Anti-aging kozmetikus / Üzenet

Exosome skin Booster

Sejtterápiás anti-aging kezelés exoszómákkal. 

Világújdonság a bőrkezelések terén, sejt terápiás innováció- EXOSOME KEZELÉS. A Elixom exosome kezelés hatására fokozódik a bőr kollagén és elasztin termelődése és láthatóan javul a bőrminőség.

- csökkentik a bőrben a gyulladást

- serkenti a bőr védekező mechanizmusát,

- stimulálja a kollagén szintézist,

- hidratáló

- csökkenti a hiperpigmentációt

- csökkentik a rosaceás és aknés tüneteket

- összehúzza a pórusokat,

- finomítja a hegeket

Minden egyes bőrsejt is rendelkezik saját exoszómával az testünkben. Az új exoszómák segíthetnek felébreszteni a inaktív bőrsejteket. Ezáltal a bőr minősége javul, fiatalossabb lehet.

Az anti-aging kezelésekben is vezető szerepet kapott a legújabb sejt- és gén terápiás innováció. A kezelés után fokozódik a bőr elasztin és kollagén termelődése, a pigmenttermelődés látványosan csökken. A kezelést követően, az eredmény már néhány nap múlva szemmel látható.

Kúraszerűen alkalmazva: 3-4 kezelés: 2 hetente, következő kezelést 1-2 hónap múlva. 6 havonta egy emlékeztető kezelés!

Kúraszerűen ajánlott, fényvédő kötelező! Kezelés napján nem érheti víz a kezelendő bőrt, nem szabad aznap sminkelni, gőzőlni, nyomkodni.

A kezelés menete:

💦 Letisztítás

💦 Radír, peeling

💦  Szérum bemasszírozása géppel

💦  Maszk

💦  Befejező krémezés


ELIXOM-
Skin booster exosome ampulla olyan bioaktív összetevőket tartalmaz amelyek fokozzák sejt anyagcsere- folyamatait, a sejtek megújulását. Az 5 különböző természetes növényi exoszóma szinergiában az aktív hatóanyagokkal segíti a bőr megújulását, élénkíti a bőrtónust valamint segít megőrizni a bőr teltségét és fiatalosságát.

E X O S Z Ó M Á K

Az emberi sejtek különféle összetevőkből állnak. Az exoszómák fontos összetevőket, például fehérjéket, DNS-t és RNS-t hordoznak egyik sejtből a másikba, módosítva a befogadó sejtek működését. Kutatók azt tapasztalták, hogy amikor egy egészséges sejt exoszómát küld egy egészségtelen sejtnek, a sérült sejt elkezdi magát helyreállítani és regenerálni. Ezeket a 40-160 nano méretű mikroszkopikus vezikulákat az emberi szervezetben szinte minden sejttípus termeli. Elsődleges szerepük a sejt kommunikáció vagyis különféle esszenciális biomolekulákat, köztük fehérjéket, lipideket és RNS-t szállítanak egyik sejtből a másikba. Ez a folyamat döntő fontosságú a sejtek közötti kommunikáció bonyolult hálójának fenntartásához. Az exoszómák az őssejtek jelátviteli hírvivői, és számos potenciális előnyt és alkalmazást kínálnak, különösen a bőr egészsége szempontjából. Növényi exoszómákat alkalmazunk. Az exoszómák elősegítik a kollagén és elasztin termelését, amelyek a bőr rugalmasságának és fiatalos megjelenésének megőrzéséért felelős kulcsfontosságú fehérjék.

Növényi exoszómát, aminosav komplexet, biomimetikus peptideket, növekedési faktorokat (EGF), stabilizált C-vitamint, különböző molekula méretű Hialuront és PDNR-t tartalmazó orvosi tisztaságú szérum ampulla.

Öregedésgátlás, az exoszómák elősegíthetik a kollagén és elasztin szintézist. A fokozott kollagéntermelés javíthatja a bőr rugalmasságát, feszességét és textúráját, csökkentve a ráncok és finom vonalak megjelenését. Az exoszómák védik a bőrsejteket az oxidatív stressztől az antioxidáns molekulák átvitelével így hozzájárulva a fiatalosabb és ragyogóbb megjelenéshez.

