Anti-aging kozmetikus / Üzenet

Szemránc kezelések 

Szemkontúr kezelés, szem körüli ráncok halványítása, akár eltüntetése. Az idő múlásával a szem körüli bőr természetes módon megereszkedik, ezáltal elveszti a rugalmasságát, kialakulnak a szemkörnyéki ráncok is. Időben elkezdett szemkörnyék kezelésekkel késleltethetjük ezt a folyamatot.

Az arc érzékeny területe a szemkörnyék, a bőr itt vékonyabb. Zavaró tünetek, mint a lógó szemhéj, a fekete karikák a szem alatt, a duzzanat, a táskák és a szarkalábak. A fáradtság és a stressz tovább erősítik ezeket.

EYE CONTOUR

A szemkörnyék bőrét különleges hatóanyagokkal és alaposan kell ápolni. Az idő múlását sok nő a szemkörnyék bőrén veszi észre először. Itt a legvékonyabb a bőr, alatta laza kötőszövet található, dús érhálózat. Kevés a faggyúmirigy, így a bőr gyorsan elveszíti nedvességtartalmát, így a felszíni vízhiány okozta ráncok kialakulhatnak,  a sok mimika miatt a mélyebb szarkalábak is. Zavaró lehet még a táskás, duzzadt szemkörnyék (nyirokpangás, nyirokfelhalmozódás), illetve a karikás szem, a rossz nyirokkeringés okán. Ezeken elsősorban belsőleg kell változtatni, de kiegészíthetjük nyirokkeringést serkentő hatóanyagokkal is.

Sötét karikák

A genetika és a vashiány is okozhatja. A szem alatti vékony bőrben a bőr alatti zsírpárnák mennyisége idővel csökken, így idővel láthatóvá válnak az ereket. A hámréteg vékonysága miatt a melanin termelés fokozódása is okozója lehet. 

⚜A nyirokkeringés stimulálásával és a salakanyagok eltávolításával jól kezelhető.

⚜ Hatóanyagos szempakolás, szemkörnyéki masszázs is sokat segít.

Ráncok:

A  bőr rugalmasságáért és feszességéért felelős elasztin- és kollagén-rostok fokozatosan csökkenek, így  mélyülnek a mimikai ráncok is. A vízveszteség is hozzájárul.

⚜Hatóanyagokkal , Hialuronsav, feltölti a mélyebb ráncokat.

⚜ Peptidek segítenek növelni a bőr saját kollagéntermelését.
⚜ Retinol, retinoid (A-vitamin származékok) serkentik a kollagéntermelést, a bőrsejtek megújulását.

⚜ Masszázs 

Táskás szemek:

⚜ a szem alatti táskákat a bőr petyhüdtté válását a hormonális tényezők, alváshiány, allergiák, túlzott sóbevitel, 

⚜ bőrgyulladás és örökletes tényezők is okozhatják, de folyadékvisszatartás is okozhatja.

Kezelése:

⚜a nyirokkeringés stimulálásával  

⚜ hatóanyagokkal, a koffein, zöld tea anyagcsere fokozók, segítenek elvezetni a folyadékot.
⚜ masszázs hideg vasaló is sokat segít.

Karikás szem kezelése

Szem alatti karikák eltüntetése 

Carboxy terápia kezelések kúraszerűen, a szem alatti karikák eltűnnek, a ráncok simulnak, a bőr ismét fiatalosabb külsejű. A kezelést az általam legjobb szemkörnyékápolóval zárom, sötét karikák ellen is ideális. A szem alatti karikák eltüntetése céljából a legjobb kezelésem.

Szem alatti ráncok feltöltése

Járj rendszeresen szakemberhez, a gépekkel és a hatóanyagokkal rendkívül szép eredményeket értünk már el, 

Szemráncok

A szem ránc kezelése, a mimikai, szem körüli ráncok eltüntetése 30-40 éves kor körül előtérbe kerülhet.

Egy jól megválasztott kezeléssel és kiegészítve otthon ápolással, vissza tudjuk szerezni bőrünk rugalmasságát, csökkenthetjük a szem körüli ráncok mélységét, számát.

Arcunkon a legvékonyabb bőr a szemkörnyékén van, ezért külön ápolást igényel.

Legtöbb panasz eddig a lógó szemhéjról, a táskás szemekről, a barna karikás szemekről, vagy a szarkalábakról szólt.

Egy kozmetikus hatóanyagokkal és elektorkozmetikai gépekkel tud segíteni a problémán.

Otthon pedig egy jó szemápolóval és némi technikával segíthetsz.

A ránctalanító krémek mellett fontos, hogy belsőleg is hidratáljunk, igyunk megfelelő folyadékot, lehetőleg tiszta vizet. Szem alatti ráncok feltöltése gépekkel és hatóanyagokkal.

Szem alatti karikák eltüntetése hialuronsavval

A szemkörnyék kezelésekbe rakhatunk hyaluronsavat is, ami nagyon jól feltölti a szem alatti részt. A hyaluronsav a bőrben is természetesen megtalálható hidratáló, tökéletes hatóanyag, ha vízmegtartásra törekszünk. Szem alatti karikák eltüntetése hatóanyagokkal gépekkel.