Anti-aging kozmetikus / Üzenet

Stria kezelés

Heg kezelés
A stria kezelés, a terhességi azaz nyúlási csíknak is nevezett bőrelváltozás kezelése, a stria gyakori bőresztétikai probléma, mezoterápia testkezeléssel kezelhető. A stria kezelés sikere függ a stria korától és terjedelmétől, van akinek halványodott, van akinek majdnem teljesen eltűnt és volt olyan vendég akinél teljesen javult. A stria kezelés annál hatékonyabb, minél fiatalabb stria.Stria kezelés -> Stria kezelő koktél gépi bevitele.
Stria kezelés szérum fő összetevői:A stria kezelés ellenjavallatai:Stria kezelés krém: A Repairing gél egy nagyon könnyed, lágy textúrájú gél, mely a bőr regenerálódását segíti elő például striák esetében. A C-vitamin fokozza a bőr rugalmasságát és a vérkeringést. Az Asian Centella erős antioxidáns, a kollagén és az elasztin pedig segíti a bőr megújulását, hogy egy teljes regeneráló hatást érjünk el.

✔ stria eltüntetése
 striák kezelése 

Stria kezelés -> Stria kezelő koktél gépi bevitele. Tűs (dermapen) vagy tű nélküli mezoterápia.
Stria kezelés szérum fő összetevői:

Organikus Szilícium

stria kezelés
stria kezelés

Asian Centella

Elasztin

Dexpanthenol

Kollagén

Mimóza

stria kezelés hatása:

 • Segíti megelőzni a striák kialakulását és javítja a meglévő striák állapotát
 • Az Asian Centella hatóanyagnak gyógyító hatása van szinergikusan hat a koktél többi bőr regeneráló összetevőjével. A Dexpanthenol, Elasztin és az Organikus szilícium, elengedhetetlenek a kollagén rostok állapotának javításához

Javallatok:

 • striák
A stria kezelés ellenjavallatai:
 • Vegye figyelembe a kezelés során használt eszközök és hatóanyagok, szervezetre gyakorolt hatását
 • Használatát hagyja abba, ha irritációt észlel és forduljon orvoshoz
 • Elenyésző százalékban parabéneket tartalmaz
 • Asian Centella : terhesség,szoptatás 
 • Dexpanthenol: terhesség, szoptatás, allergia
 • Organikus szilícium: terhesség, szoptatás, sötét bőr, szalicilsav érzékenység


Stria kezelés krém: A Repairing gél egy nagyon könnyed, lágy textúrájú gél, mely a bőr regenerálódását segíti elő például striák esetében. A C-vitamin fokozza a bőr rugalmasságát és a vérkeringést. Az Asian Centella erős antioxidáns, a kollagén és az elasztin pedig segíti a bőr megújulását, hogy egy teljes regeneráló hatást érjünk el.

Fő összetevők:

 • C-vitamin
 • búzacsíraolaj
 • Asian centella
 • kollagén
 • elasztin

Javallatok:

 • hegek
 • striák

A striák eltüntetése lehetséges? Voltak már nagyon sikeres kezeések, de volt, hogy nem sikerült. A striák eltüntetése nagyon nehéz feladat. Testmozgással, testkezeléssel, masszírozással, bőrápolással csökkentheted a stria csíkok  erősségét.

Kinek ajánlom?

-érett bőrre, ahol még problémát okoznak a pattanások, akne utáni hegekre.

🕐 kb. 60-90 perc

Kezelés menete:
1. Arcbőr letisztítása a bőrtípusnak megfelelő készítménnyel.
2. Radír.
3. Tonizálás.
4. Mélyrétegi ránctalanító, hidratáló koktél, bőrtípusnak megfelelő liposzóma +szérum, ultrahangos kezelés.
5. Pakolás.
6. Rövid masszázs.
7. Hidratáló fátyol maszk.
8. Lezáró krém.

Heg kezelés

Akne heg kezeles

Aknés hegek eltüntetése

Az akne által kialakult hegek általában az arcbőr területét érintik.

Acne Scar - akné és hegkezelő mezoszérumos arckezelés

Ideális az aknés hegek és a tisztátalan bőr kezelését. Az aktív összetevők, például a BB - Biont peptid és a Collaxyl IS értékes szinergiája láthatóan csökkenti a hegeket és halványítja a bőrhibákat. A szérum színét a B12 - vitamin adja.

Heg kezelés

Anti-acne

Érett, problémás bőrre

Érett, problémás bőrre. Akné utáni hegek halványítása, bőrmegújítás, nyugtatás, gyulladáscsökkentés, pigmentfoltok halványítása, piros foltok kezelése, kollagén aktiválása, hidratálás. Belico anti acne arckezelés.

Heges bőr kezelése. A ráncok csökkentésére, aknés hegek simítására, a pórusok összehúzására arckezelés. Heges bőr kezelése kozmetikussal. Az arckezelő kúra végeztével a mélyedések csökkennek, a bőr felszíne simább, a texúrája javul, pigmentációja szintén. A heges bőr kezelése hámlasztással kezdődik, a hámszövetek megújulása érdekében az elhalt hámsejteket érdemes hámlasztani. Személy szerint a hidrodermabráziót kedvelem, gyengéden hámlaszt, nyáron is használható. Hydra beauty kezelés, ami hidratál és tisztít egy lépésben. Az elszarusodott bőrt eltávolítják a szennyeződésekkel egyetemben, a pórusokat is kitisztítja. Aknés hegek eltüntetése, halványítása mezoterápiás szérumokkal.

Problémamegoldó arckezelések

A ránctalanító kezelés, heg kezelések, pigmentfolt kezelések és a pirosodó bőr kezelése tartozik ide. A ránctalanító kezelés ideális a napfénykárosodott bőrre, az öregedő bőr fiatalításra, a kisebb nagyobb szarkalábak eltűntetésére, a mély ráncok ellen. A lifting hatású ránctalanító kezelés a bőrt látványosan és tartósan megemeli, az arckontúr határozottabb lesz. Az ultrahangos arckezeléskor különféle hatóanyagokat, vitaminokat, ránctalanító anyagokat, problémamegoldó anyagokat juttatunk a bőrbe.

collagén arckezelés

COLLAGEN BOOSTER

Kollagéntermelést aktiváló kezelés

Hegek

Hipertrófiás hegek

A bőrből kiemelkedik, vöröses színű általában, tapintása tömör. Nem nagyobb az eredeti sebnél. Kozmetika a 17. kerület, Ecser, Isaszeg, Maglód, Gödöllő, Kistarcsa közelében Pécelen

hegek kezelése Pécelen

Keloidos hegek

 • Színe lehet vörös, sárgás,fehér. Tapintásra kemény, kiemelkedő heg, ami növekszik, túlterjedhet az eredeti sebtől.

Atrófiás hegek

 • Bemélyedéses bőr alakul ki a sérülés helyén.
 • Akne után vagy bárányhimlőt követően is kialakulhat.
 • Akne esetén fontos a gyulladás csökkentése, a fényvédelem is fontos, mert pigmentfoltok is kialakulhatnak.