Anti-aging kozmetikus / Üzenet

PRÉMIUM ARCKEZELÉS

A petyhüdt, rugalmasságát veszített, elmélyült mimikai ráncokkal barázdált érett bőr peptidekben gazdag feszesítő arckezelése. Az öregedő bőrt peptidekkel aktiváljuk, simítjuk a mimikai ráncokat. Az aminosavakban gazdag arckezelés létfontosságú bőrépítő anyagokkal regenerálja a bőrt, erősítik a bőr védekező képességét, javítják a bőr rugalmasságát. A bőr feszesebb és üdébb lesz, a mimikai ráncok csökkennek, a kontúrok újra feszesek lesznek. Gépi arckezelés, ultrahangos gépi arckezelés, hatóanyagbevitel. A bőr feszessége látványosan növekszik a ráncok halványodnak rendszeres kúraszerű arckezelésekkel. A bőr tónusának és feszességének megőrzésére kúraszerűen javaslom, havi rendszerességgel. Az arckezelés látványosan hidratál, rugalmas, egységesebb bőrt kaphatunk.

Aminosav, peptid és őssejt terápia 40+ arckezelés

BŐRFESZESÍTÉS 

Peptid extra arckezelés, prémium arckezelés

Szérumok a mimikai ráncok ellen, a kollagén és elasztin rostokra ható anyagokkal regenerálja a bőr szerkezetét. Anti aging hatás fokozás professzionális hatóanyagokkal. Botoxszerű hatóanyagai lazítják a mimikai ráncokat. A bőr feszessége látványosan növekszik a ráncok halványodnak rendszeres kúraszerű arckezelésekkel. 

🕐 Kb. 60'-90' perc  25.000 Ft

Péceli szépségszalon kínálatából:

Aminosav, peptid és őssejt terápiás arckezelés 40+

Arckezelés 

bőrfeszesség megőrző kezelés menete:

  • Bőrradír
  • Feszesítő, lifting, őssejtes koktél. Benne: Carnosin-liposzóma, védi a kollagén rostok rugalmasságát. Tripeptidek, a kollagénszintézis fokozásáért. Hialuronsav a bőr hidratáltságáért, továbbá botoxszerű hatóanyagok, a mimikai ráncokra.
  • Szemkörnyék pakolás
  • Revitalizáló, feszesítő, hidratáló feltöltő pakolások.
  • Masszázs (20 perc) arc, nyak, dekoltázs.
  • Relax maszk, a bőr feszessége növelésére
  • Lezáró krém  

Az arckezelés termékeiből pár lehetőség:

A professzionális hatóanyagok képesek csökkenteni a bőr állapotromlását, kúraszerűen látványos javítják.

Hámlasztás

Enyhe hámoldó enzimekkel távolítja el az elhalt hámsejteket.

Krémes bőrradír, gyümölcssav-enzim komplexummal

Mimikai ráncokra

Regeneráló, lifting liposzóma. A hatóanyagai gátolják, hogy a kollagénrostok veszítsenek feszességükből, a tripeptidek serkentik a kollagéntermelődést, a bőr mikrokeringését javítják. A bőr feszesebb és üdébb lesz, a mimikai ráncok csökkennek, a kontúrok feszesek lesznek. Továbbá hialuronsav, E-vitamin. A bőr feszessége nő.

Ultrahangos arckezelés

LIFT 3D szérum, A mimikai ráncok ellen A kollagén és elasztin rostokra ható anyagokkal regenerálja a dermisz szerkezetét. Botoxszerű hatóanyagai ellazítják és simítják a mimikából adódó ráncokat. Szérumokat gépi arckezelés segítségével visszük be a bőrbe.

Revitalizáló szérum

A szérum hatóanyagai az elasztin és a hialuronsav termelődést ösztönzi. Csökkenti a ráncokat, javítja a bőr kondícióját, a bőr feszessége jobb lesz, nedvességtartalmát, feszességét segíti.

Hidratáló szérum

Hidratálás a hialuronsavnak, panthenolnak és a nedvességpótló formuláknak köszönhetően. Szérumokat gépi arckezelés segítségével visszük mélyebbre.

Szemkörnyék kezelés

Argireline és tetrapeptidek, E-vitamin, hialuronsav, mátrixpeptid, szemkontúr krém Argireline-nel

Szemkörnyék krém a mimikai ráncok, szarkalábak ellen. A mátrixpeptidek a cerakin, együtt harcol ráncokkal szemben. A mátrixpeptidek serkentik a kollagénrostok termelődését, a sejtmegújulást. A mimikai ráncok elleni Argireline® a botulinum toxin kozmetikában használatos bőrbarát alternatívája, ellazítja a mimikai izmokat és szemmel láthatóan csökkennek a ráncok. E-vitamin, hialuronsav, C-vitamin. Szemkezelés a péceli szépségszalonban.

Szemkörnyéki kezelés

A rugalmasságát és feszességét veszített szemkörnyék ránctalanító hatású szérumja. A sejtmegújító hatóanyagai megemelik a felső szemhéj bőrét. Csökkenti az elmélyült mimikai ráncokat. A bőr természetes méregtelenítő folyamatainak aktiválásával csökkenti a szemkörnyéki karikákat és duzzanatokat. UH gépi arckezelés, szemkezelés. Az anti aging kezelés során a szem körüli karikák és a ráncok halványodnak.

ARCMASSZÁZS

E-, A-, C- és F-vitamin egyveleg, oligopeptidek, fiatalító arckezelés. A maszk száraz és érett bőrre ideális. Hatóanyagokban gazdag tápláló maszk, A vitaminok élénkítik a bőrt és támogatja a működését. Az oligopeptidek serkentik a kollagén képződést és megelőzik a ráncokat. Az aloe vera és az allantoin nyugtatják és hidratálják a bőrt. Arcmasszázs kézi és gépi arckezelés, a bőr feszessége növekszik, a ráncok csökkennek. A kezelés hatására a bőr puha, sima és egészséges lehet. A bőr feszességvesztése, esetleges megereszkedése igen látványos lehet a homlok, a szemek, az orca és az állkapocs körül.

A bőr kiértékelését követően egyéni hatóanyagösszeállítás alapján végezzük az arckezeléseket. Így előfordul, hogy két kezelésed nem lesz tökéletesen egyforma, mert a bőröd más terméket igényel. Gépi arckezelés függ a kontraindikációktól és az egyéni igényektől.

Péceli szépségszalon