Anti-aging kozmetikus - Kozmetika Pécel 

Kozmetikai ultrahang kezelés

Ultrahangos hatóanyag bevitel

Az ultrahangos arckezeléskor különféle hatóanyagokat, vitaminokat, ránctalanító anyagokat, problémamegoldó anyagokat juttatunk be a bőr mélyebb rétegeiben. A hatóanyagok növelik a bőr ellenálló képességét és ránc kezelnek, feltöltenek, hidratálnak, kisimítanak. A fáradt, öregedő bőr a kezelés után fiatalabbnak és üdébbnek látszik. Az ultrahangos arckezelő kezelés mélyebbre viszi a hatóanyagokat, lifting hatás.

ULTRAHANGOS ARCKEZELÉSEK

A peptidek az egyik legeredményesebb hatóanyagok az arcbőr feszesítsében, ránckezelésében, megújításában. Megereszkedett, lógó arcbőr kezelése. Mimikai ráncok kezelése, lifting-hatás. Érzékeny bőr kezelése, petyhüdt ráncos bőr kezelése, ultrahangos arckezelő terápia.

Az 5 peptides szérumban:

🧬 Hexapeptid 8, Pentapeptid 18:

Csökkentik a mikroizmok összehúzódását.

🧬 Tripeptid 5:

A peptid látványosan simítja az apróbb ráncokat, a kollagén szintézist stimulálálja, csökkenti a kollagén lebomlását. Az apróbb ráncok mélységét mérsékeli, a bőr rugalmasabb lesz általa, lifting hatás.

🧬 Dipeptid3:

A dipeptid3 a bőr legfelső rétegének megújulását segíti, az apróbb ráncok mélysége csökkenthető vele.

🧬 Tetrapeptid2:

A peptid fokozza az elasztin képzéshez szükséges fehérjék termelését, így a rugalmasságot vesztett bőrre erőteljes feszesítő hatása van.

- Az öt peptid hatékony anti-ageing, feszesítő-lifting és bőrmegújító.

- A hyaluronsav, az aloe extra hidratációt ad a bőrnek.

- A stabil C vitamin, a ferulic sav antioxidánsok, segítik a kollagén termelést, védik a bőrt az öregedés tünetei ellen.

ELEKTROKOZMETIKA

Lifting hatás 

A face lifting géphez használt vivő anyag is telis tele van hatóanyagokkal:

A háromféle molekulaméretű hyaluronsavval több mélységekben fejti ki vízmegkötő hatását. A stabil C vitamin antioxidáns, regeneráló hatású.

- A arc megemelkedik, lifting hatás

- Megújult, hidratált bőrfelszín.

- Anti-ageing hatás, az apróbb ráncok mélysége csökken.

- Fokozza a bőr vízmegkötő képességét.

- Hidratál

Ultrahangos arckezelés ára

10.000 Ft.

Kollagén elasztin szérum 

A szérum hatóanyaga a növényi alapú kollagén és elasztin, lifting hatás.
A kollagén megtalálható a szervezetben, a feszes bőrhöz szükséges. A szérumban a kollagén peptidnek a növényi alapú változata van. Növényi alapú az elasztin peptid is. A bőr feszesebb és élettel telibb lesz általa. Lifting-hatás, fiatalabb arckontúr, megújult bőrkép.
- Csökkenti az apróbb ráncok méretét.
- Növeli a bőr rugalmasságát.
- Anti-ageing hatású

- Lifting hatás

Legfontosabb hatóanyagok: Vegán kollagén polipeptid, vegán elasztin polipeptid, bio aloe kivonat, NMF, hyaluronsav, pantenol, bio római kamilla víz, stabil C-vitamin (MAP), Parfümöt, parabeneket és glutént nem tartalmaz, vegán.

Ultrahangos arckezelő 

Ultrahang hatásai

  • Hőhatás
  • Mikromasszázs
  • Hatóanyagbevitel 
  • Sejtanyagcsere
  • Lifting hatás 

Ultrahangos arckezelő. Kozmetikai ultrahang kezelés menete: 

-Letisztítás. -Radírozás. -Tonik. -Hatóanyagok uh géppel történő bejuttatása. Ultrahangos arckezelő készülék szem környékére és orcára.

Szemránc kezelés

A szemkörnyékápoló összetevői a bio vadgesztenye és a mezei katáng kivonata, a hyaluronsav, kétféle peptid, a shea vaj és a szőlőmag olaj. A bio vadgesztenye kivonat gyulladáscsökkentő és érfalösszehúzó hatású. A tripeptid-5 elősegíti a kollagén szintézist, a tripeptid 38 pedig, simítja az apróbb ráncokat. A szőlőmag olaj és a shea vaj tápláló olaja simít, a hyaluronsav elősegíti a vízmegtartást, a stabil C vitamin antioxidáns és hozzájárul a kollagén képződéshez. Ultrahangos arckezelő kezelés:

- Elsimítja az apróbb ráncokat.

- Kiváló bőrtápláló és hidratáló hatású.

- Fokozza a kollagén termelést.