Anti-aging kozmetikus

Narancsbőr kezelése

Rádiófrekvenciás testkezelés és Thalion express slimming testkezelés egyben

A narancsbőr kezelése RF géppel és hatóanyagokkal. A kettős hatású  60perces kezelés egy lépésben távolítja el az elhalt hámsejteket és karcsúsító hatású, így a test körvonala karcsúbb, feszesebb, akár már az első használat után. 

Tripoláris rádiófrekvenciás kezelés

A RÁDIÓFREKVENCIÁS TESTKEZELÉSKOR 40-42°C-ra melegítjük fel a bőrt, így beindítva a zsírbontást és a zsírsejtek roncsolását. Karcsúsító-alakformáló, zsírbontó kezelés, belsőleg melegíti fel a zsírszövetet, feszesíti a kollagén rostokat. A rádiófrekvenciás testkezelés csökkenti a helyi zsírpárnák méretét, növeli az izmok vérellátottságát. A rádiófrekvenciás testkezelés feje hexapoláris rádiófrekvencia, egy újabb és fejlettebb rádiófrekvenciás technológia. Két tripoláris összekapcsolódást jelent, LED fénytechnológiával, a vörös fényhullámok a bőrsejt-állomány megfiatalításában segítenek. 


Rádiófrekvenciás testkezelés 


Narancsbőr kezelése, cellulit kezelés. Narancsbőr elleni kezelés tengeri hatóanyagokkal. A cellulit kezelés célja a cellulit, vagy narancsbőr eltüntetése, ami kortól és testalkattól függetlenül sok nő bőrproblémája, a bőr feszesítése. Megjelenése elsődlegesen a comb, kar és fenéktájékon jelentkezik. Egy narancsbőr elleni kezelés időtartama 60 perc. 

25.000 Ft. 

Testradírozás és cellulit kezelése egyben. A cellulit masszázs előtti testradírozás felkészíti a bőrt a hatóanyagok felszívódásához, fokozza a vérkeringést, ezáltal gátolja a zsírfelhalmozódást. A has, csípő és fenék területén végzett üdítő és mélyre ható cellulit masszázs, test masszázs. cellulit masszázs hatóanyagok: Barna algából kivont zsírbontó hatású összetevők. Koffein, serkenti a zsírlerakódások eltávolítását. Karnitin, felgyorsítja a zsírok lebontását. Taurin alga, stimulálja a mikrokeringést. Barna és vörös algából kivont hatóanyagok. Mentol. 


A kezelés hatása:

  • Sima, feszesebb bőr
  • Karcsúbb alak
  • Újraformált testkontúr
  • Ásványi anyagok pótlása
  • Csökkenti a zsírsejtek méretét,
  • Megelőzi a zsírlerakódást és
  • Javítja a bőr feszességét.

Célzott gél-krém a cellulit mindhárom típusa ellen: zsíros, rostos és ödémás narancsbőr. A szabadalmaztatott tengeri hatóanyag, az Algoslim®, koffeinnel és glaucinnal társítva komplex és tartós hatást nyújt: csökkenti a zsírsejtek méretét, megelőzi a zsírlerakódást és javítja a bőr feszességét.

Pár hatóanyag a kezelésből:

Algoslim - szabadalmazott tengeri hatóanyag, csökkenti a zsírsejteket, barna algából.

Koffein - Szövetek drenázsa, a felhalmozódott víz és méreganyagok elvezetése. Lehetővé teszi a trigliceridek felbontását. Serkenti a zsírlerakódások eltávolítását a zsírégetés aktiválásával, és csökkenti a zsírtöbbletet. Megakadályozza a zsírfelhalmozódását a zsírsejtekben.

Glaucin: egy feszesebb kötőszövet létrejöttéhez járul hozzá.

Calliblepharis jubata vörös algából. Valódi kollagénszintézis serkentő, megújítja a kötőszöveteket. Elősegíti a rugalmasabb rostokat, küzd a rostos cellulit ellen.

Fucus Vesiculosus Barna alga - intenzív drenázs hatás

ALGOFIBRES® - Szabadalmaztatott tengeri aktív hatóanyag, mely akár 72 % - al növelheti a kollagén szintézist.

ULVA LACTUCA zöld alga Védi és erősíti a legfőbb elasztikus rostokat, bőrön keresztül gátolja az elasztáz fehérje bomlását.