Anti-aging kozmetikus / Üzenet

Kavitációs ultrahangos zsírbontás 

Kavitációs zsírbontás testkezeléssel. Kavitációs zsírbontás ára, kezelhető területek, ellenjavallatok, eredményessége részletesen leírva. Zsírbontás, a problémás testrészeken, a combokon, a hason, a fenéken és a felkaron tartós zsírbontó testkezelés. 

Terület: 10X15 cm x 2 max 4 tenyérnyi terület

(1 terület 6-8 perc)

+Fogyasztás hatóanyagokkal

Ultrahangos zsírbontás. A kavitációs zsírbontás során felszabaduló zsírok és salakanyagok a nyirokrendszeren keresztül távoznak. Az ultrahangos zsírbontással, és a rf testkezeléssel, zsírbontással a makacs zsírpárnáktól és a narancsbőrtől is elbúcsúzhatsz. Kavitációs zsírbontás ára:

💴 15.000 Ft. 🕐 kb. 60 perc

Zsírbontás

A kavitációs ultrahang feje 40.000 Hz-es, rezgésbe hozza a zsírsejteket, így a sejt membránja megbomlik, a sejtben lévő víz felhevül, a zsír pedig triglycerine-re és zsírsavra bomlik. A kavitáció ideális a fogyókúra kiegészítésére, keresd az alakformáló szalon kezeléseket. A zsírbontó kezelés elején a kezelendő felületre bekenjük ultrahang zselével, lassú körkörös mozdulatokkal haladunk a kezelőfejjel, fájdalommentes testkezelés. A zsírbontás követően jöhetnek a pakolások, szérumok, krémek.

Kavitációs zsírbontás

Gépi kezelés, a végén hatóanyagos kezeléssel zárva.

A kavitációs ultrahangos zsírbontó közkedvelt zsírbontó kezelés, 3 alkalom után látszik a zsírbontó hatás, utána érdemes kúrában tovább kezelni. Kavitációs ultrahangos zsírbontó kezeléskor mindig ugyanazt a testrész kell kezelni, hetene 1 x, így hatásos. A kavitációs ultrahangos zsírbontó azoknak ajánlott akik szeretnének gyorsan, kényelmesen fogyni. Kavitációs ultrahangos  zsírbontó testkezeléskor az ultrahang hatására magas nyomású légbuborékok keletkeznek, melyek szétrobbannak és közben elvégzik a feladatuk. A méreganyagok bekerülnek a nyirokkeringésbe majd természetes módon távoznak az emberi szervezetből. A zsírbontás a bőr alatti zsírszövetet kezeli, a rossz életmód következtében a testünkben felgyülemlett anyagcsere végtermékek távozását felgyorsítja. Kavitaciós ultrahangos zsírbontó testkezelés. A kavitáció zsírbontás egy személyre szabott karcsúsító eljárás.

A kavitációs ultrahangos zsírbontó kezelés menete

A zsírbontó kezelés elején a kezelendő felületre bekenjük ultrahang zselével, lassú körkörös mozdulatokkal haladunk a kezelőfejjel, fájdalommentes testkezelés. Ezt követően jöhetnek a pakolások, szérumok, krémek.

Kavitációs ultrahangos zsírbontó - alakformáló kezelés

A 40 Khz-es ultrahangos, kavitációs fejjel, onnan távolítjuk el a makacs zsírlerakódásokat ahonnan szükséges. A kavitációs zsírbontó kezeléssel gyorsan tudunk fogyni, de az egészséges étkezés és a sport is fontos a kúra alatt. A testkezelések ideálisak a  viszcerális azaz zsigeri zsír, a bőr alatti subcutan zsír csökkentésére, fogyókúra kiegészítésére, napi 30 perc mozgással egybekötve.

Kavitációs zsírbontás
Kavitációs zsírbontás

Ultrahangos kavitációs zsírbontás vélemények

Az ultrahangos kavitációs zsírbontás vélemények alapján kedvelt testkezelés. Tavasszal igen keresett zsírbontó kezelés.

☑  Zsírbontó, fogyasztás gépekkel és hatóanyagokkal

☑  Komplex méregtelenítő kezelés. 

☑  A kavitációs kezelést egy hatóanyagos kezeléssel zárjuk.

Miért tartós a fogyás a Kavitációs zsírbontó során? 

☑ biztonságos, fájdalommentes zsírbontás

☑ terhesség és zsírleszívás után használható

☑ tartósan megszabadít a zsírtól

☑ feszesíti a kötőszövetet a hatóanyagos befejező kezelés

☑ kezeli a cellulitot

☑ nincs felépülési idő

☑ megbízható, és könnyű a használata

☑ nincs jojó hatás, mert a zsírsejtek roncsolásával csökken a zsírsejtek száma

☑ szembetűnő az eredmény, formálja az alakot és csökkenti a cellulitot 2-4 héttel később

A kavitációs zsírbontó készülék akár a zsírleszíváshoz hasonló eredményt nyújthat, kiegészítve hatóanyagos kezeléssel. A kavitációs hullámok terjedésének hatására a sejtközötti folyadéktérben mikrobuborékok alakulnak ki, melyekben az egyre erősödő nyomás azok szétrobbanásához vezet. A Kavitációs zsírbontó során a felesleges méreganyagok távoznak, a nyirokrendszer segítségével ürül ki szervezetünkből. Kavitaciós zsírbontó - ultrahangos zsírbontás

Kavitációs zsírbontás milyen gyakran

Hetente 1x

Kavitációs fogyasztó kezelés

A Kavitációs zsírbontó testkezelés után a testet bekenjük a hatóanyagos termékkel, mely karcsúsít. Az szérumban lévő anyagok serkentik az anyagcserét és aktiválják a zsírégetést, a karcsúsodást. Befejező krémezés, a kezelt testrész és a probléma típusától függ, a testkezelő kiválasztja a lehetséges termékek közül.