Sebgyógyítás az exoszómák erejével. Az ELIXOM növényi exoszóma komplex jelentős sebgyógyító és gyulladáscsökkentő hatása akár a problémás, gyulladt, tág pórusú bőrre is hatékony kezelést nyújt. Az 5 különböző növényi exoszóma szinergiában a peptidekkel célzott eredményeket biztosít.

Pigmentáció, a növényi exoszómák és az aktív hatóanyagok javíthatják a napfény által károsodott bőrt ,szabályozza a jelátviteli útvonalakat és gátolja a melanogenezist.

Az 5 különböző természetes növényi exoszóma szinergiában az aktív hatóanyagokkal segíti a bőr megújulását, növényi Exoszómák:

 • Panax Ginzeng exosome:

  A Panax ginzengből származik, elősegítik az öregedésgátló hatást az emberi bőrsejtekben.

 • Artemisia Annua exosome:

  Hidratálja, nyugtatja a bőrt, erősíti a bőr barriert.

 • Centella Asiatica Leaf exosome:

  Sejtmegújító, kollagéntermelődést serkentő, hidratáló, rugalamasító és gyulladáscsökkentő.

 • Brassica Oleracea Italica (Broccoli) exosome:

  A brokkoliból származó extracelluláris vezikulák szulforafánban gazdag erős antioxidáns hatású, gátolja a pigmentációt azáltal, hogy elnyomja a melaninképződéshez nélkülözhetetlen MSH hormont.

 • Euphorbia Supina exosome:

  Dél-Korea első őshonos növényéből, az Euphorbia Supinából kivont exosome-ot tartalmaz. Bőrbarrier erősítő, kiváló antioxidáns, gyulladáscsökkentő és antibakteriális hatású, hatékonyan védi és regenerálja a bőrt.

Aktív hatóanyagok

 • SP1-FGF1 és SP1-FGF2 Fibrolast Grow Factor: A fibroblaszt-növekedési faktorok (FGF) családjába, egy sejtkommunikációs fehérjecsaládba tartozik. Könnyen felszívódik a bőrben, serkenti a kollagén fehérje és az ECM (extracelluláris mátrix) szintézisét a fibroblasztokban, elősegítve a bőr dermiszrétegének regenerálódását,. Javítja a bőr rugalmasságát, tónusosabb és tömörebb bőrképet eredményez.
 • Peptide komplex: sh-Polypeptide,-11 Dipeptide-35, Oligopeptide-91 Dipeptide-19, Hexapeptide-40, Tripeptide-49, Oligopeptide-91, Dipeptide-19, sh-Polypeptide-1
 • Sodium DNA: Regenerálja a sejteket, csökkenti a gyulladásos tüneteket. Növeli a fibrolasztok vitalítását. Javítja a bőr felületi rétegeinek összetartását, növeli a bőr feszességét.
 • Ectoin: szabadalmaztatott az extremolitok csoportjába tartozó aminosav-származék. Mérsékli a káros környezeti hatásokat, nyugtatja a gyulladt, irritált, ekcémás, atópiás bőrt, erősíti a bőrgátat, stabilizálja és javítja a sejtek működését.
 • Lysin: aminosav, amely elősegítheti a bőr regenerálódását, javíthatja a bőr állapotát és hidratáltságát.

Kontraindikációk:

Daganatos betegség, Cukorbetegség, Terhesség, szoptatás

Keloid hajlam

Autoimmun betegség

Bakteriális, vírusos fertőzés

Pacemaker, szívbetegség

Botox, feltöltés, és szálbehúzás után 2 héttel végezhető a kezelés

Véralvadásgátló gyógyszer szedése esetén

Tilos alkalmazni a kezelést máshol elvégzett exosome kezeléssel

Exosome kezelés ára: függ a hatóanyag típusától, mennyiségétől és a beviteli géptől. 55.000 Ft.-tól