás arckezelés árak - Árak

Rádiófrekvenciás arckezelés

☑ finom ráncok simítására

☑ anti-aging hatás céljából,

☑ bőrfeszesítésre

☑ tömörebb bőrszerkezet céljából

☑ arc lifting céljából

☑ a kötőszövetek erősítésére okán

A rádiófrekvenciás arckezeléskor egy rádióhullám frekvenciát kihasználva segít, hogy a bőr megújuljon a ráncok halványodjanak. A rádiófrekvenciás arckezelés a bőr kollagén termelődését serkenti, a kollagén rostokat feszesíti. Ahhoz, hogy a kollagén termelés beinduljon újra meg újra ingerekre van szüksége a kötőszöveti sejteknek, így kúraszerűen kell kezelni a bőrt. A mélyebb ráncok mélysége csökkenhet, a pici ráncok kisimulnak.

Rádiófrekvenciás arcfiatalítás

Az arckezeléstől a kollagén rostok összehúzódnak ezáltal van egy azonnali látvány, de az arckezelés hosszútávú hatásait érdemes kiaknázni. Kúrában javasolt arckezelés: A kollagén termelés beindításához ismétlődő ingerekre van szüksége a kötőszöveti sejteknek, ezért kb. 6-8 kezelést javaslok egymás után, heti rendszerességgel. Az arc szép lassan visszanyeri rugalmasságát, a ráncok mélysége csökken.

A rádiófrekvenciás arckezelés alkalmazási területei

arc, dekoltázs, felkar, has, combok, csípő, fenék

A rádiófrekvenciás arckezelés nem végezhető:

-pacemaker, szívprobléma esetén, diabétesz

-herpeszes, más fertőzések, láz, epilepszia

-daganatos megbetegedés esetén, bőrgyógyászati probléma esetén

-terhesség, szoptatás, fémimplantátumok, tetoválás

-vérzékenység, szteroidos kezelés, gyulladás a kezelt területen

-véralvadásgátló szedése, aznapi szoláriumozás

Rádiófrekvenciás arckezelés eredményei

- Az arcbőr feszesebbé, tömörebbé válhat.

- A megereszkedett bőr feszesedik.

- A ráncok mélysége csökken, kisebb ráncok tünedeznek.

- A bőr rugalmasabb lesz

- A kollagén rostokra jótékony hatású.

- A bőr saját önregeneráló folyamatait kihasználva szépül.

Az arckezelés menete: a kezelendő területre kontakt gélt teszünk, a kezelőfejet körkörösen mozgatjuk. A kezelőfej felmelegíti a bőrt kívül és bőr mélyebb rétegeiben is. A bőrt nagyjából 40 celsius fokra felmelegítjük, így a hő hatására beindulhat a kollagén termelődés. A kezelt területen enyhe bőrpír, enyhe ödéma kialakulhat. Tartós eredményre kúraszerű arckezelés javasolt. Rádiófrekvencia arckezelés utána hatóanyagos arckezelés.

Rádiófrekvenciás kezelés hatása

A rádiófrekvenciás arckezelés alkalmas az arc megemeléséreszemkörnyéki ráncok, száj körüli ráncok halványítására, az arc és a dekoltázs feszesítésére.

Rádiófrekvenciás arckezelés utáni teendők

Kezelést követően kerülni kell más hőhatással járó tevékenységet, a bőr radírozását, sminkelését. Rádiófrekvencia arckezelés után nem javasolt a szolárium használata, a napozás. 

Rádiófrekvenciás arckezelés menete

  • bőr letisztítása
  • radírozás, peeling
  • tonik
  • rádiófrekvenciás kezelés uh zselével
  • tonik
  • ultrahangos hatóanyag bevitel szérumokkal
  • pakolások
  • masszázs
  • krémezés