Lehetséges zsírbontó befejező termékek:

 1. (comb, fenék)

Célzott gél-krém a cellulit mindhárom típusa ellen

Gél-krém a cellulit mindhárom típusára: zsíros, rostos és ödémás narancsbőr. A tengeri hatóanyag, koffeinnel eredményes hatást nyújt: csökkenti a zsírsejtek méretét, megelőzi a zsírlerakódást, feszesíti a bőr.   

2. (has) 

KARCSÚSÍTÓ KONCENTRÁTUM HAS és DERÉKTÁJRA 

Karcsúsítás - feszesítés- természetes hatóanyagokkal, koffeinnel és karnitinnel társítva hatékonyan a zsírlerakódás ellen és feszesíti a bőrt. Átformálja a has és a derék vonalát és simítja, feszesíti a bőrt. 

Has esetén oldalfekvésben történik a kavitációs zsírbontó gépi kezelés.

Kavitációs zsírbontás ellenjavallat

Kinek, mikor tilos használni a kavitációs zsírbontó kezelést? 

Ellenjavallatok kavitációs zsírbontó alkalmazásánál: Menstruáció, súlyos betegség esetén, gyomorfekély, hasi fájdalmak, nyombélfekély, három hónapnál nem régebben végzett hasi műtétek, fertőző betegség, sérült bőrfelületen, lázas állapot esetén, daganatos betegségnél, szív, és érrendszeri betegségnél, epekő esetén, veseprobléma, illetve vesekő esetén, kezeletlen magas vérnyomásnál, viszértágulat felett, zsíranyagcsere zavarnál, immun-, és kötőszöveti megbetegedés esetén, hasi sérv esetén, fém implantátumok a kezelendő testrészeken, vagy nőgyógyászati eszköz(spirál) esetén, aorta aneorizma betegségnél, májbetegségek esetén, lezajlott májgyulladásnél, akinek szívritmus szabályzója, beültetett szív defibrillátora, egyéb beültetett elektromágneses eszköze van; kötőszövet rendellenesség, hasi sérv, fekély, vagy más bőrbetegségek esetén; fogyasztó gyógyszerek fogyasztását abba kell hagyni és ezután egy-két hónap elteltével végezhető a kezelés, hallókészülék viselésekor, epilepsziás vendégnél, súlyos szívritmus zavar esetén, trombozis esetén, dobhártya rendellenesség esetén, rákos megbetegedés esetén, ér eredetű betegségesnél, keringési rendellenesség esetén, cukorbetegség esetén, vérzékenységben szenvedőknél, hasnyálmirigy gyulladás után, pajzsmirigy túlműködés esetén, 5 éven belüli daganatos betegség esetén, ismeretlen eredetű bőrbetegség, illetve aktív herpesz esetén, pigmenthiányos betegségnél, hajszálértágulat felett, terhesség, szoptatáskor, magas vérnyomásnál, véralvadásgátló használata esetén, csonttuberkulózis esetén, központi idegrendszer krónikus sérülése esetén, autóimmun betegségek esetén

A Kavitációs zsírbontó előtt és után 24 órával szolárium használata nem javasolt! Menstruáció ideje alatt a kozmetikai kezelés felfüggesztése szükséges! Minden egyéb betegségről tájékoztatni kell a testkezelőt!

Kavitaciós zsírbontó 

A kavitációs zsírbontó készülék 40 kHz-en frekvencián működik

A Kavitációs zsírbontó kozmetikai kezelés kúrája során akár 1-2 centiméter is leolvadhat a problémás testrészről.

Kavitációs zsírbontó kezeléskor: 

Kezelés előtt 3-5 órával ne étkezz!!!!!

Kezelések között minimum 7 nap pihenési idő szükséges.

A kezelés előtt-után 2-3 liter folyadék bevitele kötelező!

A túlzott cukor és szénhidrát bevitele kerülendő, minimum 3 napig

Napi félórás séta, kocogás még hatékonyabbá teszi a kezelést

Legalább 3 alkalom szükséges lehet induláshoz, utána egy kúra. 

A kúra utána érdemes 2-3 hónap pihenőt hagyni, hogy a máj pihenjen.

A nyirokelvezető testkezelés hasznos a kezelés befejezéseként

Mindig mozogj napi fél órát, főleg kezelés után.

​A kavitációs zsírbontó kezelés előtt:​

  • beleegyező nyilatkozat, személyes adatlap kitöltése, aláírása

  • kozmetikus egyéni tájékoztatása a kezelésről, a kockázatokról

  • ellenjavallatok kizárása

  • kívánt testrész kiválasztása

Ultrahangos kavitációs zsírbontó kezelés vélemények általában pozitívak, a kezelés eredménye nagyban függ az alkalmazott diéta betartásától, a vízfogyasztástól és a napi mozgástól is.