Anti-aging kozmetikus / Üzenet

Szemöldök laminálás

SZEMÖLDÖK LAMINÁLÁS

A szemöldök laminálás azaz a szemöldök lifting egy új eljárás a szemöldök megformázásában. A szemöldök szálakat egyenesre fésüljük, majd fixáló zselé segítségével a várt irányba állítjuk őket. A szemöldök kifejezőbb lesz általa, de csak dús szemöldöknél látványos. Az eredmény 6-8 héten át tartós lehet, ezután ismételhető. Akár hetekig is tartó, fix irányú szemöldök. 

MENNYI IDŐT VESZ IGÉNYBE A SZEMÖLDÖK LAMINÁLÁS?

A kezelés körülbelül 30 percet vesz igénybe. Előtte 24 órával bőrteszt kötelező! Csak régi vendégeknek!

A szemöldök laminálás utáni egy-két napban kerülni kell, hogy a szemöldök területét víz, extrém hő, gőz, vagy olajos kozmetikumok érjék.

MIT NEM SZABAD SZEMÖLDÖK LAMINÁLÁS UTÁN?

Az első 48 órában kerülendő az erős sminklemosók, radírok, hámlasztók, illetve olaj bázisú készítményeket a szemöldök területén. Nem szabad dörzsölni.

Ha bármilyen irritáció lép fel, hideg vizes borogatást kell helyezni a területre, és értesíteni a háziorvost.

15.000 Ft.

Ellenjavallat: 

  • az allergiateszt pozitív 
  • a szemhéj vagy szemöldök körüli sérült, gyulladt a bőr
  • bőrbetegség, daganatos betegség esetén, terhesség, szoptatás esetén
  • műtét után, bármilyen megbetegedés esetén
  • ráncfeltöltés után, tetováláson

Szemöldök styling

A szemöldök styling arckezeléskor megtervezem a szemöldököd formáját, színét. A szemöldök styling kezeléskor a kozmetikus stylist arra törekszik, hogy a szép formás szemöldök keretezze az arcot. A szemöldök természetes legyen, igazodjon arcvonásokhoz.

Szemöldök laminálás - Dögös szemöldök egy kezeléssel, a szemöldök laminálás az igéző pillantásért. A szemöldök laminálás természetesen dús és tartós eredményt ad 6-8 hétig. A szemöldök-laminálás vagy más néven szemöldök lifting egy új kozmetikai kezelés. A szemöldök laminálással, azonos irányba állíthatók a szőrszálak.

Ha szereted a szép szemöldököt, válaszd az InLei Szemöldök Laminálást tartós festéssel és formázással. Szemöldöklaminálás, szemöldök styling, azaz szemöldökfestés és inLei Brow Bomber szemöldöklaminálás, csipeszes vagy gyantás szemöldökszedéssel. Inlei szemöldök laminálás ára: 15.000 Ft.