Anti-aging kozmetikus / Üzenet

Expressz face lifting kezelés

Kozmetikai kezelés
Kozmetikai kezelés

- Az öt peptid hatékony anti-ageing, feszesítő-lifting és bőrmegújító.

- A hyaluronsav, az aloe extra hidratációt ad a bőrnek.

- A stabil C vitamin, a ferulic sav antioxidánsok, segítik a kollagén termelést, védik a bőrt az öregedés tünetei ellen.

A face lifting géphez használt vivő anyag is telis tele van hatóanyagokkal:

A háromféle molekulaméretű hyaluronsavval több mélységekben fejti ki vízmegkötő hatását. A stabil C vitamin antioxidáns, regeneráló hatású.

- A arc megemelkedik

- Megújult, hidratált bőrfelszín.

- Anti-ageing hatás, az apróbb ráncok mélysége csökken.

- Fokozza a bőr vízmegkötő képességét.

- Hidratál

Szemránc kezelés

A szemkörnyékápoló összetevői a bio vadgesztenye és a mezei katáng kivonata, a hyaluronsav, kétféle peptid, a shea vaj és a szőlőmag olaj. A bio vadgesztenye kivonat gyulladáscsökkentő és érfalösszehúzó hatású. A tripeptid-5 elősegíti a kollagén szintézist, a tripeptid 38 pedig, simítja az apróbb ráncokat. A szőlőmag olaj és a shea vaj tápláló olaja simít, a hyaluronsav elősegíti a vízmegtartást, a stabil C vitamin antioxidáns és hozzájárul a kollagén képződéshez. 

- Elsimítja az apróbb ráncokat.

- Kiváló bőrtápláló és hidratáló hatású.

- Fokozza a kollagén termelést.

✔Hóalgás arckezelő zselével face lifting gépi arckezelés

✔5 peptides szérum 

✔Szemránckrém 

✔Maszk

✔ Krémezés

Mikroáramos Arc Lifting kezelés hatására a bőr látványosan fiatalabb lehet. Csökkenek a ráncok, fokozódik a nyirokrendszer működés, a bőr feszesebb lehet. Eltűnhetnek a szemek alatt található táskák és halványodhatnak a karikák. Az elektorstimulációs eljárást kombináljuk hatóanyagokkal is, mely során a mimikai izmok stimulálásával, a sejtműködés aktivizálódik. A bőr kollagén és elasztin termelését növeljük, a bőr oxigén ellátottságát szintén. A face lifting gép egy korszerű, nagyon eredményes mikroáramú ránckezelő technika. A készülék mikroárammal működik. Az izom-összehúzódások, bizsergő érzést okoznak, pici áramérzettel. A feszes arckontúr megtartásához érdemes arc izom tornát végezni, a segítségével a megereszkedett arcizmok újra formálódnak. Eltűnik a megereszkedés és a petyhüdtség, tónusossá válik a bőr. Kúraszerűen javasolt kezelés, 6-12 alkalom egy kúra, havonta 1-2-szer, fenntartó kezelés 4-6 hetente 1 alkalom. Cél a ráncok kialakulásának a késleltetése, ha már kialakultak, a finomításuk, halványításuk. A kezelésektől a bőr  tömörebb és feszesebb lesz.

Mire jó a kezelés?

- ráncokra, szarkalábakra,
- öregedő, petyhüdt bőrre,
- szem körüli táskák halványítására,
- az arckontúr újraformálásának elősegítésére,
- a szemöldök megemelésére,
- a nyak és toka izmainak edzésére,
- visszaerősíti az arcizmokat

Ellenjavallat:

- terhesség - melanoma - fém implantátumok - epilepszia - cukorbetegség - akne - hiperérzékeny bőr - allergia a hatóanyagokra

A peptidek az egyik legeredményesebb hatóanyagok az arcbőr feszesítsében, ránckezelésében, megújításában.

Az 5 peptides szérum:

Hexapeptid 8, Pentapeptid 18:

Csökkentik a mikroizmok összehúzódását.

Tripeptid 5:

A peptid látványosan simítja az apróbb ráncokat, a kollagén szintézist stimulálálja, csökkenti a kollagén lebomlását. Az apróbb ráncok mélységét mérsékeli, a bőr rugalmasabb lesz általa.

Dipeptid3:

A dipeptid3 a bőr legfelső rétegének megújulását segíti, az apróbb ráncok mélysége csökkenthető vele.

Tetrapeptid2:

A peptid fokozza az elasztin képzéshez szükséges fehérjék termelését, így a rugalmasságot vesztett bőrre erőteljes feszesítő hatása van.

Face lifting kezelések

10.000 Ft. Expressz kezelés
25.000 Ft. Növényi őssejtes
30.000 Ft. Anti-aging
35.000 Ft. Peptides