Anti-aging kozmetikus / Üzenet

Pigmentfoltos bőr kezelése

A pigmentfoltokat a bőrben található festékanyag, a melanin okozza, így nem egyszerű eltüntetni, hosszútávú kezelést igényel. Pigmentfoltkezelés - Savas bőrhámlasztás ideális a pigmenfoltos bőr kezelésére, hidrodermabrázió gép kezelés, szérumok. Pha sav a pigmentfoltos, érzékeny bőr kezelésére is ideális. A pigmentfoltok kezelésére több módszer közül válogathatunk. Pigmentfolt kezelés savakkal, hatóanyagokkal, hydroabráziós géppel. 

Pigmentfoltkezelés - A melanint a melanocyták termelik az epidermisz hámréteg részében. Hiperpigmentációt okoz a bőrben lévő melanocyták számának növekedése, a melanin termelődésének fokozódása és a melanin eloszlásának eltérése. Pigmentfoltkezeléssel többféle kozmetikai kezelés közül is választhatunk, amit pigmentfolt halványító termékekkel és savakkal kombinálhatunk. A kezelések kúrában a leghatásosabbak. Ezek mellet az otthoni ápolásra is oda kell figyelni, mert azzal tudjuk fokozni a kezelések hatását. Pigmentfoltkezelés a kozmetikában. 

Pigmentfoltok okai:

⚜  A gyulladással járó bőrbetegségek. 

⚜  Az UV-fény is felelős lehet a sötét foltokért. 

⚜  Pattanások gyógyulása után is megjelenhetnek. 

⚜  Terhesség, menopauza alatt is kialakulhat. 

⚜  Sérülések gyógyulását követően 

⚜  Egyes gyógyszerek mellékhatásaként 

⚜  Hormonális változásoknál 

⚜  Időskorban is kialakulhatnak pigmentfoltok

⚜  A bőr természetes öregedése és a genetikai tényezők is befolyásolják 


Pigmentfoltkezelés - A melanint a melanocyták termelik az epidermisz hámréteg részében. Hiperpigmentációt okoz a bőrben lévő melanocyták számának növekedése, a melanin termelődésének fokozódása és a melanin eloszlásának eltérése. Pigmentfoltkezeléssel többféle kozmetikai kezelés közül is választhatunk, amit pigmentfolt halványító termékekkel és savakkal kombinálhatunk. A kezelések kúrában a leghatásosabbak. Ezek mellet az otthoni ápolásra is oda kell figyelni, mert azzal tudjuk fokozni a kezelések hatását. Pigmentfoltkezelés a kozmetikában. 

Mi a legjobb pigmentfolt elleni krém? Fontos az otthonápolás, kérd ki a kozmetikusod tanácsát, mert egyéni csomagot állíthat össze számodra. A napfoltok megelőzhetők a megfelelő fényvédő krémekkel, ezért fontos, hogy fényvédőt is használj mikor napra mész, pigmentfolt kezelés otthon. Az arckezelési kúra megoldást nyújt a pigmentfoltos, érzékeny bőr kezelésére.

Biodroga

A Biodroga savak látványosan képesek megújítani a bőrt, több elváltozásra megoldást nyújthatnak: ráncok, pigmentfolt, dehidratált bőr, hegek, akne, egyenetlen bőrfelszín, tág pórusok, stb. 

Pigmentfolt elleni kezelés


AHA Savazás a pigmentfoltos bőrre télen
4-6 alkalmas kúrában (a kezelések között ideálisan 2 hét teljen csak el!). Pigmentfoltkezelés - AHA Savazás a pigmentfoltos bőrre (a kezelések között ideálisan 2 hét teljen csak el!). 

• Belegyező nyilatkozat szükséges

A pigmentfoltok a túlzott és egyenetlen melaninképződés következményei lehetnek. A pigmentfoltok halványíthatók, de a mélységüktől is függ az eredmény. Kúraszerűen alkalmazzuk.

Pigmentfolt kezelés Pécelen

Pigmentfolt kezelés egy igen hosszútávú kezelést igényel, kúraszerű arckezelést javaslok és a kezelések után is ügyelni kell a fényvédelemre. 

Belico

A Belico készítmények a foltok halványítására, a bőr öregedési tüneteinek visszaszorítására, a hidratálásra és bőrtáplálásra is gondolt! A halványító eredmény elérése érdekében érdemes az otthoni kúrát hetente egy kozmetikai halványító-bőrmegújító arckezeléssel kiegészíteni.

