Anti-aging kozmetikus / Üzenet

Tágpórusú problémás bőr kezelése

Tág pórusú arcbőr kezelése - TünDerma kozmetika

Tág pórusú arcbőr kezelése, gépi és hatóanyagos arckezelések. A tág pórusok a T-vonalon, az orrok mellett és az orca felső részén sok ember életét megnehezíti.

Vitamin Boost koncentrátum.

Egyenletes, ragyogó és természetes arcbőrt biztosít, és energiát ad a sejteknek. Csökkenti a ráncokat és regenerál.

A B3-vitamin (niacinamid) és B5-vitamin (panthenol) komplexe növeli a bőr nedvességmegkötő-képességét, bőrnyugtató hatással bír és serkenti a bőrsejtek osztódását.

Speciális stabilizált C-vitamin tartalmának köszönhetően védi a bőrt a szabadgyökök negatív hatásaitól.

A biotechnológiai cukor-komplex növeli a bőr nedvességtartalmát és ellenálló-képességét.

Kiváló energiáját és egyensúlyát vesztett bőrre és dohányosoknak.

Niacinamid szérumos arckezelés

Bőrtónus harmonizáló és pórusfinomító szérum. Kifejezetten alkalmas a tágpórusú, problémás, egyenetlen felszínű, hiperpigmentált bőrre.

A niacinamid (B3-vitamin) kozmetikai hatóanyagként felgyorsítja a bőr megújulását, a kollagénszintézis serkentésével láthatóan csökkenti a ráncokat, növeli a bőr rugalmasságát, és kisimítja a bőrfelületet. Javítja a bőr hidratáltságát, csökkenti a hiperpigmentációt, erősíti a bőr védő gátját.

Az azelainsav támogatja a niacinamid hatását a melanintermelés gátlásával. Ezenkívül az azelainsav antibakteriális hatással is rendelkezik, amely lehetővé teszi a tisztátalanság csökkentését. Forrás: Biodroga Hungary

A BIODROGA Bioscience Institute Effect Care koncentrátumai és lapmaszkjai gyors és látványos eredményeket adnak rövid idő alatt.

A speciálisan általunk kifejlesztett BIODROGA Fekete-erdő-komplex bodza, páfrány és mohasejt kivonatból áll, amelyek hatékonyan megerősítik a bőr saját ellenálló-képességét és támogatják természetes védekező funkcióit a városi negatív hatásokkal szemben. Optimalizálja a bőr nedvességtartalmát, nyugtatja és egyensúlyba hozza. A bőr fiatalos vitalitást és ragyogást kap.

A Fekete-erdő-komplex hatékonyságát különféle hatóanyag-kombinációkkal ötvöztük, hogy minden bőr megtalálja a számára megfelelő készítményt – legyen szó otthonápolásról vagy kabin kezelésről.