Anti-aging kozmetikus / Üzenet

C vitamin szérum arckezelés

C VITAMINOS ARCKEZELÉS

Pigmentfoltos bőr kezelése

Pigmentfoltos bőr  halványító arckezelése, fiatalító kezelés, az arcbőr egyenetlenségeinek javító kezelése. Bőrvilágosító kezelés, stimulálja a kollagén termelődést és feltölti a bőrt. C vitaminos kozmetikai kezelés. 


Kinek ajánlom? Pigmentfoltok vannak az arcodon, a pattanások után foltok maradtak a bőrödön, tágpórusú a bőröd. 


25.000 Ft 🕐 kb.60-90 perc

C vitaminos kozmetikai kezelés menete

1. Arcbőr letisztítása a bőrtípusnak megfelelő készítménnyel.

2. Bőrmegújítás gyümölcssavval.
3. Tonizálás.
4. Mélyrétegi ránctalanító, hidratáló koktél, bőrtípusnak megfelelő liposzóma + ampulla+szérum, ultrahangos kezelés.
5. Növényi őssejtes feszesítő pakolás.
6. Rövid masszázs.
7. Hidratáló fátyol maszk.
8. Lezáró krém.  

C vitaminos kozmetikai kezelés

A környezeti tényezők, akár a légszennyezés, akár a napsugárzás, a dohányzás és a stressz miatt, gyengülhet a bőr, ezért a c vitaminos kozmetikai kezelése segíti a bőröd a megfelelő mennyiségű C-vitamin feltöltésével.

Idővel a bőr természetes öregedési folyamata arra késztet minket, hogy jobban figyeljünk a bőr rugalmasságának fokozására, a dehidratáltság megszüntetésére. A ráncok, a petyhüdt bőr, a sötét foltok megjelenését tudjuk egyszerre kezelni a c vitaminos arckezeléssel. A bőr számára biztosítsuk egyik fontos antioxidánsát, a C-vitamint.

🍋  a környezeti hatások okozta bőrkárosodást helyrehozza

🍋 pigmentfolt halványító 

🍋 antioxidáns hatású 

🍋 segíti a kollagén képződését 

🍋 bőrfeszesítés ultrahangos és face lifting arckezeléssel

Ha az otthoni kezelés már kevésnek bizonyul, kozmetikus érdemes fordulnod. Az ultrahangos arckezeléssel és a szérumokkal feltöltjük a bőröd, így megőrzöd a bőröd fiatalságát, halványítod a pigmentfoltokat. A hidratálás, a táplálás után az öregedésgátló kezelések következnek.

c vitaminos arckezelés

Antioxidáns hatású kezelés, segíti a kollagén képződését, segít csökkenteni a bőr öregedésének jeleit. Ideális a sápadt, érzékeny, pigmentfoltos, száraz, dehidratált, érzékeny a bőre, kipirosodásra hajlamos, rozáceás bőrre megelőzésként. A dohányos, fakó, szürke, pattanásos bőrre is hasznos arckezelés. C vitaminos bőrmegújító arckezelés után, javul a bőröd textúrája. Arckontúremelés, bőrfiatalítás, ráncfeltöltő kezelés, bőrfeszesítés. A finom ráncok csökkennek, a tágabb pórusok finomodnak.