Pigmentfolt kezelés

AHA BHA pigmentfolt kezelés

• 20%-os és 30%-os kombinált AHA-BHA savkomplex, mely feloldja az elhalt hámréteg felső rétegét, ezáltal aktiválja az új sejtek képződését. Javul a bőr hidratáltsága és a kollagénképződés, pigmentfolt kezelés. Kiválóan alkalmas az olajos, megvastagodott, élettelen, tisztátalan, aknés, pigmentfoltos, heges vagy ráncos bőrképek javítására.  

Bőrkezelés ellenjavallatok:

Glikolsav allergia, szalicilsav allergia, glikolát hatóanyag érzékenység, vitiligo, pszoriázis, atopiás dermatitisz, couperose/rozácea, sebgyógyulási, vérzékenységi, véralvadási probléma, az elmúlt 6 hónapban mélyhámlasztásos kezelés alkalmazása, az előző 6 hónapban isotretinoin kúra, sugárterápia, fényérzékenységet okozó gyógyszer szedése , terhesség, szoptatás, cukorbetegség, herpes simplex vírusos megbetegedés, fertőző betegségek, vírusos betegségek, autoimmun betegség, atópiás dermatitis, retinoid hatóanyagú készítmény használata, hidrokortizon, roaccutan szedése esetén és azt követő 6 hónapig, daganatos betegségek esetén, sugárkezelés, bőrégés, keloid hajlam esetén, hegesedésre való hajlamnál.

Pigmenfoltos bőr kezelés PHA savval

Pigmentfolt kezelés PHA sav

•  Alkalmazható érzékeny, atópiás és couperózás bőrnél is 

•  A nyári hónapokban is használató

Lactobionsav - Glükonolakton - Fitinsav - alactoarabinan  

Bőrkezelés javaslat:

 • tisztátalan, tágpórusú, bőrre, acne comedonicára 

• öregedő, fénykárosodott bőrelváltozásoknál, ráncoknál

• sápadt, fényét vesztett, pigmentfoltos bőrre 

• minden bőrtípusra, amik a klasszikus /AHA, BHA/ savas hámlasztásra érzékenyek 

• couperosás és érzékeny bőrre egyaránt 

•azoknak, akik nyáron sem mondanának le a savas bőrmegújításról 

A halványító program otthoni kúrája:

  • Cleanser: arctisztító készítmény a bőrtípustól függően.
  • Lotion:  tonizálás
  • Basic Care: a halványító hatóanyagokat liposzómák segítségével a bőr mélyebb rétegeibe tudjuk juttatni
  • Concentrate : pigmentfolt halványító, pigmentfolt kezelés koncentrátummal.  Ultrahangos hatóanyagbevitel.
  • Ápoló arckrém és/vagy fényvédő pigmentfolt kezelés bőrtípustól függően.PHA 

Pigmentfolt kezelések

A polyhidroxy gyümölcssavak (PHA) oldják a felső bőrrétegekben a szarusejtek közötti kötéseket, így könnyen leválnak. A pigmentfolt kezelés gyorsítja a bőrmegújulást. A bőr nedvességtartalmát növeli és fokozza a kollagén szintézist. A bőr sima és üde lesz. Kezelhető érzékeny és couperozás bőr is a PHA savval! A molekula mérete miatt nem teszik fényérzékennyé a bőrt, így a nyári hónapokban is használható. Pha pigmentfolt kezelés.

C  AMPULLA

Ez az ampulla antioxidáns hatással és bőrhalványító hatással rendelkezik. A C-vitamin  antioxidáns és bőrhalványító. A C-vitamin támogatja a kollagén szintézist és csökkenti a fibroblasztok és a keratinociták UV károsodását. A bőrkép egyenletesebb lesz

Concentrate VI  SZÉRUM

Nagy dózisú C-vitamin, alfa-arbutin és bioszintetikus Melanox. Pigmentfolt kezelés. Ez a kombináció a melanin szintézist gátolja, és az elszíneződött bőrsejtek leválását támogatja.

Phyto Retinol C+  

RETINOLSZERŰEN MŰKÖDŐ GÉLKRÉM MAGAS C-VITAMIN TARTALOMMAL  

Megújítja a bőrképet. A bőröregedési tüneteket (a rugalmasság és feszesség) javítja, mert aktiválja a kollagéntermelés és az extracelluláris mátrix képződését. A Bakuchiol olyan természetes bőrképjavító készítményt, mely hidratáló, bőrfiatalító hatása mellett csökkenti a pigmentfoltokat és javítja az aknés bőr állapotát. magas, zsíroldékony C-vitamin tartalma mélyen felszívódik, segít megelőzni a pigmentfoltokat. Nyugtatja a pirosodást, a bőr puhább és selymesebb lesz, pigmentfolt kezelés.